- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичета, не можем без тях.Въпроси??
Щото си мрънкащ женчо, който се опитва да купи момичетата а не да ги спечели. Ей затова не те отразяват.
Нищо особено не си направил щом са ти платили обучението и са ти намерили къде да живееш. Ходиш на работа, печелиш пари и се оправяш сам. Тва е нещо с което не бива да прадираш изобщо. Всеки нормален човек го прави. А относно фукането.. моля те прочети си пак лиготиите и пак ще си говорим.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
бро, после ще пиша по темата ти, но като за начало не се впечатлявай толкова. форум е.
всички се заяждаме един с друг.
нормално е.
и дори е по-добре,че мненията се изказват грубо и провокативно, защото така човек се стряска - провокира се, почва да се замисля и т.н.
шпоко го давай само.
ще пиша по-късно по същество
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Влади е пуснал цяла тема горе в раздела. Да иде и да почете малко.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе.. тя тая тема мисля че трябва да се рецензира дооста сериозно, ама все ме домързява да я почна.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тая тема горе е супер смешна.
тоя автора не го знам, но жените харесват парите, да. имаш ли пари - имаш жени. това е теорема в живота.
Така е, така е. В света на тези, които не могат да си позволят жени без да си плащат.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Изобщо не го намирам за майсторлък. Или попадаш на свестна мацка или и теглиш майната на златотърсачката и продължаваш напред. Не виждам нещо сложно в това.
Никак не си израснал, чадо мое! Факт е, че ти на 15 няма как да си богат и да имаш всичко онова, което казваш. Това, че родителите ти са в добро финансово положение - окей, никой никакъв проблем не ти прави за това, още повече да ти завижда за това. Дразни това, че го изтъкваш , все едно "Я се вижте , кои сте вие, че ме занимавате".
Второто , което е: не слагай всички под общ знаменател и недей да си мислиш, че щом имаш това и си спортист, те прави идеалния, по който всички си падат. Лъжеш се! И просто бъди себе си, но не се превземай чак до такава степен, защото тогава ще отблъскваш момичетата, със самолюбието си, което се съмнявам, на някой да му харесва.
Просто си живей животеца, но преди това слез на земята , защото не си нещо повече от другите, които живеят на тая планета.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Проблемът е, че очаква от качествата си, които изтъква, да му се лепят момичета. Може да хванеш интереса на някоя с това. После трябва да се докажеш като човек, приятел и партньор пред мацката, за да се получи нещо. Тук ти е проблема. Не може да платиш 20 пъти сметката и да се хване с теб. Може да не го направиш и да я отблъсне това. Схващаш ли?
Първо 30 паунда на седмица изобщо не те правят богат в Англия! Нещо се залъгваш! Ако 30 паунда са много за българин работещ в България - те са нищо за западните развити страни
Ако си наистина такъв ,какъвто се описваш -защо изобщо те интересуват толкова много тези момичета ,че дори да пускаш теми в тиин?
В такъв случай ще те съветвам да си по отворен ,забавен с момичетата , а не да се дължиш толкова сериозно и прочие като възрастен ,защото 15 годишните ти аверки харесват такива момчета
Споко и аз на 15 се стеснявах ,че нямах приятелка .. но не ти не си се влюбвал още ,нали? Е тогава ,когато се влюбиш истински в някое мома , но НЕ ти се получава - ей тогава ще видиш какви депресии те очакват и ей тогава пускай теми по форуми
Последно редактирано от loveca777 : 04-20-2012 на 16:50
Наивен си и то много! Не съм на 40 години и не ти завиждам за нищо. Ясно е, че не си богат!
Прав си, не знам какво е да си на 2000км от България и да можеш да си хванеш самолета до България всяка 1 седмица... За разлика от тебе аз се намирам на къде къде по-далече(1X XXX КМ) от България и не мога да си хвана самолета когато си поискам... 30 паунда са абсолутно нищо и според мене лъжеш, че ходиш на "работа".
Някой обърна ли внимание на фактът, че човекът има проблем с момичетата в Англия? Принципно написаното до тук е така, но все пак държава има значение. Особено за държава като Англия и за един чужденец на 15 години.
Към автора: ето ти малко теория, хубаво е да почетеш. Не, че ще помогне - абсолютно не. Просто го чети, но не като книга, а като статия, да имаш нещо на ум. Иначе само с четене няма да стане - http://donjuancentre.com/topic/11847-aeii-coai-aeaeess/ (не че е нещо особено въпросното ръководство, линк по-рано за него ми беше дал Chacho)
Да, майсторлък е, но не всеки го владее. Още през далечната 1996-та въпросната житейска философия е била възпята от двама знайни певци, а тя гласи:
В общи линии както и да го увъртате, всичко винаги и в някаква степен опира до парите. Може момичетата на тази възраст (15-20) на този етап да не обръщат внимание толкова на парите, колкото на други качества, но в последствие (та дори и в тази възраст) нещата придобиват друг смисъл.Имаш ли пари, хубави жени....
Нямаш ли пари, стари бабички....
Като са такава рядкост защо са толкова незабележими?!Просто съм изумен момичетата на 16 години (на моята възраст) по какви си падат :Х
За парите последно искам да кажа. Колкото често става без пари, толкова често става и само със пари. Качествените момичета не са меркантилни и са достатъчно много. Но, имат нужда от достатъчно пари, за да се чувстват закриляни. Тва е. Не може да ги купи човек.
Колкото до Библията, ето го pdf-то: http://adf.ly/301985/banner/http://d...haaioaau-eeie/
Аз обещах да дам моя интерпретация, ма забравих после. Надявам се, че който ще хване да я чете, ще разбере, че е това не е книга за сваляне на жени, макар и да пише много за това. Това е книга, която ти дава възможност да погледнеш на това, което са те възпитавали като малък с други очи, а не да му противоречи. Осмислянето на идеите в книгата обикновено се случва след като я прочетеш, чрез трупане на житейски опит и разчупване на мисловната дейност. Както във всяка друга книга, зад очевидното послание се крие нещо повече. На мен лично ми отне 4-5 години да го поусетя, като сигурно тепърва още ще го схващам.