- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Фен тема: МОЯТ ПЕНИС!
След като Щруди реши да се направи на възпитана, като не ми хареса темата и я заключи, ето я, написана по културния, хрисим и овчи начинВсички нецензурни думи са заменени с културните такива
Имам най-красивия пенис на света! Обичам си го страшно много!Още от малък много си го обичам. Само 12 сантиметра е, но какво от това? Важното е, че е истинско произведение на изкуството
Колко жалко, че не мога да си правя орален секс сам, ако можех нямаше да спирам по цял ден.
Когато няма какво да правя, тогава си хващам пениса в ръцете
Удрям с него по масата, дори мога да беля портокали, пъпеши и дини с него, с него правя секс с леглото на нашите, като вкарвам мъжкия си полов член в дупката между двата матрака на спалнята, докато тях ги няма...
Правя коитус с възглавници с него, а веднъж на 2 години се сношавам и с жена от другия пол!
Само анален секс не съм правил още с жена или мъж, но и анален секс ще правя, с помощта на моя мъжки полов орган! "grin: Обичам да ми правят орална любов, да виждам удоволствието в очите на хората от от това, че моя божествен полов член е в тяхната не толкова съвършена уста. ОБИЧАМ ТЕ полови органе МОЙ! С теб ще остана во век и веков!
Eто линкче към оригиналната ми темичка-> http://www.teenproblem.net/forum/sho...A7%D0%95%D0%9F!
Т'ва с "жена от другия пол" беше от "Ало, ало", нали!?![]()
дори няма ти чета простутиииити критен!
LovEsIckk
Спя с телефона до главата от 4 години.
Дори като си лягам с приятеля ми пак си взимам телефона в леглото.
Мъжко съм !