.
Затворена тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Iskam savet !! pomo6t !!

zdraveite na si4ki pravim sex s priqtelkata mi ne ot otdavna ..... I v na4aloto be6e super smisl praveh sex 4as i polovina bez da svur6vam ..... (znam 4e za nqkoi tova ne e koi znae kfo no se pak nesum tolkowa opiten ) no zehme da go pravim 4esto i v posledno vreme zeh da svur6vam mnogo burzo ima li veroqtnost 4estiq sex ili poneje sprqh da praq 4ikii da misazdava toq problem

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Абе ти за кирилица да си чувал, а?

Добре.... така ще пиша ....

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Не знам коя те търпи час и половина отгоре си. Сега за колко време свършваш?

15 мин..... Не знам какво ми става та през тоз час и 30 мин за които говора ние постоянно сменяме пози и тн ти не го осещаш кога минава ... И сега мисля да си дам почивка.... за да се стабилизирам отново но искам да разбера грешката каква ми е не я повтарям

Мега фен Аватара на draid
    15 минути си е супер, повечето жени не обичат да ги лашкат с часове. Ако толкова много ти е проблем, просто сменяйте позите.

Редактирай си поста и го напиши на кирилица.

Искам да ти кажа, че издръжливостта ти не те прави задължително добър в леглото. Час и половина или 15мин - все тая, ако не те бива. Така че не се тревожи за времето, а се замисли върху уменията си! =))

Цитирай Първоначално написано от Paradigma Виж мнението
    Искам да ти кажа, че издръжливостта ти не те прави задължително добър в леглото. Час и половина или 15мин - все тая, ако не те бива. Така че не се тревожи за времето, а се замисли върху уменията си! =))
    десет букви
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от Paradigma Виж мнението
    Съгласна съм.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    Кирилицата е задължителна !
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове