.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Май, май просто не знаеш какво искаш! Имали сте що - годе сериозна връзка, а ти само заради някакви трудности , си го зарязала и сега вече може да е късно, за да оправиш, каквото и да било.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Май, май просто не знаеш какво искаш! Имали сте що - годе сериозна връзка, а ти само заради някакви трудности , си го зарязала и сега вече може да е късно, за да оправиш, каквото и да било.
    Не бяха само някакви трудности! Надали ако ти беше на мое място щеше да ги наречеш някакви трудности. например :
    аз съм от друг град и лятото исках да го изненадам и когато тамън бях в неговия град той ми прати смс "ако мислиш да идваш по-добре не дей,защото днес искам да се видя с П...(едно момче)" и когато му се обадих да му кажа,че съм в града му и искам да го видя той ми каза че не може,защото щял да бъде с това момче.
    друга случка:
    аз съм пушач,а той не. Един път в училище го помолих да дойде на "пушалнята" за да го видя,а той ми каза "аз съм непушач и няма да отидя на "пушалнята"". Хубаво разбрах го все пак не пуши и не му е приятно нали? и аз да бях непушач можеби и аз така щях да реагирам. Но след 1 седмица той беше довел едно момиче да го записва в нашето училище и по едно време отивам да пуша и го гледам на другата "пушалня" с това момиче!
    е можели за нея да отиде на пушалнята да и прави компания,а за мен да не може?!?все пак ходеше с мен,а не с нея би било по-логично да дойде с мен , а не с нея ! макар,че и с някой момче да беше с него на пушалнята пак щеше да ми стане гадно! а пък един път ми беше казал,че ние пушачите сме напаст за обществото! а пък колко пъти ми е късал цигарите...но това беше за мое здраве де ,но е гадно!
    и това ако наричаш "някакви трудности"-добре

все пак всяко зло за добро!нали? спирам да се измъчвам и да мисля за него и да се измъчвам с въпроси от рода :какво ли щеше да е сега , ако не го бях зарязала? Дали щеше да се промени спрямо мен? и т.н.
    извинявам се , че ви занимавам с мойте проблеми и объркани истории

Мега фен Аватара на horacio
    Град
    Кофаландия
    Цитирай Първоначално написано от hlapeto0 Виж мнението
    Дали щеше да се промени спрямо мен?
    Щом не се е променил за толкова време, едва ли. И ти си като мен наивна.... ;д Не се замисляй, а карай напред
    nigga stole my bike

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си