.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Искам го!

Искам го!

Той учи в моето даскало и мисля,че си пада по мен,защото веднъж в дискотеката дойде да танцува с мен и се целувахме,обаче си има приятелка,която живее в друг град.Много го искам,но как да го привлека ?Помогнете ми!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Ако се раздели с приятелката си, чак тогава мисли как да му привлечеш вниманието. Това че тя е от друг град, не означава че те не поддържат добри взаимотношение.

Колкото до това, че сте се целували в дискотека, не мисля че е нещо особено. В дискотеката почти всеки с всеки се мляска, та не е нещо особено.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не се забърквай с него, при условие , че си има приятелка. Било е тъпо от негова страна да се натиска с някоя, когато е обвързан, но ....
    Единствено , когато скъсат с момичето - тогава мисли как да му привлечеш вниманието. Сега не се занимавай с него и с връзката му.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Щом има приятелка, стой на разстояние. Това, че сте се целували в дискотеката не е голяма работа... не го вземай навътре.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Като му привлечеш вниманието и си станете гадженца, той ще ходи да се мляска с другите момиченца по дискотеките. После ти ще си на мястото на сегашната му приятелка. И после следващата и т.н.

Мега фен Аватара на draid
    Тоя не е стока. Не се занимавай, освен ако не искаш да се окажеш в положението на сегашната му приятелка.

Повече от фен Аватара на qkakukla2
    Като си го искаш се бори. Щом се е целувал с теб, значи приятелката му не го заслужава и поне малко го привличаш. Сприятели се с него, отвръщай на усмивката с усмивка.

Повече от фен Аватара на thefolenangel
    Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Като си го искаш се бори. Щом се е целувал с теб, значи приятелката му не го заслужава и поне малко го привличаш. Сприятели се с него, отвръщай на усмивката с усмивка.
    bitch please, дан' си на 15?

Ако си има приятелка и се целува с друг, това означава само 1 => емоционално наранен, т.е. не може да се обвърже само с 1 момиче за дълъг период от време...това или просто е курвар.

И в двата случая, стой далеч...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от thefolenangel Виж мнението
    bitch please, дан' си на 15?
    Недей да обиждаш всички други 15 годишни! Но иначе да, съгласна съм с теб напълно. Якакукла дрънкаш глупости.

Цитирай Първоначално написано от qkakukla2 Виж мнението
    Щом се е целувал с теб, значи приятелката му не го заслужава
    Ти сериозно ли? Я пак прочети к'ви си ги написала. Не трябва ли да бъде обратното - щом той се лигави с този и онзи по дискотеки, не заслужава своята приятелка?
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-21-2012 на 20:48

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Изчукай се с него, и после го изяж. Така определено ще го имаш по всички възможни начини.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си