.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

женски номера :)

може да ви изглежда странно, но исам да ви попитам какви номера да правя на един мъж.. давайте предложения примерно да закъснея на среща, да не си вдигам телефона .. неща които биха го издразнили, но и биха събудили любопитство, интерес ??
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Що пък ти е да му правиш номера? Не виждам смисъл ако харесваш някого да се правиш на каквато не си... Би ли ми обяснила каква е логиката?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    това с закъсняването за срещи и невдигането на телефона е много тъпо и по-скоро би ядосала момчето и то да се откаже да те сваля отколкото да го възбуди и да полудее по теб
    доста детински

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Почни да се занимаваш просто с батковци, а не с мъже. Там номерата ще вървят.

При мъжете ако почнеш да играеш номерца ще ти бият шута много бързичко.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

ми как да ви обясня искам да се почувства зле, пренебрегнат ..
    Eдна уsмiвка не sтрува нищ0, а правi мноГо! Не трае повече оt Мiг, но sпомена за неЯ понякога е вечеН.. : )

Цитирай Първоначално написано от kristal4ee Виж мнението
    Да ама какво печелиш с тази работа? Ако искаш да го издразниш най-лесното е да флиртуваш с некви пред очите му ама няма смисъл и това се опитвам да ти обясня. Кво ти е направило момчето?
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

а също искам да ви попитам и ще съм ви много благодарна ако ми отговорите ! примерно като излезнеме и всичко върви много добре доста време сме заедно.. и като се прибереме, после няколко дена не ме търси? каква може да е причината?

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Каква е логиката? Какъв е смисъла?

Харесваш ли го?

Ако да - тогава какъв е смисъла от тия номерца, които най - вероятно ще го издразнят и ще го накарат да спре да ти обръща внимание.

Мдаа..

На тебе би ли ти било приятно да ти правят така? Отговори си и тогава прави, каквото и да е било.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

а също искам да ви попитам и ще съм ви много благодарна ако ми отговорите ! примерно като излезнеме и всичко върви много добре доста време сме заедно.. и като се прибереме, после няколко дена не ме търси? каква може да е причината?

Мии може да е зает с нещо а и това, че сте излизали не значи, че трябва да излизате всеки ден. Нормално е да си има приятели и да излиза и с тях. Има си личен живот момчето. Ако толква ти се излиза с него поемаш ти инициативата.

така си е да ! но все пак ако обичаш някой истински би искал да прекарваш цялото си време с него както аз искам :х не знам какво да си мисля вече ;с

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Прекалено незряла си за сериозни отговори. Детинско поведение тип "Ето ти куклите, да си ми парцалките". Единствения ми съвет вече ти го дадох.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Прекалено незряла си за сериозни отговори. Детинско поведение тип "Ето ти куклите, да си ми парцалките". Единствения ми съвет вече ти го дадох.
    мм дам както казах и аз в горния си пост детинско е това!
    какво печелиш наистина? като толкова го обичаш хвани го покани но честно казано е по-добре и двамата да не сте постоянно залепени един за друг и всеки да си има свободата да излиза където си иска

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Обичаш го, пък искаш да се чувства зле и се чудиш какви глупави номера да му въртиш? Лапешки истории.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

ехх да прави сте .. но ми липсва ако не го видя ;с

така си е да ! но все пак ако обичаш някой истински би искал да прекарваш цялото си време с него както аз искам :х не знам какво да си мисля вече ;с

това не е вярно
    това е обсебващо нездраво отношение към "любовта".
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на draid
    Че ако има нещо дето да мразя толкова много, то това е да ми закъсняват за среща. Има едни приемливи 5 минутки, ама от горе на това време ми бърка в червата. Ако смяташ да правиш някакви номера, най-много да те зареже и да си хване пътя.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Че ако има нещо дето да мразя толкова много, то това е да ми закъсняват за среща. Има едни приемливи 5 минутки, ама от горе на това време ми бърка в червата. Ако смяташ да правиш някакви номера, най-много да те зареже и да си хване пътя.
    Абсолютно. Аз също ужасно мразя да ми закъсняват.

Номерца няма. Единственото, което може да те направи желана, е да си приятна компания.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на babity
    Просто бъди приятна компания, при мъжете номерата не вървят... буу хуу! Направо... почвам да се изнервям колко много неща се казват само на теория... : x

Супер фен Аватара на shmatarok
    Омг, напоследък процентът на подобни индивиди с подобни глупави въпроси рязко е скочил нагоре х.х

Горкото момче...

Мега фен Аватара на Hilary_
    хахаха номерца да му правиш .. и за чий си решила, че трябва?

Мега фен Аватара на Chacho
    Ако ти бех баща, щех да ти бия два шамара и никви джобни 2 седмици.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Обичаш го, пък искаш да се чувства зле и се чудиш какви глупави номера да му въртиш? Лапешки истории.
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Прекалено незряла си за сериозни отговори. Детинско поведение тип "Ето ти куклите, да си ми парцалките".
    Точно. Той ме ощипа, и аз ще го ощипа. Той целуна друга, и аз ще целуна друг. Порасни.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако си на 12 бих ти отговорила така - не е нуждо да дразниш момченцата, за да бъдеш готина в очите им. Бъди естествена, не се срамувай, не се дръж и надуто. Но понеже едва ли си толкова малка, може би 1-2-3 години повече отговора е друг. Порастни! Първо със сигурност не го обичаш, а и той теб. Не за друго, а защото нямате вързка, а нормални взаимоотношения може би примесени с флирт. К*рвенските номера не са приятни на никого. Няма значение на колко години си ти и на колко е той. След като си изкарвате приятно заедно, потърси го ти. Или като се прибереш му напиши "беше ми приятно, чакам с нетърпение да се видим отново". Но да искаш да накараш някого да се чувства зле, понеже си си вкарала някакъв филм в главата е колкото просташко, толкова и неадекватно. Ако го харесваш, покажи му го и го накарай да те харесва, но такава каквато си, а не каквито са каките по колежансите филмчета.

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    Омг, напоследък процентът на подобни индивиди с подобни глупави въпроси рязко е скочил нагоре х.х

Горкото момче...
    +1

Kids these days..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си