.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Egregious! Мега фен Аватара на burpp
    Град
    Някъде, където мисловната дейност надделява незнаниет
    И това прави, преглежда ми фейсбука и.т.н, но нямам особено против това. Против това съм да ми поставя ограничения (не е като да го прави често, или пък аз да ги изпълнявам).

Извода до който стигнах, е че ще дам всичко от себе си за да я променя, ако наистина ме обича ще се промени, и в това съм сигурен. Разбира се, има си и плюсовете, когато сме заедно си изкарваме прекрасно време, понякога..... повече от прекрасно. Но ще я накарам да се промени, няма а се откажа от това! Щом тя може да налага принципите си, и аз ще го направя.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението
    И това прави, преглежда ми фейсбука и.т.н, но нямам особено против това. Против това съм да ми поставя ограничения (не е като да го прави често, или пък аз да ги изпълнявам).

Извода до който стигнах, е че ще дам всичко от себе си за да я променя, ако наистина ме обича ще се промени, и в това съм сигурен. Разбира се, има си и плюсовете, когато сме заедно си изкарваме прекрасно време, понякога..... повече от прекрасно. Но ще я накарам да се промени, няма а се откажа от това! Щом тя може да налага принципите си, и аз ще го направя.
    Много си наивен, и жестоко ще бъдеш наранен.

Валдес е прав - нищо не разбра от това, което се помъчихме да ти кажем.

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от burpp Виж мнението

Я чакай малко как така ще промениш човека до себе си, или го обичаш такъв какъв то е или НЕ!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Я чакай малко как така ще промениш човека до себе си, или го обичаш такъв какъв то е или НЕ!
    Да го обичаш, означава да го приемеш с недостатъците му, но това не означава той да ти диктува какво да правиш, с кого и къде, а да те приеме такъв какъвто си.

Не може тя да му държи сметка, а той да си трае. Това, че тя му се меси така, също е иск за вид промяна от негова страна.

Авторе, притискаш я в ъгъла със сериозен разговор. Не те ли чуе, я стресни с някакъв вид пауза във връзката ви, в която да си помисли хубаво.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на ROFLWTF
    Познато. Обясни и, че трябва да се научи да прави компромиси, не може всичко, което тя иска да стане и да бъде. ..
    Успех, после пиши какво е станало

Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Да го обичаш, означава да го приемеш с недостатъците му, но това не означава той да ти диктува какво да правиш, с кого и къде, а да те приеме такъв какъвто си.

Не може тя да му държи сметка, а той да си трае. Това, че тя му се меси така, също е иск за вид промяна от негова страна.

Авторе, притискаш я в ъгъла със сериозен разговор. Не те ли чуе, я стресни с някакъв вид пауза във връзката ви, в която да си помисли хубаво.
    Права си че не трябва да си мълчи, просто друго имах предвид, да не се опитва да оправя проблема като я променя.

Към автора : момче, и аз съм на 17, имал съм такава връзка. Съвет - не си трови живота. А относно коментарите "щом ревнувам значи има защо" само ще кажа, че в момента това момиче го ревнува за снимки, не за нещо сериозно, нали така? Относно това да й покажеш вратата - едва ли ще я избере. Според мен и тя те обича, за да те ревнува толкова и ще си притъпи ревността. При първи изблик обаче, колкото и да ти е мила и обичана трябва да й се скараш, да я стреснеш малко иначе така ще си карате ехеее.. 2 години и ще заприличаш на мен. Моето мнение : бягай докато е време, защото после ще си прекалено влюбен в нея за да я зарежеш. А тази ревност не се оправя със дни, седмици , месеци. Почти никога не се оправя. Действай, както каза Валдес - най-доброто решение е.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си