.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 45 от общо 45
    Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    то и аз искам да я видя

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Хахах това чао накрая звучеше като " Махай се и стига си ме разпитвала". Иначе инат съм, интересно ми е да те видя. Дори на живо ще ми е интересно. Но щом се притесняваш, няма проблем, не държа.
    Щом съм седнала значи искам да ме разпитвате. Щом не искам да кача снимка във сайта значи има някаква причина.
    Не мисля,че трябва да се заяждаме нали ? Пък и аз сравнявам форума с преди някой като кажа не по какъвто и да е въпрос,, му уважават мнението и горещите столове бяха,къде къде по-интересни.
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 18:01
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз не се заяждам, миличка. Изобщо дори, както казах, щом не искаш, добре, няма проблем. Столовете бяха по-интересни, да. А и аз не съм дала идеята, просто видях, че те пита Иван, и предложих да се направи нещо такова. И аз не обичам да ме разпитват много и за някой неща, режа. Иначе и аз съм съгласна, че форума беше по-хубав. Както и да е. Ако искаш отговаряй, ако искаш, недей.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на xXxAngerfisTxXx
    Град
    Adidas City a.k.a. Бургас ве лек...
    искам аз да седнаааа счупете ма от въпроси !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Град
    Варна
    И така де:
    1. Смяташ ли, че рано започна секса? Би ли искала да беше изчакала? Не
    2. С точният човек ли беше?да
    3. Кое е по-добре - да го направиш с някого, с когото ходиш и харесваш или просто с някой, колкото да си направиш сефтето? с човек,когото харесвам
    4. Отдаваш ли се изцяло?да
    5. Изневерявала ли си? Ако не, би ли? ...
    6. Колко време смяташ, че е редно едно момче да чака едно момиче? няма да е чака вечно ;d
    7. Най-романтичните и искрени думи, които са ти казвали? никога не са ми казвали,кой знае какви романтични думи,но едно Обичам те ми е съвсем достатъчно
    8. Серенада правили ли са ти? не ;д
    9. Кое смяташ за непристойно, за нагло и безскрупулно?
    10. Кое прави едно момиче "курва"? За мен курва означа жена,която спи за пари или с чужди мъже
    11. Кои неща са под твоето достойнство? Лицемерието и лъжата
    12. Какво не би направила с леглото? ...
    13. Фетиш? нямам
    14. BDSM приключения? не
    15. Кое нещо смяташ, че прави момичето жалко? Кое държание, кои действия? Жена,която прави секс за пари е много жалка

Като си казала да е интересно. Айде ако искаш ще спирам.
    Последно редактирано от bubkaa93 : 04-22-2012 на 18:28
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Град
    Варна
    Аз не се заяждам, миличка. Изобщо дори, както казах, щом не искаш, добре, няма проблем. Столовете бяха по-интересни, да. А и аз не съм дала идеята, просто видях, че те пита Иван, и предложих да се направи нещо такова. И аз не обичам да ме разпитват много и за някой неща, режа. Иначе и аз съм съгласна, че форума беше по-хубав. Както и да е. Ако искаш отговаряй, ако искаш, недей.
    Нека само да не се караме,не ми приятно

Град
    Варна
    Аз мога ли да продължавам с въпросите или вече прехвърли щафетата на Иван?
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Град
    Варна
    Ами добре.

1. Какво мислиш за хората от Фън-а?
    2. Какво ти допада в характера на Иван, съответно и на останалите?
    3. Какво не можеш да простиш?
    4. Близка ли си с роднините си?
    5. Брат/сестра?

Град
    Варна
    Ами добре.

1. Какво мислиш за хората от Фън-а? пекани са ;d
    2. Какво ти допада в характера на Иван, съответно и на останалите? не ми харесва изцяло характера на Иван,но той добър и ме изслушва ... за другите не мога да кажа нищо,защото не ги познавам повечето
    3. Какво не можеш да простиш? не мога да простя,ако ме излъжат
    4. Близка ли си с роднините си? да
    5. Брат/сестра? нямам

Град
    Варна
    1. дали добротата на човек му помага повече или му пречи? Смяташ ли, че заради добротата на човек му се качват на главата и точно заради тази доброта той не може да се откаже и да отстои мястото си?
    2. Най-скъпият подарък, който да ти купували?
    3. Къде ти е най-хубаво да те целуват?
    4. Какво искаш точно сега?
    5. За какво мечтаеш?
    6. Какъв е идеалът ти за външен вид на мъж? /може снимка/

Град
    Варна
    1. дали добротата на човек му помага повече или му пречи? Смяташ ли, че заради добротата на човек му се качват на главата и точно заради тази доброта той не може да се откаже и да отстои мястото си? Помага му. Да понякога му се качват на главата,но въпреки това той може да отстоява мястото си
    2. Най-скъпият подарък, който да ти купували? всеки един подарък,който са ми подарявали за мен е много скъп
    3. Къде ти е най-хубаво да те целуват? по вратлето и по гърба
    4. Какво искаш точно сега? да спа ;d
    5. За какво мечтаеш? за много неща
    6. Какъв е идеалът ти за външен вид на мъж? /може снимка/ Нямам един точно определен идеал за мъж не ми се търси снимка в момента ;d
    ............................

Град
    Варна
    1. Какво прави един човек опитен?
    2. Смяташ ли, че секса те прави опитен и смяташ ли, че тези, които са правили секс, знаят за всичко за живота?
    3. Кога можеш да споделиш на човек? т.е какво в характера му те подтиква да му споделиш?
    4. Пазиш ли си снимки на бивши?
    5. Имаш ли фейсбук? С какво допринася фейсбук-а?
    6. Изнервяш ли се често?
    7. Псуваш ли?
    8. Какво е непристойно за една жена? /може би съм те питала/
    9. Кога се отпускаш пред един мъж и какво не би направила пред него?
    10. Би ли яла чесън/лук примерно на вечеря и след това да легнеш с приятелят си?

Град
    Варна
    1. Какво прави един човек опитен? Когато е добър в това,което прави ...
    2. Смяташ ли, че секса те прави опитен и смяташ ли, че тези, които са правили секс, знаят за всичко за живота? Да,секса те прави опитен,но това не означава,че знаеш всичко за живота
    3. Кога можеш да споделиш на човек? т.е какво в характера му те подтиква да му споделиш? трябва да го опозная много добре и след това мога да споделя с него
    4. Пазиш ли си снимки на бивши? общи пазя
    5. Имаш ли фейсбук? С какво допринася фейсбук-а? Да имам. С нищо не ми допринася
    6. Изнервяш ли се често? не
    7. Псуваш ли?не
    8. Какво е непристойно за една жена? /може би съм те питала/ Да,питала си ме
    9. Кога се отпускаш пред един мъж и какво не би направила пред него? Трудно се отпускам пред мъжете,но когато се отпусна ... ;dd
    10. Би ли яла чесън/лук примерно на вечеря и след това да легнеш с приятелят си? Не,но аз по принцип не ям чесън и лук,защото не обичам ;d
    ....................................

Град
    Варна
    1. Говориш ли бързо, когато си притеснена?
    2. И ако не, какво правиш, когато си изнервена?
    3. Често ли се депресираш и можеш ли от една песен?
    4. Може ли човек да разбере какво мислиш, какво чувстваш? Т.е предсказуема ли си?
    5. Колко най-дълго са те чакали? /за среща/
    6. Колко би изтърпяла ти да чакаш?
    7. И смяташ ли, че една жена да закъснява е задължително и така ще е по-желана?
    8. В кои случаи нямаш търпение?
    9. Кое може да те накара да чакаш едно момче?

Град
    Варна
    1. Говориш ли бързо, когато си притеснена? понякога
    2. И ако не, какво правиш, когато си изнервена? треперя ..
    3. Често ли се депресираш и можеш ли от една песен? не и не
    4. Може ли човек да разбере какво мислиш, какво чувстваш? Т.е предсказуема ли си? не
    5. Колко най-дълго са те чакали? /за среща/ оо не знам,колко са ме чакали най-дълго,но ми се е случвало да закъснявам ;d
    6. Колко би изтърпяла ти да чакаш? не знам,но няма да е много
    7. И смяташ ли, че една жена да закъснява е задължително и така ще е по-желана? Нито е задължително,нито ще означава,че по-желана. ;d
    8. В кои случаи нямаш търпение? В моменти е които се чувствам ужасно и точно тогава нямам търпение това да отмине
    9. Кое може да те накара да чакаш едно момче? Единственото нещо,което ще ме накара да чакам едно момче е ако го обичам ..
    ........................

Град
    Варна
    1. Влюбвала ли си се?
    2. Кога се влюбваш? Кои действия, кои признаци?
    3. Какво означава любовта? Кога човек обича?

Град
    Варна
    1. Влюбвала ли си се? да
    2. Кога се влюбваш? Кои действия, кои признаци? Влюбваш се без да искаш ... чувстваш пеперудки в стомаха
    3. Какво означава любовта? Кога човек обича? Не мога да дам точно определение,но е чувство на щастие при присъствието на любимия до теб
    ..................

Голям фен Аватара на alchy
    Да ъпнем малко темата ^^

1. Къде смяташ да влезеш след 12 клас?
    2. Какво те влече, какво искаш да учиш?
    3. Имах ли хоби> Какво е то?
    4. Какво гледаш в едно момче?
    5. Коя е най-голямата ти грешка?
    6. Харесва ли ти града в който живееш?

Град
    Варна
    Съжалявам,но вече не съм на стола

Голям фен Аватара на alchy
    Модераторите да закриват темата тогава.. не знаех :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си