.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 45

Hybrid View

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    Аз не се заяждам, миличка. Изобщо дори, както казах, щом не искаш, добре, няма проблем. Столовете бяха по-интересни, да. А и аз не съм дала идеята, просто видях, че те пита Иван, и предложих да се направи нещо такова. И аз не обичам да ме разпитват много и за някой неща, режа. Иначе и аз съм съгласна, че форума беше по-хубав. Както и да е. Ако искаш отговаряй, ако искаш, недей.
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен Аватара на bubkaa93
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE Виж мнението
    Аз не се заяждам, миличка. Изобщо дори, както казах, щом не искаш, добре, няма проблем. Столовете бяха по-интересни, да. А и аз не съм дала идеята, просто видях, че те пита Иван, и предложих да се направи нещо такова. И аз не обичам да ме разпитват много и за някой неща, режа. Иначе и аз съм съгласна, че форума беше по-хубав. Както и да е. Ако искаш отговаряй, ако искаш, недей.
    Нека само да не се караме,не ми приятно
    Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си