.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 50

Hybrid View

Мега фен Аватара на mimsssssss
    Град
    у нас...
    Аз се чудя на тия дето дават пример с вибратора? Ми я си представете, че момчето се навие, купят вибратор и тя му го вкара. Е, не говоря д аму го ръгне из рас, ами да има ласки и целувки, свирка, ала-бала, да го предразположи и бавно му го вкара. Еми ок, влезнал е, после кво прайм, тя трябва да му пусне вече, иска-неиска. Айде стига с тея малоумни изводи. Няма да давам пример със свършването в устата, че ми е по-гадно и от вибратора. Тва вашето не си ли е изнудване, а? Щото верно той ако иска да ви свърши в устата, вие ще кажете опитай си първо ти спермата...
    По темата - приятеля ти е тъпак, а ти още по-голяма. Секса е взаимно удоволствие, а не мрънкане. Седнете, говорете, поеми инициативата, кажи какво ти харесва на теб, а не само откази да получава и така.

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Цитирай Първоначално написано от mimsssssss Виж мнението
    поеми инициативата, кажи какво ти харесва на теб
    Мацката до преди две седмици е била девствена. Мислиш ли, че знае какво й харесва в секса и как да поеме инициативата?

Авторке, оставам с впечатлението, че тоя момък е само за секса с тебе. Ако му пукаше за теб нямаше да поставя такива ултиматуми 2 седмици след първия ти полов акт и да се държи като недорасляк, имайки предвид неопитността ти. Хубаво си помисли дали си заслужава да си губиш времето с него.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Повече от фен Аватара на Scarface_
    По темата - приятеля ти е тъпак, а ти още по-голяма. Секса е взаимно удоволствие, а не мрънкане. Седнете, говорете, поеми инициативата, кажи какво ти харесва на теб, а не само откази да получава и така.[/QUOTE]

+1... подкрепям напълно ...
    И всички момичета , които коментират не са прави ... Смисъл наистина е прост,щом толкова избързва и т.н. и си е хванал за тази цел момиче 4 г по-малко , но само с откази не става ... като се абстрахираме от др. обстоятелства при една нормална връзка какво означава иска - не иска . и кой определя кое е по-силното... а и я кажете по принцип момичетата колко често отказват спрямо момчетата , а и мисля че една жена ако иска нещо повече , както мъжа в случая , ще предприеме много и много по-тъпи действия...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си