.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria

Интервю за работа / Промоутър

Одобриха ме за интервю за PR STYLE / ПР СТИЛ. Интервюто е в понеделник и е първото на което ще ходя за работа като цяло. Малко съм се панирала, защото нямам опит в тази среда. Знам най-общо какво представлява работата (но това и в последствие мога да разбера). Въпроса ми е относно самото интервю, някой явявал се специално за такава работа има ли.. Какво да очаквам, как да се държа и изобщо някакви съвети? Просто не съм сигурна като цяло дали е за мен тази работа, а и заплащането никъде не разбрах какво е до момента.

П.С - Става дума за София, ако е от значение. Всякакви мнения по темата ще ми бъдат от полза.
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Повече от фен Аватара на Shiz0
    Град
    Велико Търново
    промоутър: ходиш като изоглавен по улиците и раздаваш флаери
    седиш във верига супермаркети и предлагаш салам
    ако някой нещо те пита, обясняваш..че това е хубав салам..

Такива са им дейностите на промоутърите..да промотират разни неща. Мислиш ли, че ще ти трябва нещо по-специално като умение за една от най-дебилните работи на света?

Град
    Велико Търново
    парите най-вероятно ще са ти 2 до 4 лв на час, не повече...

2-4 лв плачевно, особено ако обикаляш по улиците
    You think you're so clever and classless and free
    But you're still peasants as far as I can see

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Значи явно ще пропусна интервюто. Безсмислено е ...
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

"Мислиш ли, че ще ти трябва нещо по-специално като умение за една от най-дебилните работи на света? Smile "

Супер неадекватно мнение Точно тази професия е за комуникативни,енергични и забавни момичета и момчета, а не за дебили.Незнам от къде имаш такова мнение,но то е напълно грешно.Работата е много забавна и интерсна,времето прекарано в разговори с хората минава бързо и неусетно Единственото неприятно са по-дългите промоции,в които трябва да седиш 6-8 часа на крак,всичко останало е забавно

Град
    Велико Търново
    А, извинявай, да говориш с хора и да протягаш ръка, в която държиш листче не е за всеки. Не всеки може да го прави, най-малко 3 години стаж.

Супер фен Аватара на scrooper
    Яви се на интервюуто и се прави на отговорен и работлив. Поработи малко, все пак е опит, а може и да ти хареса. Ако е за 2 лв. на час- поработи още по- малко
    always late but worth the wait!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    И какво като е безмозъчна ?
    И 2-4лв на час чисти - какво му е ? 3-4 часа в седмицата ти изкарват храната.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Jaune
    Абе, не знам кви са тия 2-4 лв, ама една позната взимаше към 20 лв за флаери..

Отивай на интервюто!!! Работата е приятна, неангажираща, срещаш нови хора, пък ако се паднеш с някой пич (both m and f), времето ти минава супер бързо. Така че на слушай shizo. Аз предполагам, че няма да раздаваш флаери, а ще си по супермаркетите, така че заплащането ти може да стигне и до 5лв./час. На мен са ми плащали и по 7лв/час, когато съм сама. За 5 часа вършене на почти нищо, промоутърството е супер оферта. Аз взимах по 25-30 лв. за промоция, но това си зависи от агенцията. За един ученик/студент си е префектно.

Иначе за интервюто - дръж се естествено. Щом са те повикали значи са те харесали.

5 лева на час ли бе ?

по 8 часа на ден - 40 лева

Цитирай Първоначално написано от Shiz0
    парите най-вероятно ще са ти 2 до 4 лв на час, не повече...
    Явно не си запозната с работата.Защо изобщо отговаряш?Едва ли не отказа момичето от интервюто

По темата: Бях промоутърка в Kaufland от 16 до 18 годишна. Първоначално започнах ,защото нямах друг избор при положение ,че нямах нужните години,а същевременно се нуждаех от допълнителни доходи.Работата се оказа много лесна и приятна.Промоциите ми бяха по 4 часа и получавах 21лв.
    Не твърдя,че човек получава развитие от тази дейност,но за тази възраст си е добро начинание.

Голям фен
    А аз искам да попитам можете ли да ме насочите към агенция или сайт където да си пусна заявление и да чакам евентуално да ме одобрят ?

И аз съм била промоутърка. Доста е забавно като цяло. За 4 часа на ден получавах 20лв.,като спомена,че не живея в голям град. За големите градове като София,Пловдив,Варна,Бургас взимат по 40лв. за 4 часа. Трябва да си приказлива,учтива и усмихната.

Аз бях промоутър така да се каже раздавахме вестни 19 преди 1-2 години и общо взето беше много приятно, за 3-4 часа изкарвах по 20 лв на ден. Сега сестра ми бачка в няква агенция и ходи на откриването на ски сезона в Банско като промоутър за два дена, взех добри пари дадоха и за храна, път всичко, като цяло си заслужава да си промоутър, особено ако си студент или ученик

Здравейте!
    Искам да попитам някой знае ли нещо за сайта www.novimodeli.com? Кандидатствах за промоутър в някаква агенция, която май се казва регистрация България, и ми казаха, че профилите на промоутърите били в този сайт и работодателите си избирали от там на кого да предложат работа. Някой знае ли нещо по въпроса?
    If YoU LoVe me - FuCk Me , If YoU HaTe Me - FuCk YoU!

Цитирай Първоначално написано от Elinka9208 Виж мнението
    Здравейте!
    Искам да попитам някой знае ли нещо за сайта www.novimodeli.com? Кандидатствах за промоутър в някаква агенция, която май се казва регистрация България, и ми казаха, че профилите на промоутърите били в този сайт и работодателите си избирали от там на кого да предложат работа. Някой знае ли нещо по въпроса?
    Този сайт е прекалено дебилен, за да повярвам и за да ме убедят в каквото и да било, сигурно би бил хубав в.... 1998 година, но фирма през 2012 хич не ми вдъхва доверие с такъв сайт.

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Ее...и как те взеха? Аз от седмица пускам CV-та във jobs.bg и до сега само на едно интервю ме поканиха,но работата се оказа,че въобще не е за мен...

petunia77891
    Guest
    za da otida na interviu za rabotata shte iskat li 18 godini da imam i dogovor ? ili prosto e vremena rabota sus zaplashtane ?

petunia77891
    Guest
    az sum mnogo obshtitelen chovek i tazi rabota nqma da mi e v tejest no se nujdaq ot neq no nqmam 18 i tova mi e problema

и аз нямам 18 а съм на 13 но искам да изкарам некой лев защото спешно ми трябват пари и ако може да ми предложиш какшо мога да направя..

Ministerski999
    Guest
    около 3 лева дават на час

Да .. Наистина няма по - приятна работа ! Да , бе ! Сигурно ... Да буташ в на хората ръцете някакви листчета , да не те отразяват и още куп глупости е яко ? Не сте ли наблюдавали отстрани ? Има 2 на 30 човека , които МОЖЕ БИ ще те попитат за какво става въпрос или въобще дали ще го вземат от ръцете ти . Не бих сложила тази работа на първо място ,но като ученик/судент става . ( И без това няма голям избор ) А за тези , които реват , че 5 лв на час било малко ..... Абе хора вие какво искате .. Да ви дават 100 лв на ден ? Като малки и неопитни и това ще ви стигне . Не очаквайте големи доходи !

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    ми ако е 3лв на час 10 часа на ден са 30лв умножено по 20 дни работни 600лв

не мисля че е лошо

не мисли че някой ще ти даде повече
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си