- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да го зарежа
ааааааааааааааааааааааааа аааааа
Последно редактирано от ЛюБов : 04-24-2012 на 07:15
1. връЗка*, половинката Ми, нЕ знам, моля Ви, дайте , сЪвет.
Нямам навика да правя забележки за правопис, но просто...
2. Говориш с него за проблема. Не бързай да късаш с него.
3. Ако отношенията ви са много зле, бъди смела и му кажи, че просто искаш да се разделите. Няма нищо страшно.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
благодаря за забележката
На колко години си? 14-15? И колко дълга точно ви е връзката?
Ще покажеш малко твърд характер, като му кажеш, че всичко е свършило. Ако изневярата е била, за да го накараш да те зареже, не ти се е получило както трябва, да не говоря и че не това е начинът.![]()
тежЪк
продЪлжавам
себе си - две отделни думи
Оставяш го просто. Заявяваш му го в лицето. Той друго няма какво да направи.
Винаги преди но има запетая, той се пише с й, преди а винаги има запетая, не го са две отделни думи. За пръв път си позволявам да правя забележка за нечии правопис, но след като видях два поста преди мен със забележки и да има още, явно имаш нужда от помощ и в тази насока.
Дългите връзки (не разбрах колко продължителна е вашата) винаги са особено трудни за прекъсване. Не само заради навика, а и защото сме вложили усилия и чувства в тях. Когато обаче не се чувстваме добре, подтиснати сме, половинката ни дразни - тогава всичко е свършено. И най-добре е да действаш директно. Не да му подсказваш, да го игнорираш или каквото и да е. Просто му казваш, че вече не се чувстваш добре в тази връзка, че сте се изчерпали и нямаш чувства като в началото. И двамата заслужавате да намерите правилните половинки, а не да поддържате отдавна изгаснал огън.
Според мен той държи много на теб.Помисли си хубаво дали искаш да го загубиш?Не знаеш как ще е с другия!Иначе по-добре си му го кажи директно,без лигавщини,изневери,тъпотии и т.н.Обясни му го така,както ти го мислиш!Но добре си помисли дали си заслужава!
Много много грубо и ТЪПО ( с извинение) се изразяваш. "дори му изневерих но тои продалжава да настоява да сме заедно " .. ПЪРВО - не знам колко зле трябва да си, за да изневериш, с цел край на връзката. Толкова ли нямаш смелост да му обясниш човешки, че нямаш желание да си с него и характера му те отблъсква? "не го искам вече".. това да не ти е вещ? Като "не го искаш" му кажи. ЕХ КАК МРАЗЯ ТАКИВА ЛИГАВИ, ГАДНИ, БЕЗСЪРДЕЧНИ ИЗКАЗВАНИЯ !
Requiem for a dream <3
Първи въпрос: Всъщност колко дълга и сериозна ви е връзката?
Втори въпрос: Тъпа ли си?
И не на последно място Трети въпрос: На колко години си? Той също?
Та, както и да е. Звучиш ми като някое лапенце, което не знае какво иска и не оценява това, което им. След време естествено ще съжаляваш , че си постъпила по такъв долен начин, че чак да си му изневерила с цел край на връзката. Ти уста нямаш ли? Не можеш ли просто да седнеш и да поговориш с него върху проблема или директно да му кажеш, че нещата няма да се получат, че нямаш чувства към него? Вярно е, че ще го нарани , но поне ще чуе истината.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
Аз не те обичам!![]()
Ааа тука много любов стана.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Накарай някоя твоя приятелка да му налети и докато го прави ти влезни в стаята, вземи парите и освободи хамстерите...Пф, глупости! Освободи първо динозаврите, после хамстерите. После вземи тривитаминола и боята и ги прибави към яйцата. И така се прави пудинг!