.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 20 от общо 20

Моля за съвет

Има едно момче, което адски много харесвам и той отвръща на чувствата ми, но не иска да се обвързва и аз не го насилвам. Проблема е в това, че на последък започна да се държи много студено към мен и вече незнам какво да правя. Искам да съм с него, но той започна да се държи с такава студенина и безразличие към мен и непрекъснато започнахме да се караме. Прави проблем и се дърпаме за най-малкото. Искам да попитам да се отдръпна ли от него и да продължа без него или да остана надявайки се той да стане отново онова мило и загрижено за мен момче, което беше преди и да се надявам след време между нас да се получи?! Благодаря на всички, които прочетоха моя проблем и ми дават съвет.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не иска да се обвързва с теб. Сама го каза. Може да се дразни вече от теб и така иска да ти го покаже.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

не мисля,че си струва да го чакаш, в крайна сметка той губи..

ledenakrasota.. в момента не иска никакви връзки, омръзнали са му. Занимавам се с него от 8 месеца и ми е много гадно, не мога да го разбера. В събота вечерта ми пише, че ме иска, иска да съм в прегрътките му иска да сме заедно и вчера все едно нищо не е станало започна да се заяжда без причина и се държа толкова гадно, че чак не може да се опише с думи ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    пише се прегръДка

Въпросния е идиот, който след такова поведение, аз бих отрязала на момента.

Град
    Цитирай Първоначално написано от elvira11 Виж мнението
    ledenakrasota.. в момента не иска никакви връзки, омръзнали са му. Занимавам се с него от 8 месеца и ми е много гадно, не мога да го разбера. В събота вечерта ми пише, че ме иска, иска да съм в прегрътките му иска да сме заедно и вчера все едно нищо не е станало започна да се заяжда без причина и се държа толкова гадно, че чак не може да се опише с думи ...
    Ти попита ли го защо се държи така от съботата насам? Какво ти отвърна?

Може да си играе с теб или просто да не знае какво иска. Неадекватно държание. омг Може също да е бил ядосан за нещо и да си го е изкарал на теб. Вариантите са много.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

Да права си вариантите са наистина много, но с това много ме нарани... Има много други момчета, които биха дали всичко да са с мен и биха се държали много по-добре от него, но сърцето ми си избра него и с него се чувствам добре не искам друг, но и аз си имам достойнство и не мисля, че трябва да се държи така дори да е ядосан..

Град
    Да права си вариантите са наистина много, но с това много ме нарани... Има много други момчета, които биха дали всичко да са с мен и биха се държали много по-добре от него, но сърцето ми си избра него и с него се чувствам добре не искам друг, но и аз си имам достойнство и не мисля, че трябва да се държи така дори да е ядосан..
    Попита ли го за държанието му? Повтарям се. Защото може да е един лигльо и да не си струва занимавката, ако го прави нарочно.

Не съм го питала, но смея да кажа, че го познавам много добре и не мисля, че го прави нарочно. С него се занимаваме от 8 месеца вече и за тези 8 месеца имаме незабравими моменти заедно.. Не сме били гаджета, но не може да се каже и че сме само приятели.. отношенията ни са много сложни за обяснение

Град
    Не съм го питала, но смея да кажа, че го познавам много добре и не мисля, че го прави нарочно. С него се занимаваме от 8 месеца вече и за тези 8 месеца имаме незабравими моменти заедно.. Не сме били гаджета, но не може да се каже и че сме само приятели.. отношенията ни са много сложни за обяснение
    Всъщност не са сложни. Сложното е в простото и обратното.

Не се обиждай, но мисля, че такива няма. Не може хем да сте, хем да не сте заедно. Накратко сте платонична любов или просто секс приятелчета.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Отебал те е по някакви критерии. Няма да се върне предишното, най-много да се изчукате няколко пъти. Бита карта си за него.

Дали ще си тровиш нервите - зависи от теб. Някои обичат мазохизма.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Не сме го правили и не ме насилва за нищо.

Град
    Епа заклещи до стената и му се развикай защо се държи така!

Град
    В мислите на хората
    Убу. И от това какво следва?

Dr. Gregory House

Това означава, че ме поставя пред всичко друго и уважава желанията ми и е готов да ме чака ако искам първия ми път да е с него! Незнам защо снощи се държа така, но нямам сили да му пиша първа, страх ме е че ще се скараме отново..

Град
    В мислите на хората
    Айде няма да ти пукам розовото балонче. Нека оставя честта на някой друг (Дриймърче, ти си на ход)

Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Не се обиждай, но мисля, че такива няма.
    Има, има. Ситуацията е доста странна, но има такава. Представи си - излизаш с някого, харесвате се, сядете някъде, търси физически контакт, прегръща те... Какви сте?

Град
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Има, има. Ситуацията е доста странна, но има такава. Представи си - излизаш с някого, харесвате се, сядете някъде, търси физически контакт, прегръща те... Какви сте?
    Разбирам! Била съм така години наред. И накрая какво?

В случая добавка към цитата ти : не правим секс, караме се и се държим като двойка вече 8 месеца, но не сме такава.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 04-23-2012 на 19:22

Мега фен Аватара на Hilary_
    Изгубила си си времето с него и ако продължиш да чакаш НЕсъществуваща промяна, ще изгубиш още толкова.
    Било е каквото е било .. кофти е - да, но нещата в случая не зависят от теб, а от него.
    Както виждаш човекът не си прави труда, така че се замисли дали ти трябва да си го правишза него?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Айде няма да ти пукам розовото балонче. Нека оставя честта на някой друг (Дриймърче, ти си на ход)
    Малко късно го видях това *запретва ръкави* + SMALLVILLE

Отвърнал на чувствата ти, ама не искал да се обвързва.

Момиченце, човек дали ще се държи с пренебрежение и студенина с човека, който харесва?
    В момента вие се карате, на него му е през онази работа за теб, съдейки по това, което пишеш, и в момента го чакаш да се промени? Ъъъ, ти чуваш ли се? На всичкото отгоре те е страх да му пишеш? Така ли се държат двама човека, които се харесват?

За капак на всичко говориш как той уважавал желанията ти и щял да те изчака, ако иска първият ти път да е с него. Продължавай да сънуваш и да се самозалъгваш. Момчето отдавна ти е било шута. Бита карта си. Няма смисъл повече да се занимаваш с него. Остави се, отдръпни се от въпросния.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-24-2012 на 09:29

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си