.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

Smile Моля ви помогнете ми с избирането на подаръка за приятеля ми ! :)

Здравейте.Днес се регистрирах в TeenProblem.net, защото имам доста голям проблем.На 27.05.2012г. правим с приятеля ми 1 година.Много ми е трудно да избера Подарък за него ... подарявала съм му парфюми плакат с наши снимки и спомени ... кутия с формата на сърце и вътре в нея малки листчета на които пише причините поради които го обичам ... подарявала съм му рамка с формата на сърце и наша снимка ... плюшена мишка която прегръща друго мишле. и гривна ... вече съм объркана какво да му подаря ... Моля ви помогнете ми с избирането на подаръка!Благодаря!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Местя темата в правилния раздел.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много боклуци, много нещо. Не мисля че трябва въобще да си подарявате повече неща. Прекарайте деня заедно, направете нещо или посетете място, което е от значение за връзката ви.

мхм.. но аз искам все пак нещо да му подаря не искам да е голямо нито пък малко искам нещо което да е от сърце !

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Защо не отидете някъде за 1-2 вечери само двамата? Ако толкова държиш да подаряваш нещо, според мен бутилка качествен алкохол е добър вариант.
    На колко сте?
    Everything changes, but beauty remains ...

ами той е на 17 а аз съм на 15

anonymous708973
    Guest
    Прекарайте нощта само двамата. Случвало ли ви се е досега? Вземи бутилка вино (има от 5-10 лв), хапнете някъде, гледайте филм, играйте скрабъл дори. Всичко, което ще ви накара да се почувствате по-близки.

Благодаря ти PinkPan7her .. и да случвало ми се е да спим заедно !

anonymous708973
    Guest
    Направете си го по-различно тогава. Отидете на бар, все има някъде, където пускат непълнолетни, пийте по едно, танцувайте, стойте будни до сутринта...

охх ... ама ние пак ще си отидем някъде на заведение но просто проблема ми е че 100 % съм сигурна че той ще ми подари нещо , и искам и аз да му подаря но незнам какво да е ! Моля ви давайте ми идеи !

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Дай някакви насоки. Какво учи, какво харесва, има ли хоби, каква музика слуша. Трудно е да избереш подарък за блисък човек, за абсолютно непознат камо ли.

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от ysmiffkaaa Виж мнението
    охх ... ама ние пак ще си отидем някъде на заведение но просто проблема ми е че 100 % съм сигурна че той ще ми подари нещо , и искам и аз да му подаря но незнам какво да е ! Моля ви давайте ми идеи !
    Идеята с алкохола не ти ли харесва? Някакво хубаво уиски или каквото той пие.
    Everything changes, but beauty remains ...

anonymous708973
    Guest
    Уиски + бонбони, примерно. Изпробвано е, хареса се :д Ама си беше измислено точно за моето човече, не знам дали за друг човек ще има същото значение

Сребърна халка за пръст също е добра идея, пък и на хубави мъжки пръсти така стоят пръстени, че направо...

Секс правили ли сте? Винаги можеш да предложиш нещо ново в тая насока.

Ами може нещо сребърно като гердан гривна ... или нещо което той харесва в случая -теб

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Подари му един хубав ден (и вечер!) с теб.. Не вярвам да се оплаче

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Благодаря ви много , помогнахте ми адски много и вече съм измислила какво да му подаря , но искам да ми каже дали е добра идеята !

Значи ще му купя едно малко меченце и една сребърна гривна и ще я сложа на вратлето на мечето.. и бонбони както и вино ?! ...

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много неща. Мечето е изтъркана идея. Вече дори си му подарявала плюшени мишки. Просто няма смисъл. Или сребърната гривна или бонбоните и виното.

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Ако е сребърната гривна, можеш да я гравираш, ако е виното можеш да помолиш в някое фото да изработят етикет с ваша снимка.

Даа може , благодаря ви много !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си