.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 55
    Мега фен Аватара на PainMonopoly
    Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от D1esel Виж мнението
    Защо за бога съжаляваш? Та ти си в ГЕРМАНИЯ!!!!
    Съжалявам, че избрах този университет и програма. Беше грешка. Иначе Германия е като цяло хубава страна и животът тук ми допада. В България ми е 100 пъти по-хубаво разбира се, но и в Германия не би ми било зле ако не бях изнасилен от тъпата теоретична информатика и другите лайна.

Мега фен Аватара на Claymore
    Град
    София
    че не се научих да свиря на пияно ajajajajajmjjajjajjaja :@
    че няма смелостта да направя нищо съществено и накрая ще стана преподавател по икономическа дисциплина или смотана счетоводителка
    I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
    -M.B.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Че се нервирам за глупости.
    Не съм от най-търпеливите.
    Прекалено голям перфекционист съм.
    Допускам стреса да ми влияе ужасно.
    Прекалено голямо внимание и грижи отделям за другите.
    Не се съхранявам, а се раздавам.
    Здравословно имам проблеми, но всичко ще се оправи.
    Че не съм казала нещо на някого, когато е трябвало, а съм си премълчала.
    Позволявам да ме нараняват.
    Последно редактирано от ledenakrasota : 04-23-2012 на 20:46
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен
    Град
    <3
    В сряда имам изпит, а не съм чела нищо. Ще седна да прочета, но държанието на изпитващите ме влудява. Мразя да ми се карат като на пет годишно. И то за нещо, за което нямат право да ми се карат. Идва ми да си излея всичкото и да затръшна вратата, пфф, наистина понякога едва се сдържам. Не е справедливо. Тяхна работа е да си предадат това, което имат, а не да ми четат морал и да ми набиват в главата идеята, че това ще го работя цял живот и ще живея в страх да не би да убия някой човек от невнимание. Ей за това съжалявам. Че записах тая скапана специалност. Нека някой друг има жалката фантазия 'да помага на хората', не искам да съм част от света на медицината. Не искам и не ме интересува какви бацили има, колко милиграма контрастна материя се влива в хората, какво имат под кожата и какъв е броя на левкоцитите им. Не ми пука за всичко това, не искам да съм част от него. Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

За толкова неща да съжалявате , вашия живот е обречен.

Мега фен Аватара на D1esel
    Цитирай Първоначално написано от ohluv Виж мнението
    И във вените му тече синя кръв
    Не, но е в държава, където успяват умните, а не тройкаджийте.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Не знам какво разбираш под успех,но успяват находчивите и късметлийте,а оценките не винаги са факт.

@пейн: Аре ве не зимаш ли стипендия аз успех
    Creative Technologie

Не знам какво разбираш под успех,но успяват находчивите и късметлийте,а оценките не винаги са факт.

Така е. Но находчив в БГ е заместено от нагъл, а късметлия от курволия.

Че не се записах да уча това, което исках ...
    Че спрях да развивам таланта си..
    Че не ми се получават връзките, колкото и да се старая..

Нещото, за което най-много съжалявам, е твърде лично, предпочитам да не го споделям. :\
    Момиче ^^

Град
    Аахен
    И в БГ успяват умните. Всичките ми приятели, които следваха в БГ сега работят и взимат добри пари. И не е като да познавам мутри с дебели ланци. Факта, че има хора, които успяват, опровергава всичкия бътхърт и клишета, че в БГ нямало реализация за способните хора. Уменията за оцеляване са комплексни и който си ги има, ще ги има навсякъде. Който ги няма, няма да ги има никъде. Добрата новина е, че могат да се научат. Така че не е твърде късно.

Повечето ми оценки са под 3.0

Тъкмо писах имейл в който се обяснявам дали има нещо, което ми спъва следването.

Супер фен Аватара на ohluv
    Град
    Maina Town
    Ти си не човек

ПП:ся ме садна =/
    Creative Technologie

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Че си се родил.

Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Че си се родил.
    И аз съжалявам понякога, че съм се родил...

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Напротив, според мен темата е много позитивна, защото ако оставим клишетата, голяма част от нещата за които съжалявате все още могат да бъдат постигнати. Така си мисля.

Аз съжалявам, че след 6 години актьорско майсторство не продължих да се занимавам с това и послушах разума, а не сърцето.

Сигурно има и други неща, но както вече казах, повечето са поправими.

Супер фен Аватара на montana6
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    Страхът зависи от състоянието на духа ти, а не от това колко знаеш.
    В щастието не се самозабравяй, в нещастието не се отчайвай.

вие се надявайте на духа. Знанието побеждава страха. Хора които не знаят , имат измислени си тяхни страхове.

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Десетки глупости.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от PainMonopoly Виж мнението
    Съжалявам, че избрах този университет и програма. Беше грешка. Иначе Германия е като цяло хубава страна и животът тук ми допада. В България ми е 100 пъти по-хубаво разбира се, но и в Германия не би ми било зле ако не бях изнасилен от тъпата теоретична информатика и другите лайна.
    Щом си решил да учиш в чужбина, трябва да си бил наясно че ще ти спукат г*за

Мега фен Аватара на EinGutesKind
    Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    В сряда имам изпит, а не съм чела нищо. Ще седна да прочета, но държанието на изпитващите ме влудява. Мразя да ми се карат като на пет годишно. И то за нещо, за което нямат право да ми се карат. Идва ми да си излея всичкото и да затръшна вратата, пфф, наистина понякога едва се сдържам. Не е справедливо. Тяхна работа е да си предадат това, което имат, а не да ми четат морал и да ми набиват в главата идеята, че това ще го работя цял живот и ще живея в страх да не би да убия някой човек от невнимание. Ей за това съжалявам. Че записах тая скапана специалност. Нека някой друг има жалката фантазия 'да помага на хората', не искам да съм част от света на медицината. Не искам и не ме интересува какви бацили има, колко милиграма контрастна материя се влива в хората, какво имат под кожата и какъв е броя на левкоцитите им. Не ми пука за всичко това, не искам да съм част от него. Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
    Еми те повечето хора записват медицина с идеята, че един ден ще взимат милиарди болни амбиции

Град
    Аахен
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Така е, captain hindsight.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Цитирай Първоначално написано от EinGutesKind Виж мнението
    Зависи какво си решил да учиш навън, за да ти спукат г*за. Ако си добър с дадения език и нямаш затруднения с него по ученето, нямаш кой знае какви затруднения, но все пак зависи от специалността. Аз съм много доволна, че си останах у нас, въпреки, че ме бяха приели каквото желаех и то в страна, чийто език говорят сигурно 5000 души на кръст.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota Виж мнението
    Зависи какво си решил да учиш навън, за да ти спукат г*за. Ако си добър с дадения език и нямаш затруднения с него по ученето, нямаш кой знае какви затруднения, но все пак зависи от специалността. Аз съм много доволна, че си останах у нас, въпреки, че ме бяха приели каквото желаех и то в страна, чийто език говорят сигурно 5000 души на кръст.
    коя пък е тази страна? Малта?

Мега фен Аватара на Concussion
    Адски много съжалявам, че не съм на мястото на едно от тези презадоволени хлапета http://www.youtube.com/watch?v=b44ru...eature=related ...

^ А ако беше, тогава какво?

Супер фен
    да, че ти прочетох темата///

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си