- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Има ли нещо, за което да съжалявате адски много?
Съжалявам, че избрах този университет и програма. Беше грешка. Иначе Германия е като цяло хубава страна и животът тук ми допада. В България ми е 100 пъти по-хубаво разбира се, но и в Германия не би ми било зле ако не бях изнасилен от тъпата теоретична информатика и другите лайна.
че не се научих да свиря на пияно ajajajajajmjjajjajjaja :@
че няма смелостта да направя нищо съществено и накрая ще стана преподавател по икономическа дисциплина или смотана счетоводителка![]()
I believe that time destroys everything. You can take one beautiful apple, red. After a while, it becomes shrivelled and full of worms, just like what happens to us.
-M.B.
Че се нервирам за глупости.
Не съм от най-търпеливите.
Прекалено голям перфекционист съм.
Допускам стреса да ми влияе ужасно.
Прекалено голямо внимание и грижи отделям за другите.
Не се съхранявам, а се раздавам.
Здравословно имам проблеми, но всичко ще се оправи.
Че не съм казала нещо на някого, когато е трябвало, а съм си премълчала.
Позволявам да ме нараняват.
Последно редактирано от ledenakrasota : 04-23-2012 на 20:46
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
В сряда имам изпит, а не съм чела нищо. Ще седна да прочета, но държанието на изпитващите ме влудява. Мразя да ми се карат като на пет годишно. И то за нещо, за което нямат право да ми се карат. Идва ми да си излея всичкото и да затръшна вратата, пфф, наистина понякога едва се сдържам. Не е справедливо. Тяхна работа е да си предадат това, което имат, а не да ми четат морал и да ми набиват в главата идеята, че това ще го работя цял живот и ще живея в страх да не би да убия някой човек от невнимание. Ей за това съжалявам. Че записах тая скапана специалност. Нека някой друг има жалката фантазия 'да помага на хората', не искам да съм част от света на медицината. Не искам и не ме интересува какви бацили има, колко милиграма контрастна материя се влива в хората, какво имат под кожата и какъв е броя на левкоцитите им. Не ми пука за всичко това, не искам да съм част от него. Не искам да знам какво става, защото не искам да живея в страх. Както казва едно много уважавано от мен човече: "За да е щастлив човек не трябва ясно да съзнава какво яде, какво пие и какво диша." Не знам защо изписах всичкото това тук.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
За толкова неща да съжалявате , вашия живот е обречен.![]()
Че не се записах да уча това, което исках ...
Че спрях да развивам таланта си..
Че не ми се получават връзките, колкото и да се старая..
Нещото, за което най-много съжалявам, е твърде лично, предпочитам да не го споделям. :\
Момиче ^^
И в БГ успяват умните. Всичките ми приятели, които следваха в БГ сега работят и взимат добри пари. И не е като да познавам мутри с дебели ланци. Факта, че има хора, които успяват, опровергава всичкия бътхърт и клишета, че в БГ нямало реализация за способните хора. Уменията за оцеляване са комплексни и който си ги има, ще ги има навсякъде. Който ги няма, няма да ги има никъде. Добрата новина е, че могат да се научат. Така че не е твърде късно.
Повечето ми оценки са под 3.0
Тъкмо писах имейл в който се обяснявам дали има нещо, което ми спъва следването.
Ти си не човек![]()
ПП:ся ме садна =/
Creative Technologie
Че си се родил.
Напротив, според мен темата е много позитивна, защото ако оставим клишетата, голяма част от нещата за които съжалявате все още могат да бъдат постигнати. Така си мисля.
Аз съжалявам, че след 6 години актьорско майсторство не продължих да се занимавам с това и послушах разума, а не сърцето.
Сигурно има и други неща, но както вече казах, повечето са поправими.
вие се надявайте на духа. Знанието побеждава страха. Хора които не знаят , имат измислени си тяхни страхове.
Десетки глупости.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Зависи какво си решил да учиш навън, за да ти спукат г*за. Ако си добър с дадения език и нямаш затруднения с него по ученето, нямаш кой знае какви затруднения, но все пак зависи от специалността.Аз съм много доволна, че си останах у нас, въпреки, че ме бяха приели каквото желаех и то в страна, чийто език говорят сигурно 5000 души на кръст.
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Адски много съжалявам, че не съм на мястото на едно от тези презадоволени хлапета http://www.youtube.com/watch?v=b44ru...eature=related ...
да, че ти прочетох темата///