.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Тема: friendzone

Question friendzone

До преди няколко години всички се питаха възможно ли е мъж и жена да са само приятели. И масата хора смятаха, че такова приятелство завършва със секс. На сега куцо, кьораво и сакато се оплакват, че са във friendzone. Преди да научат думата, никой нямаше такъв проблем, а сега навсякъде чета колко лошо е да си във friendzone. Нима е толкова лошо да си приятел с момиче?!

Тази тема мисля, че е много дъвкана из форума. Имам приятели момчета/мъже, на които гледам като на братя и не мога да си помисля да имам нищо друго с тях. Те също гледат на мен като на сестра и си се разбираме перфектно. Разбира се, има и другия случай, когато се пораждат някакви чувства/желания от едната страна и ако те не са споделени става кофти.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

marilyn търсачката ми показа само няколко резултата и не намерих къде е „дъвкана“ темата.

Мега фен
    Град
    <3
    К'во?
    Аз продължавам да мисля, че не може да има истинско приятелство между мъж и жена (както е например мъж с мъж) ^^
    Не казвам, че е невъзможно, но е трудно. А ако съществува би било прекрасно. <3
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Мега фен Аватара на Chacho
    Проблемът го има отпреди, просто се популяризира термина. Преди имаше по-малко хора, които разпознаваха феномена. Това е цялата история. Лошо е да си приятел с момиче, при условие, че искаш нещо повече. Тебе те устройва, не мене, сещаш ли се?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на fenasf
    Е ако искаш да я чукаш, а тя те има само за приятел? Това е доста лошо.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на Hilary_
    Това, че единия е причислен към тази графа, не значи, че едната страна няма чувства или поне желание за секс.
    Това не е приятелство.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    До преди няколко години всички се питаха възможно ли е мъж и жена да са само приятели. И масата хора смятаха, че такова приятелство завършва със секс. На сега куцо, кьораво и сакато се оплакват, че са във friendzone. Преди да научат думата, никой нямаше такъв проблем, а сега навсякъде чета колко лошо е да си във friendzone. Нима е толкова лошо да си приятел с момиче?!
    Ако тайно искаш да й го набуташ много дълбоко и да чуеш как стене под теб... ми да, лошо е да те приема като приятел, на мислиш ли?

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Възможно е. Поне за мен е възможно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Както казаха по-горе, ако тя те привлича или пък ти нея, докато чувствата/желанието не са взаимни, то наистина няма да ти е много яко от 'приятелските' ви взаимоотношения.. Няма нищо лошо в това да си чисто приятел с противоположния пол, но в 99% от случаите за да върви това приятелство, то и двамата трябва да не си допадате на вънщност..

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

дам много ясно че е смазващо да си във friendzone
    даже и песничаката си го казва http://www.youtube.com/watch?v=OSwsJtSfyXU

Как така се влюбвате в приятел?! Много ми е чудно как ще искаш да спиш с някой от приятелите си

Мега фен Аватара на Chacho
    Момичетата или момчетата питаш?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от lude7ina Виж мнението
    Как така се влюбвате в приятел?! Много ми е чудно как ще искаш да спиш с някой от приятелите си
    Когато въпросният приятел е ебати якият пич или въпросната приятелка, като я видиш, искаш да я свалиш на земята и да я чукаш до побъркване... лесно.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си