.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Post харесвам едно момче но е срам да се запозная с него

haresvam edno mom4e no ne go poznavam nito ni6to toi e ot spirkata mi a iskam da se zapoznaq s nego no e mnogo sram 6te mi da dete li s1vet molqvi nie nqmame ob6ti priqteli!!
    Последно редактирано от boys_96 : 04-19-2012 на 08:55

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Lol, не го познаваш, така че не знаеш дали е свободен, или не.
    От твоето училище ли е?
    Само на спирката ли го виждаш?
    За кирилица чувала ли си?

да чувала съм извинаваи от богоров е да тои е в моя автобус вчера ни се срещнаха погледите два пъти когато бяхме на спирката и гледаше да ли идва някои и един приятел ми каза че този от спирката искал да види да ли гледам някои друг нз

Супер фен Аватара на shmatarok
    Омг, момиче... (и други хора, пишещи като нея).
    Вие изобщо правите ли си труда да си прочетете поста преди да го пуснете? Просто оставам потресена как хората си позволяват да пускат нещо, написано в това състояние, което на нищо не прилича, още по-малко пък на текст.

Кажи му "здрасти" и му се усмихни, другият път като се видите. Или продължавай да го зяпаш и се надявай той да те заговори пръв, ако чак толко те е срам.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Заговори го. Или му поискай нещо (запалка), или пък го питай дали еди-коя си линия е минала. След като ти отговори, можеш да кажеш нещо от сорта: "Благодаря. Между другото аз съм ..... , приятно ми е"

От срама файда няма.

Риск печели, риск губи. Рискувай, в случая няма какво да загубиш.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

мерси ще го пробвам утре

Голям фен Аватара на jeezloxxy
    Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Заговори го. Или му поискай нещо (запалка), или пък го питай дали еди-коя си линия е минала. След като ти отговори, можеш да кажеш нещо от сорта: "Благодаря. Между другото аз съм ..... , приятно ми е"

От срама файда няма.

Риск печели, риск губи. Рискувай, в случая няма какво да загубиш.
    Интересът ми към някое момиче '96 набор, поискало ми запалка, пада под нулата.

Мега фен Аватара на Зайче..
    На колко години си?
    И който го е страх от мечки не ходи в гората, нали знаеш?.. :д

15 ще стана на 16

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    просто си казваш "аз съм неповторима богиня и мога да накарам всеки да ми е в краката!"
    и го заговаряш....пускаш най-чаровната си усмивка и гледай да не зациклиш по средата на разговора

Мега фен Аватара на tomboy
    Град
    МаРс...
    Утре на спирката го питай примерно колко е часа .И примерно като ти каже колко е почни разговор ....да речем :
    -Извинявай , може ли да ми кажеш колко е часът?
    -12 и 15 (да речем).
    -Благодаря..
    -Няма защо.
    -Кофти е ,че ще отучваме ,а ?
    -блаблабла...(нз кфо би казал !..хд)
    -Аз съм ... междудругото! Приятно ми е (и си подаваш ръката да се здрависате)...

Това е само примерно !!.....Няма нищо лошо да заговориш някой , ей така на най-нормална ,лека тема !..Просто опитай , не е ракетно инженерство !..
    Ако си пич като мен няма да ти трябва подпис!..
    (... това не е подпис , просто така ти се струва!... ...)

да ви кажа аз бях готова да го заговоря но тои беше дошъл късно и и доиде автобуса след една минута и неможах да го заговоря и вечерта пак се опитах но тои не беше в автобуса и така няколко дни се опитван но нестава или си испускам автобуса или тои има 6 часа а аз 7 и все немога да го видя всеки ден мисля за него но не сам го сънувала нито един път а преди като съм харесвала някои и по 4 и 5 дена сам го сънувала и незнам какво да правя моля съвет мерси са отделеното време

Banned Фен
    риск печели , риск губи пробвай се да го заговориш горе tomboy ти даде съвет ...

Полсе разменете някакви контакти телефон , скайп а.у попишете си поговорете си и ако си пасвате и наистина мислиш ,че ще стане нещо го покани на кафе или на разходка ако той преди теб не направи този ход

Пожелавам ти успех!

мерси много

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    фацепалм.жпег

Сериозно ли? Момиче на "15-16".. не. Повече от 12 с този правопис и с това дали си го сънувала или не..

Стегни се и просто го поздрави, подай му ръка и се запознайте. Но не си мисли, че след това всичко ти е вързано в кърпа.. Ако си сдух и не знаеш как да водиш разговор няма смисъл от запознанството.

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

как да разберя да ли ме харесва нещо което е видимо!!

Цитирай Първоначално написано от boys_96 Виж мнението
    как да разберя да ли ме харесва нещо което е видимо!!
    чакай бе, първо го заговори..
    NOT LIKE THE REST

аз вчера когато бях на спирката го питах извинявай колко ти е часът и тои ми отговори 13:05 и казах мерси и като се качихме в автобуса тои беше прав а аз бях седнала и постоянно гледаше във всички страни а аз като го погледах си отклони погле към земята преди да погледне към земята имах чувството че постонно ме гледа сега какво да правя съвет

Цитирай Първоначално написано от boys_96 Виж мнението
    но не сам го сънувала нито един път а преди като съм харесвала някои и по 4 и 5 дена сам го сънувала
    На 16 си?! ; ОО

той идва малко късно и докато го заговоря тогава идва автобуса ; една моя приятелка ми каза че вече той знаел че го харесвам когато отида на спирката мойе да кажа здрасти :искаш ли да се запознаем ако иска да ли ме харесва или не как мислите мерсии много за съвети те

Престрашаваш се и излизаш на сцената , или оставаш вечно зад кулисите.

престрашавам се и излизам на сцената по скоро

Защо не опиташ с :
    - Здравей аз съм ....
    (той гледа тъпо защото не знае какво да каже)
    - Мислех си че щом всеки ден чакаме на една и съща спирка и се возим в един автобус няма да е лошо да се запознаем ...

Ако не стане .... NEXT!

Здравеите днес се запознахме в аВтобуса но когато го загоВорих след една спирка щях да сляза и неможах да го питам нищо друго когато слизах му казах чао и тои ми каза чао сега какво да правя даиде съвет моля! ?

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Иди се хвърли от някъде, края на света иде...другия вариант е да го заговориш отново, ако го видиш в автобуса...той ако е срамежлив и не може

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си