.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 89

Hybrid View

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ако е развил нещо към друго човече значи ревността е безпредметна щото вече си втора дупка на кавала. Сълзи, скандали и ултиматуми няма да променят факта че вече не си на първо място.

Аз лично не вярвам че ревността е по какъвто и да е начин нормална за една нормална връзка. Появи ли се.. значи връзката е отишла по дяволите. Следователно.. обичам, не обичам.. време е да си кажем чао. Не си падам по лепенето на счупените чаши отново и отново и отново.

Разбира се ситуацията "Не ми е приятно да общуваш с този и онзи, защото аз се чувствам така и така и така" е съвсееем друго нещо. Надявам се това е ясно?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението

Инак ревността сме я дъвкали мого пъти. Ясно е - който ревнува няма основателна причина за това. Просто си търси повод да властва и контролира. Що? Щото е неуверен, несигурен, иска да се доказва и прочее.
    Сори, валдес, ама тук не съм съгласна с теб. Сисито е права, че когато единия развие чувства към друг/друга, то тогава наистина официалната им половинка има основание и повод да ревнува. Макар че щом въпросния или въпросната вече е развил/а чувства към друг индивид, то сегашната им връзка е просто приключена.

Аз лично не вярвам че ревността е по какъвто и да е начин нормална за една нормална връзка. Появи ли се.. значи връзката е отишла по дяволите. Следователно.. обичам, не обичам.. време е да си кажем чао. Не си падам по лепенето на счупените чаши отново и отново и отново.
    Тук обаче си прав. Появи ли се ревността... считай че това е край на връзката ви. В предните страници обяснихме защо ревността не може да се промени, част от човека и характера му е, и най-добре ще да е просто да сложите край на всичко.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Тук обаче си прав. Появи ли се ревността... считай че това е край на връзката ви.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Абе като цяло си мисля че не само с думи, а и с действия трябва да и докажеш че може да ти има доверие и може да е напълно сигурна в теб.Ревността в малки количества е хубаво нещо...показва ти че човека отсреща държи на теб и не е като да му е все тая,но в големи количества вече притиска и кара човека да се отдръпва.
    Та в тоя ред на мисли...дано не ми се налага да си имам работа със страшно ревнива жена,която не разбира нито от думи,нито от действия,но пък не искам да попадам чак и на жена,която разсъждава по този въпрос като valdesbg, защото винаги ще се питам дали изобщо и пука за мен или съм просто някакъв временен,защото за момента няма друг.Абе като цяло си мисля че както казват златната среда е най-добра.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Радвам се че ти е смешно. Жалко е че вместо да ме опровергаеш с доводни аргументи, ти се подиграваш и смееш. Мхм, ама такава е днешната младеж. Нищо чудно че запада.

Радвам се че ти е смешно. Жалко е че вместо да ме опровергаеш с доводни аргументи, ти се подиграваш и смееш. Мхм, ама такава е днешната младеж. Нищо чудно че запада.
    Ти изобщо даваш ли си сметка на колко си и колко ти е акъла, че говориш за '' днешната младеж '', божичко..

Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от don't say anything. Виж мнението
    Ти изобщо даваш ли си сметка на колко си и колко ти е акъла, че говориш за '' днешната младеж '', божичко..
    Мда. Давам си сметка на колко съм и колко ми е акъла
    Няма да споря с дечурлига.

Мда. Давам си сметка на колко съм и колко ми е акъла
    Няма да споря с дечурлига.
    Даваш си ти, адски си зле, честно..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ако е развил нещо към друго човече значи ревността е безпредметна щото вече си втора дупка на кавала. Сълзи, скандали и ултиматуми няма да променят факта че вече не си на първо място.

Разбира се ситуацията "Не ми е приятно да общуваш с този и онзи, защото аз се чувствам така и така и така" е съвсееем друго нещо. Надявам се това е ясно?

Сега ме подсети как една вечер към два часа през нощта не можех да заспя, заради дърленето на една с един. Крещеше му само колко го обича, а той й каза да се маха. омг
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си