- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- последен вариянт
така само да отбележа че това тука което ще прочетете не е истина а просто
искам да видя различни гледни точки и мнения и от двете страни
как ще се почувствате ако сте последния вариант?
или както се казва последната дупка на кавала или последния кавал на дупката зависи
какво ще направите в тази ситуация?
как ще се държите?
просто искам да видя сериозни мнения в случай че попадна в нещо такова да съм подготвена и
после да не ви пиша разни глупости и филми![]()
ами така
тя/той вече отчаян/а в търсене на половинка и до такава степен ,че поглежда към вас(като преди това сте били само приятели ,близки) все едно сте последната надежда за да не бъде forever alone
Още в началото ще знам, че не е заради мен, а поради липсата на други варианти. Ще знам, че това не е истина, но ще бъда до него/нея като добър приятел, пък ако нещата потръгнат и от отчаян/а стигне до сериозен/а в чувствата си, още по-добре.
Бих се радвал да съм последната дупка на кавала, дори и за кратко, въпреки, че самото знание, че не е наистина, ще ме убива, "прибавяйки доста болка към кървящата рана". И все пак, това, че съм последният вариант, значи, че все пак съм вариант, и имам малък шанс.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
А,тая няма да я бъде.
Ако ще бъде с мен,колкото да не е без хич,няма да играя.
Колкото и да ми е харесал.
Искам да бъда съзнателно избрана-точно така,както аз избирам.
Иначе в момента,в който се появи по-добра опция(за него),отпадам и ще излезе,че съм си пропиляла времето.
Пък и съм прекалено горда,за да бъда с човек,за когото свиря втора/десета/ен-та цигулка.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
"Последен вариант" - надали има такова, при условие, че някъде по света всеки си има половинка, която рано или късно ще намери.
Фактът, че се занимава с мен, заради това да не е сам , ще е причина да не му се връзвам. Безсмислено е , а и губене на време. Не можеш да си заедно с един човек, без чувства, само защото си мислиш, че ще останеш завинаги сам. Мне.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Никакъв шанс. Отдавам сърце и душа в една връзка, очаквам същото.
Няма шанс. Както съм казала, че втора цигулка няма да играя така и няма да съм нечий последен избор.
Не бих имала връзка с някой, който би бил с мен само за да не е самичък.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Съгласна съм с blaaablaaablaaa, макар че не вярвам отначало (или вобще) да се стигне до някакъв тип връзка с въпросния човек...
Но от друга страна никога не трябва да казваш никога - всеки има право на 2-ри шанс, ако е объркал предходните, а и никога не знаеш колко голямо нещо може да излезе, от такава незначителна възможност![]()
Много зависи. Например ако съм доста хлътнала ще се държа нормално /така де, доколкото е възможно това на влюбено момиче/ и ще се правя, че не знам. Ако имам просто симпатии ще се отдръпна, за да остана с напразни надежди. А ако съм в лошо настроение и човека показва нагледно, че съм последния му вариант ще стане лошо..За други ситуации не се сещам в момента.. :д