.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

искам да предизвикам цикъла си..

Здравейте, следващия месец имам бал и трябжа да ми дойде точно 1 ден преди това.И вапроса ми е дали някой знае какво да пия ...
    Последно редактирано от shantavoto : 04-26-2012 на 13:32

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Защо искаш да си го предизвикаш?

Момичета, не си играйте с телата си. Има тампони, има болкоуспокояващи, друго не ви трябва.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    е щом е един ден преди това не е ли по-добре да го забавиш о.О

Ох, и аз съм така.. днеска ми дойде.. и по мойте сметки трябва да ми дойде около 23, а на 24 ми е бала, роклята ми е къса..после съм на екскурзия и няма начин просто.. треа да се пие нещо.. :X

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Какво ти пречи да си с тампон? Той въобще не се вижда.

Мега фен Аватара на Chacho
    Вземи една ръкавица, плесни го и ще разбере намека ти.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Отиди на лекар да ти изпишат хапчета.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Защо искаш да си го предизвикаш?

Момичета, не си играйте с телата си. Има тампони, има болкоуспокояващи, друго не ви трябва.
    Тампонът не се вижда наистина, ама ако цикълът й е като моя, ще прекара бала си, сгъната на две от болка.
    Авторке, пиша ти лично.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Тампонът не се вижда наистина, ама ако цикълът й е като моя, ще прекара бала си, сгъната на две от болка.
    Авторке, пиша ти лично.
    ако може и на мене едно лично.. иначе.. така е, ама все пак..искам да си се наиграя, бала ми е.. не да не мога да мръдна.. не не.. не мога да съм в цикъл точно на бала и на екскурзията..

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Единственият вариант са хапчета на хормонална основа, които се изписват само от гинеколог.

да, предписвали са ми едни, които съм пила понеже не ми идваше доста време.. и едни др. ми са препоръчвани от гинеколог, но не съм ги пила.. но, ще видя може и пак да се посъветвам..

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Писах го и друга тема, но една чаена лъжица канела. Преглъщаш първо и чак после за предпочитане пийни кола. До 24 часа трябва да ти дойде. По принцип не е хубаво от гледна точка на това, че си изместваш цикъла, но така или иначе си го решила...по-добре е от хапчета, които пък съвсем ти прецакват хормоните. Супер гадно е, ама действа.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Goddess сигурна ли си за това.. изглежда ми много лесно. Пробвала ли си го или само си чела? Стана ми много интересно.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Иди на гинеколог. Има модерни гестагени със структура почти като на естествения прогестерон. Не се подлъгвай по хапчета с 30-40 годишна история с цена 5 лв максимум!
    Другото, което е- на теб ти трябват няколко таблетки, а не цял блистер, така че гинекологът би могъл да ти даде мостра и да не се нашиваш с 13-14 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от roshlichka Виж мнението
    Goddess сигурна ли си за това.. изглежда ми много лесно. Пробвала ли си го или само си чела? Стана ми много интересно.
    Пробвала съм го, не вярвах и аз, ама подейства - точно на другия ден ми дойде, което с моя цикъл мислех, че е невъзможно - и хапчета съм пила и всичко, ама нищо не ми беше помагало да си го предизвикам или изместя. С канелата стана.... Ама не е толкова лесно, колкото звучи.. ;д Ненавиждам канела, само от миризмата й мога да повърна, но дори човек, който обича, пак ще му е гадно. Чувството е отвратително.

anonymous708973
    Guest
    Внимавайте с тая канела, съвсем лесно може да се задуши човек. По-добре 2-3 малки порции, не наведнъж. Аз обожавам канела и пак ми беше гадно.

е, аз нямам проблем за канелата..ама дали наистина ще подейства.. иначе освен да се консултирам и с гинеколог.. леле колко ме е яд.. до сега винаги всичко е било перфектно и преди да ходя на море, никога не ми се е случвало да ми дойде преди да имам нещо, ама точно сега преди бала ли.. ама какво да се прави..знам,че не е хубаво да пия разни неща,ама.. после 7 дена на екскурзията не мога да си седя така..

shantavoto, сори че ти завзех темата, ама и аз имам същия проблем.. ти какво реши да правиш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си