.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Тема: 800 лв.

Hybrid View

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ако видя някои човек, че си забравя портмонето ще му кажа, но ако случайно на улицата попадна на портмоне с пари, най-много да се огледам, да го взема, да постоя 5-10 минути и после да си тръгна. Аз също съм губила пари, не е никак приятно, но вината си е изцяло в мен. А да държиш голяма сума в портмонето си е доста тъп ход, аз лично повече от 100-200 лв. не бих държала.
    За протокола, намирала съм много скъпо бижу в снега, наоколо беше пусто, температурите бяха минусови, да е било -10, -15 градуса. Последното нещо което щях да направя е да стоя и да чакам на студа, някои да дойде и да си го в вземе. Прибрах го в нас, след месец го продадох.

Повече от фен Аватара на JungleJaguar
    Град
    София
    ^
    REAL HUSTLA axaxax
    ЦЕНИ НА РАП ВИДЕОКЛИПОВЕ:
    Mc Hammer-Too Legit To Quit
    (5,5 милиона лв)

Puff Daddy-Victory
    (5,2 милиона лв)

Puff Daddy-Come With Me
    (4,9 милиона лв)

Jay Z-Heartbreaker
    (4,8 милиона лв)

Busta Rhymes-What's It Gonna Be
    (4,6 милиона лв)

Missy Elliot-She's A Bitch
    (3,9 милиона лв)

САМО ТЕЗИ 6 ХИПХОП ВИДЕОКЛИПА СТРУВАТ КОЛКОТО ПРОДУКЦИЯТА НА ВСИЧКИ ПОПФОЛК ПЕВЦИ ВЗЕТИ ЗАЕДНО ЗА 100 ГОДИНИ НАПРЕД!
    И СМЕШНИЦИТЕ ТРЪГНАЛИ ДА МИ СРАВНЯВАТ ХИПХОПА С ЧАЛГА! ВИЖТЕ СЕ КОЛКО СТРУВАТЕ СЪС СЕЛСКИТЕ СИ ВИДЕОКЛИПЧЕТА ЗА 1000 ЛВ,БЕ СМЕШНИЦИ !

Мега фен Аватара на Concussion
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    Ако видя някои човек, че си забравя портмонето ще му кажа, но ако случайно на улицата попадна на портмоне с пари, най-много да се огледам, да го взема, да постоя 5-10 минути и после да си тръгна. Аз също съм губила пари, не е никак приятно, но вината си е изцяло в мен. А да държиш голяма сума в портмонето си е доста тъп ход, аз лично повече от 100-200 лв. не бих държала.

...
    +1 ....................

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Rebirthing Виж мнението
    За протокола, намирала съм много скъпо бижу в снега, наоколо беше пусто, температурите бяха минусови, да е било -10, -15 градуса. Последното нещо което щях да направя е да стоя и да чакам на студа, някои да дойде и да си го в вземе. Прибрах го в нас, след месец го продадох.
    Като името на собственика фигурира ? Ще върнеш или няма?

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от DownloadVirus Виж мнението
    Като името на собственика фигурира ? Ще върнеш или няма?
    Знаеш ли колко хора е възможно да има с едно и също име и фамилия ? Къде ще търся собственика, във фейсбук сигурно ? Разбирам да е портмоне с документи, да има лична карта вътре или поне шофьорска книжка, разбира се, че ще го върна !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си