.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    anonymous682486
    Guest

Бавно зареждане на сайтовете!

Здр! на всички.Имам един проблем със зареждането на сайтовете в интернет.Използвам Гугъл Хром за защита ползвам антивирусна Аваст последна версия.Когато пускам да тегли нещо на юторента тегли със 1 мб/с .Когато влизам в хрома и пускам гугъл например трябва да изчакам около 30 сек. да изпраща заявка и после отговор и т.н. понякога зарежда веднага но иначе щом изпращта заявки и др. саита мигом се зарежда напълно .
    Ако някои от вас знае каква може да е причината за бавното зареждане на сайтовете ще се радвам ако някои ми каже или някакви съвети там.
    Последно редактирано от stefan7202 : 04-27-2012 на 10:38

Banned Мега фен
    Град
    Пловдив
    Opera Turbo

Фен Аватара на BlizeR
    Град
    Sofia
    може би нета ти е бавен

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Wax Виж мнението
    Opera Turbo
    На теб и с бой няма да успеят да ти излекуват простотията, но е нормално някъв смешен аматьор да не знае, какво точно е Опера Турбо

Banned Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от stefan7202 Виж мнението
    Здр! на всички.Имам един проблем със зареждането на сайтовете в интернет.Използвам Гугъл Хром за защита ползвам антивирусна Аваст последна версия.Когато пускам да тегли нещо на юторента тегли със 1 мб/с .Когато влизам в хрома и пускам гугъл например трябва да изчакам около 30 сек. да изпраща заявка и после отговор и т.н. понякога зарежда веднага но иначе щом изпращта заявки и др. саита мигом се зарежда напълно .
    Ако някои от вас знае каква може да е причината за бавното зареждане на сайтовете ще се радвам ако някои ми каже или някакви съвети там.
    Не знам защо въобще си правят труда да ти отговарят, а им казваш точният отговор.
    Слаб нет, защото сваляш с 1мб/с торенти, които предполагам са от мамуната, където има по 1000 маймуни, които сийдват.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си