Първоначално написано от D1esel ВЪПРОСЪТ Е КЪМ МОМЧЕТАТА! Ами уточни си го някъде из темата. Пише към хетеросексуалните. Аз съм си хетеросексуална.
Lasiodora striatipes Grammostola rosea Cyclosternum fasciatum Brachypelma emilia Acanthoscurria geniculata Радослав
Първоначално написано от SisiStrange Ами уточни си го някъде из темата. Пише към хетеросексуалните. Аз съм си хетеросексуална. Приличаш ми на руски войник. Много си мъжествена, следователно може и да не си хетеросексуална
Първоначално написано от D1esel Приличаш ми на руски войник. Много си мъжествена, следователно може и да не си хетеросексуална Това мисля да си го запиша някъде. За пръв път ме наричат мъжествена.
Първоначално написано от SisiStrange Това мисля да си го запиша някъде. За пръв път ме наричат мъжествена. Не го слушай трольо, не знаех че и извън Кофата се простира. Толкова си нежна и ефирна, от това което виждам на аватара ти, ама ти си го знаеш де
Първоначално написано от Concussion Не го слушай трольо, не знаех че и извън Кофата се простира. Толкова си нежна и ефирна, от това което виждам на аватара ти, ама ти си го знаеш де ЛЕСБИЙКА! ж
Правила