.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Нещо като "в любовта няма граници" не съществува или поне не и в твоя случай.
    Аз съм на твоите години и ми се струва нелепо да се заглеждам по някой над 23, какво остава за 34 годишен.
    Не те ли е гнус? Не те ли отвращава факта, че е женен, че има семейство.. че може да му бъдеш дъщеря.
    След време няма ли да те е срам да разказваш на собствените ти деца за тая връзка, и какъв пример ще им бъдеш?
    Вярно, че ние колкото и да ти говорим няма да променим нещата, но поне ти сама се осъзнай и се вземи в ръце. Има толкова прекрасни, свободни момчета, с които няма да ти се налага нито да се криеш, нито да се чувстваш гузна. Потресена съм...
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    От мен нещо друго - скритите връзки никога не сработват. Вярвай ми, колкото и да се стараеш, просто няма да се получи. Ако не си наясно с това, още повече ще си скапеш нервите.
    Съгласна!
    Ако е само заради секса ок. ще го получиш..
    Но ако си мислиш, че това ще продължи дълго - много се съмнявам...
    Не искам да те обиждам, но не можеш да очакваш нищо от него, той е женен.Едва ли ще се разведе заради теб..
    А и до кога мислиш, че може да се криете?Днес са ви видели приятелки...утре познати до семейството ти или до неговото семейство..
    Но все пак, ти трябва да си прецениш..
    Каквото и да казва всеки от нас, решението си е твое..Ние не можем да ти се наложим..

Супер фен Аватара на Eclipsercho
    Град
    In another dimension
    Нененене, ти не МОЖЕ да си толкова ТЪПА.

Цялата история ми звучи прекалено невъзможна, че да е реална..

Bored troll, maybe?

Такива кифли сте, че си приличате като две капки боза..
    Цитирай Първоначално написано от Altamira
    много странно, как веднага решихте, че нищо ми няма, само щото са ме продали за 3 пъти девствена и защото 2 пъти ми късаха химена?
    Цитирай Първоначално написано от ubuntureload
    Заааааееби... кви са тия 23 годишни които е6ат деца ... Ужас и страдание!!! Да позная има кола и те вози до McDonald's най-редовно за да ти купи детско меню?!?!?!

Съветвам те наистина да спреш навреме докато още не е станало късно и докато още не ще ситгнали по -далеч от целувка защото накрая ти ще страдаш а и много ще съжеляваш.Какъвто и проблем да има човек каквото и да му се е случило е глупаво да почва някаква връзка или да търси интимности с хора за да се утеши един вид и да забрави по-лошото е че ти си вярваш че си влюбена в него може просто да се чувстваш с него добре и да се чувстваш желана ,разбирана и обичана но наистина не се знае какви са му намеренията има голяма вероятност да те използва като отдушниктъй като може да има проблеми в семейството жена му да не му обърща внимание да са отчуждени и ти да си се появила и прочие.Историята няма да завърши никак добре особено ако пък жена му разбере че има връзка и то с непълнолетна може да ти вдигне скандал и с правото си и ще стане доста грозна картинка всички ще разберат за това и естествено ще си изградят доста негативно мнение за теб че си разбирачка на семейства и така да не говорим че ще разочороваш всеки който те познава и че ще нараниш не само себе си но и родителите си ще си навлечеш сумати проблеми и прочие но ти се претиняваш все пак.Казвам ти го тъй като съм преживяла нещо подобно не е като твоято но има допирни точки но ти наистина ситга прекалено далече или си наивна или глупава или и двете.А някой от изказванията са прекалено осъдителни все пак който е безгрешен да хвърли камъка всеки прави грешка въпроса е дали тя ще си вземе полука от цялата история ако вземе ще се откаже и повече това няма да се повтори.Навярно и е трудно на нея а и очевидно е объркана и яко заслепена.ТОзи който каза чеедеградирала и прочие не е ли правил грешка като по-млад да се забърква в доста неловки и неприятни ситуации всеки изпада в различни ситуации в всякакъв аспект и по този начин се развива пораства всяко нещо което се случва на човекасе случва с някаква пречина дразня се тъй като едва ли не другите се базгрешни тя е блудницата не че постъпката и не е правилно но не можеш да кажеш че е деградирала мръсница при положение чече не познаваш човека .А ти вземи се стегни и не се и слез от облаците не всичко е цветя и рози както има един израз много хубаво не е на хубаво някакси не е риелистично замисли се преди да си се изпатила сериозно.

Супер фен Аватара на RedArmy
    Така ше ми стане кеф тоя чичак да ти направи 2 деца и да те изхвърли като сопол на улицата (какъвто си), а вашите да разберат и да те изгонят от вас Ако съм на мястото на баща ти моментално бих го направил.
    Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
    Преодолеть пространство и простор,
    Нам разум дал стальные руки-крылья,
    А вместо сердца — пламенный мотор.

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Моме, освен, че баща ти може да му изтупа прахта на този, и ти ще си го отнесеш.
    Човека е женен, мислиш ли, че ще вземе да се разведе с жена си, за да е с теб? Хвани си неженен мъж под 30-те, ако искаш да не се криеш от вашите и от жена му и да не ти се налага да се притесняваш, че може и да го осъдят.

Голям фен

Exclamation

Дори и наистина да те обича, това не ти дава право да разваляш семейството на човека ... Ти си пълен боклук който гледа само собствената си изгода !
    Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.

Цитирай Първоначално написано от Eclipsercho Виж мнението
    Нененене, ти не МОЖЕ да си толкова ТЪПА.

Цялата история ми звучи прекалено невъзможна, че да е реална..

Bored troll, maybe?
    СИЛНО се надявам. И на мен ми звучи невъзможно, но е жалко и е факт, че такива ''връзки'' съществуват.

Град
    balgari,ruse
    Цитирай Първоначално написано от RedArmy Виж мнението
    Така ше ми стане кеф тоя чичак да ти направи 2 деца и да те изхвърли като сопол на улицата (какъвто си), а вашите да разберат и да те изгонят от вас Ако съм на мястото на баща ти моментално бих го направил.
    баща ми ме заряза преди 8 години и си живее живота с новаата си жена и деца въобще не му пука какво става с мен

Град
    balgari,ruse
    аз не съм боклук той няма деца а ако аз съм боклук баща ми какво трябва да е !!! той заряза 3 деца и мама !! да да си гледа кефаа!!

Супер фен Аватара на Anonys
    Имаш ли баща ? Тоест разведени ли са родителите ти ?

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Да, за любовта няма граници откъм възраст. Абсолютно съм съгласна, защото имам десетки примери за сполучливи и прекрасни връзки с огромна възрастова разлика между мъжа и жената, но в никоя от тях мъжа не е бил семеен вече. Или иначе казано, дори и да те обича, в което се съмнявам, той няма да остави сигурната си жена и изграденият си брак, за да започне всичко отначало и то с момиче, което още не е готова нито за сватба, нито за деца, нито за съвместно съжителство. Не казвам, че той няма чувства към теб, а че те са просто увлечение и ако трябва да избира между теб и жена си няма да се поколебае. За това и връзката ви е скрита, защото той не иска да се излага на показ. А ако ти имаш чувства е най-добре да прекратиш тази история веднага, защото ако сега ще те боли и ще ти е трудно, след няколко месеца ще е още по-тежко. Защото ти си написала "коя съм аз да развалям семейство", но това няма да се случи. Единственото, което ще развалиш са собствените ти чувства и емоции. Ако жена му разбере, този мъж ще и целува краката, ще й се моли, ще й обещава, че никога повече няма да погледне друга, че тя е единствена и тя ще му прости. Двамата ще продължат да са едно цяло, а ти ще си използваното разнообразие. Никой не иска и не заслужава това. Без значение колко мислиш, че си влюбена.

Супер фен Аватара на Anonys
    Не видях, че нямаш баща. Та да ти кажа аз мисля, че ти имаш нужда от бащинска любов. 8 години са си 8 години. Той ти липсва и ти някакси, чрез този човек споделяш мигове, които си нямала с твоя баща. Познавам едно момиче и то е същото. Просто се чувствате в сигурни ръце с този човек. Не че ти е приятел, а че те глези, обръща ти вниманието, което не си получавала от твоя баща. Повярвай ми, това не е връзка.

Разликата във възрастта ви е най-малкия проблем. Ти обаче си яко във филма. Какво си мислиш? Че ще остави жена си и ще припне при тебе? Ми от сега ти казвам... няма да стане. Ти за него си развлечение, нещо с което си запълва свободното време... готино му е с тебе- младичка, глупавичка... кво да иска повече. Не се занимавай с женени/обвързани, защото няма смисъл, няма да остави жена си заради няква 17 годишна пикла. Ти си още толкова малка, предстои ти всичко хубаво в живота, забавления, момчета, университет и тн... за кво си се захванала с тоя?!?!
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си