- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- скрита връзка
Нещо като "в любовта няма граници" не съществува или поне не и в твоя случай.
Аз съм на твоите години и ми се струва нелепо да се заглеждам по някой над 23, какво остава за 34 годишен.
Не те ли е гнус? Не те ли отвращава факта, че е женен, че има семейство.. че може да му бъдеш дъщеря.
След време няма ли да те е срам да разказваш на собствените ти деца за тая връзка, и какъв пример ще им бъдеш?
Вярно, че ние колкото и да ти говорим няма да променим нещата, но поне ти сама се осъзнай и се вземи в ръце. Има толкова прекрасни, свободни момчета, с които няма да ти се налага нито да се криеш, нито да се чувстваш гузна. Потресена съм...
"Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "
Съгласна!
Ако е само заради секса ок. ще го получиш..
Но ако си мислиш, че това ще продължи дълго - много се съмнявам...
Не искам да те обиждам, но не можеш да очакваш нищо от него, той е женен.Едва ли ще се разведе заради теб..
А и до кога мислиш, че може да се криете?Днес са ви видели приятелки...утре познати до семейството ти или до неговото семейство..
Но все пак, ти трябва да си прецениш..
Каквото и да казва всеки от нас, решението си е твое..Ние не можем да ти се наложим..
Съветвам те наистина да спреш навреме докато още не е станало късно и докато още не ще ситгнали по -далеч от целувка защото накрая ти ще страдаш а и много ще съжеляваш.Какъвто и проблем да има човек каквото и да му се е случило е глупаво да почва някаква връзка или да търси интимности с хора за да се утеши един вид и да забрави по-лошото е че ти си вярваш че си влюбена в него може просто да се чувстваш с него добре и да се чувстваш желана ,разбирана и обичана но наистина не се знае какви са му намеренията има голяма вероятност да те използва като отдушниктъй като може да има проблеми в семейството жена му да не му обърща внимание да са отчуждени и ти да си се появила и прочие.Историята няма да завърши никак добре особено ако пък жена му разбере че има връзка и то с непълнолетна може да ти вдигне скандал и с правото си и ще стане доста грозна картинка всички ще разберат за това и естествено ще си изградят доста негативно мнение за теб че си разбирачка на семейства и така да не говорим че ще разочороваш всеки който те познава и че ще нараниш не само себе си но и родителите си ще си навлечеш сумати проблеми и прочие но ти се претиняваш все пак.Казвам ти го тъй като съм преживяла нещо подобно не е като твоято но има допирни точки но ти наистина ситга прекалено далече или си наивна или глупава или и двете.А някой от изказванията са прекалено осъдителни все пак който е безгрешен да хвърли камъка всеки прави грешка въпроса е дали тя ще си вземе полука от цялата история ако вземе ще се откаже и повече това няма да се повтори.Навярно и е трудно на нея а и очевидно е объркана и яко заслепена.ТОзи който каза чеедеградирала и прочие не е ли правил грешка като по-млад да се забърква в доста неловки и неприятни ситуации всеки изпада в различни ситуации в всякакъв аспект и по този начин се развива пораства всяко нещо което се случва на човекасе случва с някаква пречина дразня се тъй като едва ли не другите се базгрешни тя е блудницата не че постъпката и не е правилно но не можеш да кажеш че е деградирала мръсница при положение чече не познаваш човека .А ти вземи се стегни и не се и слез от облаците не всичко е цветя и рози както има един израз много хубаво не е на хубаво някакси не е риелистично замисли се преди да си се изпатила сериозно.
Така ше ми стане кеф тоя чичак да ти направи 2 деца и да те изхвърли като сопол на улицата (какъвто си), а вашите да разберат и да те изгонят от васАко съм на мястото на баща ти моментално бих го направил.
Мы рождены, чтоб сказку сделать былью,
Преодолеть пространство и простор,
Нам разум дал стальные руки-крылья,
А вместо сердца — пламенный мотор.
Моме, освен, че баща ти може да му изтупа прахта на този, и ти ще си го отнесеш.
Човека е женен, мислиш ли, че ще вземе да се разведе с жена си, за да е с теб? Хвани си неженен мъж под 30-те, ако искаш да не се криеш от вашите и от жена му и да не ти се налага да се притесняваш, че може и да го осъдят.
Дори и наистина да те обича, това не ти дава право да разваляш семейството на човека ... Ти си пълен боклук който гледа само собствената си изгода !
Когато имаш НУЖНОТО и не даваш НЕОБХОДИМОТО, оставаш с НИЩОТО и чак тогава осъзнаваш същноста на МАЛКОТО, което е трябвало да дадеш.
аз не съм боклук той няма деца а ако аз съм боклук баща ми какво трябва да е !!! той заряза 3 деца и мама !! да да си гледа кефаа!!
Да, за любовта няма граници откъм възраст. Абсолютно съм съгласна, защото имам десетки примери за сполучливи и прекрасни връзки с огромна възрастова разлика между мъжа и жената, но в никоя от тях мъжа не е бил семеен вече. Или иначе казано, дори и да те обича, в което се съмнявам, той няма да остави сигурната си жена и изграденият си брак, за да започне всичко отначало и то с момиче, което още не е готова нито за сватба, нито за деца, нито за съвместно съжителство. Не казвам, че той няма чувства към теб, а че те са просто увлечение и ако трябва да избира между теб и жена си няма да се поколебае. За това и връзката ви е скрита, защото той не иска да се излага на показ. А ако ти имаш чувства е най-добре да прекратиш тази история веднага, защото ако сега ще те боли и ще ти е трудно, след няколко месеца ще е още по-тежко. Защото ти си написала "коя съм аз да развалям семейство", но това няма да се случи. Единственото, което ще развалиш са собствените ти чувства и емоции. Ако жена му разбере, този мъж ще и целува краката, ще й се моли, ще й обещава, че никога повече няма да погледне друга, че тя е единствена и тя ще му прости. Двамата ще продължат да са едно цяло, а ти ще си използваното разнообразие. Никой не иска и не заслужава това. Без значение колко мислиш, че си влюбена.
Не видях, че нямаш баща. Та да ти кажа аз мисля, че ти имаш нужда от бащинска любов. 8 години са си 8 години. Той ти липсва и ти някакси, чрез този човек споделяш мигове, които си нямала с твоя баща. Познавам едно момиче и то е същото. Просто се чувствате в сигурни ръце с този човек. Не че ти е приятел, а че те глези, обръща ти вниманието, което не си получавала от твоя баща. Повярвай ми, това не е връзка.
Разликата във възрастта ви е най-малкия проблем. Ти обаче си яко във филма. Какво си мислиш? Че ще остави жена си и ще припне при тебе? Ми от сега ти казвам... няма да стане. Ти за него си развлечение, нещо с което си запълва свободното време... готино му е с тебе- младичка, глупавичка... кво да иска повече. Не се занимавай с женени/обвързани, защото няма смисъл, няма да остави жена си заради няква 17 годишна пикла. Ти си още толкова малка, предстои ти всичко хубаво в живота, забавления, момчета, университет и тн... за кво си се захванала с тоя?!?!
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5