- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- нужда от съвет
днес се върнах от екскурзия с класа едното момиче го харесвам както ии то мен но си има приятел разправяше ми какво би направила с мен и тн... ии така снощи легнахме на 1 легло галях я държах я за ръка след това тя си свали боксерките и ми каза да пипна че е мокра но повярвах но се оказа че е така целувахме се и можеше да се стигне и по нататък но момчето с което сме в стая влезе според вас имам ли шанс с нея защото наистина я харесвам и не е само заради 1-ния секс ?
Аме ти че имаш сигурно имаш шанс... обаче щом има приятел и в същото време се зарибява с теб си прави изводите каква е тя и става ли нещо сериозно с нея..
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl
Аз на твое място не бих се занимавала с нея. Има си приятел, обаче гледай какви ги върти. Каква ти е гаранцията, че и на теб няма да ти направи същото? Бих се замислила на твое място и то сериозно. А не после да си тръшкам главата в стената защо направих така и така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Еби я два-три пъти, после я покани на съвсем нормална среща и виж дали ше иска нещо повече от секс.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
има... ама не знам къде си вреш носа между шамарите.. момичето е обвързано !
Ако не искаш връзка с нея , а само секс, не ти пречи да правиш секс с нея! Тва е . Явно е ,че и се иска.Но си прави изводите що за стока е ...не ти трябва връзка с такава мацка. Ако не ти дреме и ти е само , за да правиш секс с нея...давай май и тя само тва чака.
Историята ти звучи малко тъпо,може би и поради факта,че е написана изключително неграмотно , но да го преглътнем този факт.
Фък13 - не той се меси между шамарите , а тая мадама. Явно на нея не и пука,че е обвързана, на него ли?!
maDamn
^ не съм казала,че тя е стока![]()
приятели е от др град и няма чувства вече към него просто заради техните са заедно още
^ ааа.. ами там вече сложно.. не знам...помисли ако беше на негово място..
Сълзи ми потекоха. Пичът иска да му вземе гаджето, ти му казваш да помисли и за него.![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Тя няма чувства към него , какво да се поставя на негово място. Явно ,че мацката много и се иска, къде е проблема ?!!? Не е казано ,че трябва да имат сериозна връзка , friends with benefits си е идеалишен явно ... имайки предвид поведението ѝ.
Фък излез от филмчето, ако трябва да се съобразяваш с чувствата на всички ще си останаш преебана и недоебана!
maDamn
Не ме мисли мен, аз ти го казвам като съвет , да си го знаешСлед години ще ти се промени мирогледа, дори и да не ти се иска!
maDamn
Що за нагла кучка. Да къса с другия, пък тогава да се захваща с теб!
дали да говоря с нея и какво да и кажа защото нз дали ще скъса с него
Отиди и я наеби, мамка му! Зак'во кат' сте малки все си мислите, че трябва да ходите с някого...
//Dafuq, как така лежите и ти я държиш за ръка, след което тя си сваля боксерките и се целувате.
//Dafuq, това няма никаква логика, поне при мен не прави такава О.о
Разбирам да го направи пред всеки, ама не и пред неуверено момче, което после задава въпроси по форуми.
В сми, тва май го правиш само като знаеш, че има кой да ти играе игрите, иначе е супер отчаяно.
Дреме ви, че е обвързана. Да си обвързан не значи да си вързан.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
авторе не се занимавай с такава която въпреки че е обвързана ги върши такива щот така
дори и с теб да е може да ти ги върти и на теб
^ Какво като е обвързана? Очевидно на нея самата не й пука за това. Не той се вре между шамарите, никаква вина няма той в ситуацията.
Everything changes, but beauty remains ...