.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Hybrid View

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Не ми дреме.
    Защо робуваш на мнението на някакви п**ки бе, човек ..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Не ми дреме.
    Защо робуваш на мнението на някакви п**ки бе, човек ..
    мисля сега е момента да спомена, че аз лично нямам проблем с мнението на някоя приятелка. просто ми се въртеше въпроса из главата тея дни.

Повече от фен
    Ми да споделя личния си опит. Винаги, ама винаги съм бил против такива връзки, особено 15-годишни дето се "влюбват" в някакви на по 20 и дрънкат глупости как по-големите момчета били по-зрели и така нататък (като момче Ви казвам, има идиоти и свестни, няма по-зрели). Та според мен тва са глупави момичета и батковци, които се възползват от ситуацията.

Само че наскоро наистина харесах едно "момиченце" и даже разликата ни е по-голяма от тая в примера... (нали знаете: "смях за очи хваща"). Ама аз не искам да се възползвам от нея, а си я харесвам наистина много и тя хич не куха кифла. Освен тва някви (хейтващи) хора, докато бях(съм) студент не спряха да ме хранят, че приятелите ми, с които прекарвах най-много време, бяха с няколко години по-малки от мен (Да отбележа, че няколко години по-късно все още сме си приятели и сме доста по-близки, отколкото съм с колегите си) и да си кажа честно, ми беше си ми гадно. Почваш да се замисляш дали другите не са прави и т.н. Като се хванах с тва момиченце и вече съвсем гадно ми стана. Смисъл само най-близките ми хора знаят и няма как да не се бъзикаме на тема "педофил" и верно си мислех, абе, аз кво правя?!??!

Да де, ама аз верно я харесвам и наистина е много готино момиче и забелязах, че една голяма част от хората, които ме хранят (имат точно такива връзки или са имали, или просто нямат личен живот - тия са ми любимите) и сега вече наистина не ми пука. И не го казвам на инат, а просто прогледнах как стоят нещата. Глупаво е да подчиняваш чувствата си на някакви тъпи предразсъдъци...

Ми като се харесват хора, ок (шанса някой да се възполза от другия няма никва връзка с възрастта) А колкото до хейтърите, аз по принцип съм доста твърд характер, ама сега вече много се радвам ,че пък хич не им обръщам внимание : )
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си