.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Ама сте велики просто като кажете "махай ги с бръснача"! Луди ли сте? Тва е толкова грозно, защото точно след 1 ден са наболи, а с времето краката стават на едни постоянни точки.И тва да го каже момиче?! Толкова е грозно ...

Брат, остави си космите ако има момиче дето те харесва няма да ти гледа космите на краката.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от YouAteMyHeart Виж мнението

Брат, остави си космите ако има момиче дето те харесва няма да ти гледа космите на краката.
    Tака е , но кво да ходи кат маймуна ли? Тва , че ти може да си хойш така, не означава , че тра говориш и на момчето да си седи така. Наш колко е грозно кат съм виждала ниски и космести момчета?

Супер фен Аватара на wiiwa
    Според мен е по - добре да ги махнеш само ако са големи.. На кое момиче според вас би му харесало да е с мечка ?!

Мега фен Аватара на PullMeCloser
    Цитирай Първоначално написано от sapphire5 Виж мнението
    Tака е , но кво да ходи кат маймуна ли? Тва , че ти може да си хойш така, не означава , че тра говориш и на момчето да си седи така. Наш колко е грозно кат съм виждала ниски и космести момчета?
    Да, защото има значение дали си 'хой' нисък и 'космест' или висок и 'космест'.

Иначе ако космите ти са твърде много- махай ги ако държи, но доста момичета харесват необезкосмени момчета, ако се притесняваш за това.
    Аз лично харесам необезкосмени крака(за момчетата,де :Д).
    Everything changes, but beauty remains ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си