- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да й кажа?
Здравейте, Харесвам едно момиче от моето училище което е с 1 година по-голяма от мен. Никога не съм разговарял със нея но, погледите ни се срещат много често.
Въпросът ми е: Как да й призная чустватата си? Нямам смелост да отида при нея и да й го кажа директно.
Последно редактирано от BlizeR : 04-30-2012 на 14:18
Ъъ..? Недей така направо.. най-много да я изплашиш, ако не те харесва пък още по-лошо. По-добре я заговори, пиши й ако щеш. Общувайте известно време, опознайте се, разбери тя проявява ли интерес към теб и когато сметнеш, че е време тогава й признай чувствата си.
Следващият път като ви се срещнат погледите, усмихни се широко, или пък й намигни, а можеш и да й кажеш като идиот: "Костааа?", според зависи какъв ефект целиш и дали ти отива на същността едно от трите (разбира се, може да направиш и още неща.. тия трите бяха само ориентировъчно. Ако тя няма да ти се изсмее и ще й се стори яко (малък шанс, според мен), можеш да си потупаш сърцето и да изценираш че припадаш, например.. че си зашеметен от нея. би могла да се разсмее и да го сметне за сладко, а може и да те сметне за загубеняк. нещо такова примерно. избери жест, който да е в твоя стил. само не цветя, рози и самопризнания, само това е забраненонали, щото е раншко). Трябва да те запомни с нещо и да си й интересен. Като споменах "интересен", тая дума изключва "лесен" и "твърде достъпен/на тепсия". Сми, нема да й падаш в краката, да не прецакаш нещата, никой не обича лесните и хлътналите. Не е казано да се правиш на недосегаем, но не и да си лесен. Дам. Приказвам тука стереотипизирано малко. Ама с тоя форевър алоун на аватара, сигурно имаш нужда точно от такива съвети.
Последно редактирано от jghgh : 04-30-2012 на 14:49
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Покажи й ,че ти е симпатична,но не да си мисли,че я харесваш вече много и т.н. Подържай й вниманието,така че тя да те иска![]()
Няма, няма да ти бие шамар
Върни се пак на мнението, че го поредактирах малко :Д
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
"Здрасти!" за да й привлечеш вниманието. "Често се засичаме, редно е да се запознаем". Пошегувай се нещо, ако потръгне разговора я разпитай малко и така. Вече като се поздравявате, ако не са мръднали много нещата, засечи я на лафката или я настигни по коридора и я заговори пак. До няколко дена й искаш телефона (или скайпа евентуално), та да й бутнеш офертата да излезете.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Направи се, че sarin4eto не е пускала коментар.
Не се хвърляй с рогата напред и действай колкото можеш повече на живо. Вместо да й се обясняваш, поканата за среща е достатъчен намек, че имаш нещо към нея. Поговорете си два пъти, да те разбере кой си, за да не й предлагаш като непознат да излиза и я вземай на кафе. Да й пишеш във Фейсбук е проява на страхливост. Жените не харесват страхливи мъже. Заговори я в даскало.
И не забравяй, че идеята е и на двамата да ви е приятно. Забавлявай се, не се впрягай да успееш задължително с нея. Колкото по-малко ти пука, толкова по-добре.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Оо недей директно.Заговори я,пишете си,но в никакъв случай недей така изведнъж да й се обясняваш при положение,че не се познавате.
Така... Нито се познавате, нито нищо. Ако директно и кажеш, нямаш шанс - тя не те познава. Запознайте се, поговорете си, от време на време и пиши (но не прекалявай). Не можеш да накараш човек, който не те познава, да те харесва. Разбери дали има гадже. Ако има, не и казвай. Но НЕДЕЙ да ставаш досаден! Ще те помисли за някаква лепка и просто ще и писне да я преследваш. След доооста време и !постепенно! сближаване ще прецениш какво да правиш.
Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
Да, аз имам вредния навик да обичам!
Съдете ме, ако можете. )))
Аз пък не съм на това мнение, защото може момичето да е против "интернет запознанства" и да предпочита нещата да станат на четири очи
По темата: запознайте се, преди това разбери какво я вълнува и карай по тая тема, но винаги трябва да имаш тема за разговор с нея (да не се изчерпват), защото е малко кофти от женска гл. точка, но зависи от характера й.. Ние не можем да ти помогнем, помогни си сам ! Дадохме ти достатъчно съвети, сега е момента да действаш. Все пак не можем да го направим вместо теб ! Успех![]()
оххх знаеш ли по-добре избегни това " здрасти дай да се запознаем" щот наистина си е банално(поне за мен) ако можеш се запознайте някак си как да кажа...непринудено,случайно я заговори (ако ще да я питаш колко е часа или нещо подобно)
Много благодаря за съветите, ще се опитам "непринудено" да се запозная с нея![]()