- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Спрей или балсам ^^^^
Здравейте! Как сте?![]()
Темата е отнасно косата. Моята цъфна, тка добре щe ида на фризьор. Проблема е, че от 1 седмица всеки ден се изправям.. Да ми препаръчате някав СПРЕЙ или БАЛСАМ, който е след баня. Смисъл след мокра коса се нанася. И да е против цъфтене, накъсфане и етк. ??
Благодаря предварително :*)
Против цъфтене няма такова животно.
Има кристали/спрейчета, които заглаждат краищата, но няма как да спрат цъфтенето й.
То се получава, когато косата е суха и косъмът се "разлюспи", получава се когато естествената мазнина не се разпределя равномерно по дължините на косата и остава само в корените, получава се при използване на неподходящи продукти и много много други фактори, които ме мързи да пиша. Изясни първо какво не е наред и тогава взимай мерки.![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
А нещо което да намали цъфтенето? По колко пари са кристалите, как се нанасят, колко пъти, може ли малко инф за тях?![]()
От 5 месеца се изправям почти всеки ден и косата ми си е здрава. Използвам течни кристали почти винаги. Мисля, че имат добър ефект.
Моите са на Victoria beauty - Black professional. Струват към 5-6 лева... май. xD Нанасят се само в краищата на косата на влажна коса. Колко пъти зависи от това колко ти е гъста и дълга косата.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
кристали,балсам - абе изобщо нещо след баня,което да НЕ отмиваш !.. най-добре кристали... и на суха и на влажна могат да се нанасят,по колко зависи от косата,но няколко капки.. колко пъти - може и всеки ден,но не е на добре да се прекалява - както с всяко нещо де .. парите са различни от 5лв. до 20-25 ..
Абе косата ми е нормална нито суха, нито мазна. Тези крестали не знам къква ще й направят ..
А да знам, ни искам да е о отмиване. Балсам да ми кажете, добър?
^ кристалите се слагат само по върховете - може и по дължината ... и бтв. научи се да пишеш !
Спрея на Gliss черния е за силно увредена коса може да пробваш.....
http://www.ivis.bg/gliss-ultimate-re...%BB-p7146.html
Бих ти предложила като по - добър вариант - балсамче без отмиване.
Кристалите имат прекалено много силикони в тях и повечето (поне на мен) ми идват мазни, докато балсамите без отмиване затварят косъма и запазват влагата в него.
За намаляването на цъфтежите - редовно подстригване на връхчетата, по - малко преса/сешоар, а ако се налага винаги ползвай термозащита, подхранвай дължините с хубави маски, накрая ползвай финиш за завършек. За момента се сещам за тези неща.
Priceless .. <3
http://www.google.bg/imgres?q=gliss+...9,r:4,s:0,i:69 ето това си взех![]()
Последно редактирано от Emma123 : 04-30-2012 на 15:59
Priceless .. <3