.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Red face Спрей или балсам ^^^^

Здравейте! Как сте?
    Темата е отнасно косата. Моята цъфна, тка добре щe ида на фризьор. Проблема е, че от 1 седмица всеки ден се изправям.. Да ми препаръчате някав СПРЕЙ или БАЛСАМ, който е след баня. Смисъл след мокра коса се нанася. И да е против цъфтене, накъсфане и етк. ??
    Благодаря предварително :* )

Мега фен Аватара на Hilary_
    Против цъфтене няма такова животно.
    Има кристали/спрейчета, които заглаждат краищата, но няма как да спрат цъфтенето й.
    То се получава, когато косата е суха и косъмът се "разлюспи", получава се когато естествената мазнина не се разпределя равномерно по дължините на косата и остава само в корените, получава се при използване на неподходящи продукти и много много други фактори, които ме мързи да пиша. Изясни първо какво не е наред и тогава взимай мерки.

А нещо което да намали цъфтенето? По колко пари са кристалите, как се нанасят, колко пъти, може ли малко инф за тях?

От 5 месеца се изправям почти всеки ден и косата ми си е здрава. Използвам течни кристали почти винаги. Мисля, че имат добър ефект.
    Моите са на Victoria beauty - Black professional. Струват към 5-6 лева... май. xD Нанасят се само в краищата на косата на влажна коса. Колко пъти зависи от това колко ти е гъста и дълга косата.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Emma123 Виж мнението
    А нещо което да намали цъфтенето? По колко пари са кристалите, как се нанасят, колко пъти, може ли малко инф за тях?
    кристали,балсам - абе изобщо нещо след баня,което да НЕ отмиваш !.. най-добре кристали... и на суха и на влажна могат да се нанасят,по колко зависи от косата,но няколко капки.. колко пъти - може и всеки ден,но не е на добре да се прекалява - както с всяко нещо де .. парите са различни от 5лв. до 20-25 ..

Абе косата ми е нормална нито суха, нито мазна. Тези крестали не знам къква ще й направят ..

А да знам, ни искам да е о отмиване. Балсам да ми кажете, добър?

Banned Мега фен
    ^ кристалите се слагат само по върховете - може и по дължината ... и бтв. научи се да пишеш !

Да, сори Мерси, щe видя какво да си взема

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Спрея на Gliss черния е за силно увредена коса може да пробваш.....

http://www.ivis.bg/gliss-ultimate-re...%BB-p7146.html

Благодаря, вече си взех.

Бих ти предложила като по - добър вариант - балсамче без отмиване.
    Кристалите имат прекалено много силикони в тях и повечето (поне на мен) ми идват мазни, докато балсамите без отмиване затварят косъма и запазват влагата в него.

За намаляването на цъфтежите - редовно подстригване на връхчетата, по - малко преса/сешоар, а ако се налага винаги ползвай термозащита, подхранвай дължините с хубави маски, накрая ползвай финиш за завършек. За момента се сещам за тези неща.

Финиш като какво? Лак ли?

Последно редактирано от Emma123 : 04-30-2012 на 15:59

Финиш като какво? Лак ли?
    Като спрей без отмиване, който има горе долу еднаква функция с балсамите без отмиване - запазване на влагата в косата.
    Има такива със слънцезащитен фактор, за блясък и какви ли не още. Могат да бъдат с и без фиксация.
    Лаковете са си отделно нещо.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си