Първоначално написано от Sexpert шлякам се с всичко де що МРЪДА И аз така
Първоначално написано от D1esel И аз така Да знаеш че най-често шляка мен ... ама мойе и на теб да пусне
Първоначално написано от YourWetDream Да знаеш че най-често шляка мен ... ама мойе и на теб да пусне Aз него ще го шлякам, а теб ще те бия, щото си ... грознъ
Първоначално написано от D1esel Aз него ще го шлякам, а теб ще те бия, щото си ... грознъ Грозна ама задоволена - за разлика от теб
Първоначално написано от YourWetDream Грозна ама задоволена - за разлика от теб Само Мачока може да ти пусне на тене да те прави модераторка
Първоначално написано от D1esel Само Мачока може да ти пусне на тене да те прави модераторка Да знаеш на мен това ми е мечтата- да стана модераторка Пък и да ти кажа, то това с шлякането не зависи от вида, а от умението !!! Който си го има , си го има ...
Първоначално написано от YourWetDream Грозна ама задоволена - за разлика от теб Бе тая на аватара ти не е ли Калина от Гласът на България
Първоначално написано от EinGutesKind Бе тая на аватара ти не е ли Калина от Гласът на България Ми има логика , аз съм Калина ... Не очаквах някой да ме познае, не е като да съм стигнала до финали, че да ме познаят хората ! Ти как ме позна?
Първоначално написано от YourWetDream Ми има логика , аз съм Калина ... Не очаквах някой да ме познае, не е като да съм стигнала до финали, че да ме познаят хората ! Ти как ме позна? Еми аз съм фен на Наргиз, и съм гледал много пъти дуета ви Ялабина яла
Първоначално написано от YourWetDream Да знаеш че най-често шляка мен ... ама мойе и на теб да пусне определено не си моя влажен сън
n00bs
YourWetDream, малко извън темата, но искам да ти кажа, че съжалявам за трагедията, дето ти се е случила
Последно редактирано от KumchoValcho : 04-30-2012 на 20:11
Първоначално написано от KumchoValcho YourWetDream, малко извън темата, но искам да ти кажа, че съжалявам за трагедията, дето ти се е случила !!!!!!!!!!!!!!!!
Правила