- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Влюбена съм в Асен Блатечки .. ?!?!?!
Боже... хора,,, не знам какво ми става напоследък,, ама аз само като го видя на някое клипче или по ТВ-то.. пък да не говорим ако е на живо на някой театър.. ;dd ;xx и всичко ми се преобръща и в корема ми става една голяма буца.... ;dd или по-скоро онова чувство "пеперуди в корема" ;dd. Един път след един театър ходих за автограф и да се снимам с него,, и ви казвам като ме прегърна тоя човек,,, ми аз щях да потъна в земята,,, толкова го харесвам , че не е истина. Ха ха ха.. ама поне автографа съм си го сложила на шкафа и всеки ден си го гледкам .. Пише: " За Нина с целувки" хаха знам че тва нищо не значи,, ама като си помисля , че той го е писал и ,,,, :х ;dd Да знам че си има жена и дете,, и e твърде голям за мен , но като го видя или му чуя името,,, откачам и не знам къде се намирам ;dd. То не че ми пречи тва, ама... нормално ли е ;dd Не знам...кажете,, друг да има подобен проблем. ;dd
[само ви моля без коментари за правописа ;dd , защото даже като го писах и бях доста развълнувана ;dd]
айде,,, чакам мненията ви по въпроса![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
К'во да е нормалноХаресваш го и толкова.. Чак пък да го обичаш без да си го видяла, да си поприказвала с него.. Просто те влече, а това е нормално
![]()
Кой е тоя?
Асен Блатечки вместо Робърт Патисън - заложи на българското!
Оф, вкарани фенки пак. Захласнала си се, спокойно ще ти мине!
maDamn
Хаха, мила, аз съм влюбена в него от 2-ри клас![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Руши Видинлиев е по-секси, като говорим за готини бг типове.
http://i.dir.bg/musics/images/material-g-3303.jpg
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
хах, не си нито първата, нито последната
Вземи се в ръце все пак. Няма нищо лошо да му се кефиш, защото не знам коя нормална жена не му се кефи (знам, че сега ще наизскочат 10, дето твърдят, че не го понасят), ама не го идеализирай чак толкова.
Нормално - да. Полезно - не особено.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
^ Ами нормално е, ако си на 12-13-14. Фантазиите са хубаво нещо, докато не станат обсебващи както в твоя случай. Както се каза и преди мен, ще мине с времето, хормоните въпреки всичко се предават. Рано или късно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
По-нормално нещо няма.
Повечето сме минали през такъв период в ранните си детски години.
Като пораснеш малко ще спреш да се влюбваш в илюзиите си.
И спря да се върти за миг земята..
На колко си ? И аз имах такъв период като бех на 14, ама да ти кажа верно беше по-добре тогавапосле идват проблеми, болки, разочарования- ударите на ИСТИНСКИЯ живот, така че не бързай
![]()
![]()
на 14 съм и не е грозендаже да ви кажа сега ми харесва повече, от колкото когато е бил по-млад
в смисъл... сега ми се вижда някак по-красив
![]()
~_~|^_^|~_~ ,.,.,. <3
Ц, ц, ц... явно не съм нормална. В "Морска сол" ме радваше, също и в "Прогноза", като актьор е супер, ама на визия последно като съм го мяркала - не, мерси. Но е нормално, те годинките не прощават никому.
По темата - не знам тийнейджърка да не се е "влюбвала" в поне една знаменитост. Напълно нормално е - идеализирани образи+хормони. Лошото идва ако започнеш да си вярваш.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Нормално е много ясно. Ти си една от 3865734678 влюбени в него. И аз не бих му простила. Ще ти мине, спокойно. Пак можеш да си го сънуваш и да лигавиш възглавницата, ама няма да е като сега. Една позната беше влюбена в Алек Болдуин, ама и на нея и мина. Изобщо няма какво да те притеснява. Цункай си телевизора като го видиш, а с времето ще се успокоиш : ))
тоя е голям капут. писна ми да го гледам навсякъде, почти е като чарли шийн, с разликата че чарли е пич от всякъде.