.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Unhappy Какво да направя?

Имам си приятел. Много го обичам и той мен .. Но нещо куца, не знам какво е! От известно време, когато съм с него, изпитвам чувството, че правя нещо грешно. Все едно съм му изневерила и сега го крия или все едно крия нещо от него. Не издържам повече да се чувствам така и следователно се сдърпахме малко, защото той ме пита как съм, аз аз отговатрям - Добре. Въпреки, че се вижда, че не съм добре. За Бога как да му обясня как се чувствам, когато дори аз не знам. Спрях да му пиша в skype, да му вдигам телефона .. дори го блокирах, за да не се изкушавам, обаче не става и го избягвам. Постоянно си мисля за него, което не е странно все пак .. Много го обичам Да го помоля да си дадем време? Да се разделим ли? Или това не са решения на проблема? Объркана съм.

Мега фен Аватара на Chacho
    Като за начало можеш да му кажеш всичко това на него. После си задай въпроса дали ги има все още трепетите или "вината" ти ги е заличила. Ако все още те дърпа нещо към него, може да си в емоционален (хормони, баце) момент, които ще те размине, ма трябва и двамата да се изтърпите. Не го изключвай от целата работа, да не останеш ти изключена накрая.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Защо се чувстваш толкова гузна, какво смяташ, че не правиш правилно, и той укорява ли те по някакъв начин?
    Разкажи повече.

//Да не би скоро някой бивш да ти е писал, или да те е страх да се обвържеш по-сериозно, де да знам, някакви такива необичайни събития?
    А може просто да си си внушила, че правиш нещо грешно, и да си зациклила, и да не можеш да спреш, това вече е леко болно и по-трудно се прескача.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Кажи му всичко това. Ако го помолиш за малко време, е 100% сигурно какво ще си помисли - а именно, че го режеш деликатно. Сподели с него и толкоз. Щом не можеш без него, бъди с него.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    поговорете си сериозно

Не ме укоря за нищо, супер спокоен човек е, имам чувството, че никой не може да го ядоса .. ще поговоря с него и дано помогне, ако не .. има само 1 вариант. Мерси хора с:

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна, дои и да не смяташ мислите си за най-подреденото нещо на планетата. Твоя човек трябва да може да те разбира и като му бълваш несвързани неща. А ако на него не споделяш всичко... на кого по дяволите?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Може би просто вече не те влече, макар че ти казваш, че го обичаш. И аз бях в един такъв период с едно момче, чувствах се посъщия начин (само дет аз не го обичах), отбягвах го, мислейки че просто покрай струпалите се на главата ми неща, пък и наближаващото ми МЦ, преценката и чувствата ми са замъглени, докато най-накрая разбрах, че не е заради нито едно от горе изброените, ами просто дадения човек не ми харесваше, а ме дразнеше. Накрая се разделихме.

Помисли си хубаво кое те кара да се чувстваш това. Съгласна съм с Чачо, че всичко това може да е просто емоционален (хормони баце както се изрази Чачо ) момент, и затова се чувстваш така в момента. Изчакай да мине седмица или две, разделете се даже ако искате, дайте си време, и ако се чувстваш по същия начин, просто се разделете.

Едит:

Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Тва с блокирането, триенето, невдигането на телефона ще ти изиграе лоша шега. Сега и по принцип. Бъди честна и откровенна
    Съгласна съм с мнението на валдес. Бъди честна с него и му кажи как се чувстваш. Лъжите и избягването на проблема и компанията на въпросния младеж няма да доведат до нищо хубаво. От личен опит ти го казвам.

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си