.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Забавни случки с вашите половинки ^^

Стана ми много интересно как си прекарвате времето с вашия любим човек,какви интересни неща сте преживявали. ^^ Споделете някоя интересна историйка за която се сещате пък може и повече от една. ^__^

Мега фен Аватара на Зайче..
    Сега съм необвързана, но ще споделя една случка. :д
    Беше декември месец и бяхме (аз и той) на кафе с цялата компания, обаче започнахме нещо да се караме и излязохме навън. Аз нещо се обяснявах, видях един стол и седнах. В следващия момент разбрах колко мокър е стола и колко мокро е дупето ми. :д Много смях имаше.

Голям фен
    Когато тихичко се изнесем от поредния купон ..за да ядем тортички само 2мата =)

Твърде много са! Но ще споделя един доста пресен случей. Беше зима и проклетата му навигация трябваше да ни изкара от едно място и да ни заведе на друго. Ноооо... До тук добре. Изведе ни, показа ни един път и ние юруш през оня път... Нашия с пълна газ в едни преспиии ... наложи се да бутаме колата... аз и бутане?? Аа и друг случей 2 дни преди този. Наложи се да отидем до една авто-морга. Остави колата на около 100-150м. от моргата, а аз не исках да стоя сама и дире подир него... А вънка беше такъв вятър... За 5 минути киснене и тичане по пътищата и по виелиците, аз около половин час не си чувствах ни ръце ни пръсти ни крака. А неговата реакция беше: " Леле какъв екстремен живот водиш с мен".
    Или когато спим, а моя навик да го отвивам и да спи милия наполовина завит... Много случки имаме, които са смешни, забавни и т.н. Любов!!
    24.12.2010

Голям фен Аватара на magita
    бля... постоянно правим циркове по улиците. хахах То няма да е караница и викане за изневери и сякви други простащини (на шега) лоо понякога сме яко убедителни.
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Най-любимите ми моменти едва ли биха могли да се нарекат забавни. Това са ония мигове, когато гледаме заедно филм, той ме е прегърнал, а аз чат-пат се обръщам към него да го гледам. Просто така. Или секундите, когато погледите ни се засекат и никой не казва нищо. Супер миличко е.

Забавни моменти са да се състезаваме с колелата :д, да се бием с възглавници (при което той се опита да ме хвърли на леглото, ама ме изтърва на ръба и сега си чакам синката на кръста :д), да гледаме Ледена епоха 3 и да се спукваме от смях, докато нагъваме течен шоколад.
    Или когато реших да го гъделичкам, почнахме да се гърчим на леглото и изведнъж се озовахме на земята, кикотейки се. Обичам да сме деца.

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от magita Виж мнението
    бля... постоянно правим циркове по улиците. хахах То няма да е караница и викане за изневери и сякви други простащини (на шега) лоо понякога сме яко убедителни.
    Ужас.

. . . . .
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Голям фен Аватара на magita
    Цитирай Първоначално написано от ShtrudeL Виж мнението
    Ужас.

. . . . .
    кое му е ужаса !?
    No driving, no sleeping
    Live it up like it's the weekend
    When the DJ play the right song
    Gon' drink, gon' party all night long...
    Party all day, party all night
    Say you wanna party
    Let's party alright

anonymous708973
    Guest
    Да правите циркове по улиците и да вдигате дандания... Може би. Само предполагам, разбира се.

*ирония*

Мега фен Аватара на xoxi
    Три пъти започвам да пиша отговор в тази тема, но все го трия.
    Истината е, че сме преживяли страшно много неща заедно. Имали сме безброй забавни моменти.
    Не мога да избера кой от всички да разкажа тук.
    Всяко преживяване с него си струва да бъда припомнено, разказано, запомнено.
    И спря да се върти за миг земята..

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Страшно много са. За тия три месеци, в които сме заедно , сме изживели неща, които се изживяват за 3 години! (буквално казано!) Но най - скорошното е: да го гъделичкам и той реши да ми "отмъсти" , като се опита да ме захапи по дупето и аз като се опитах да се отдръпна, и баааам... на земята. Голям смях беше.

Имаме страшно много случки - забавни, романтични, абе абсолютно всякакви. Толкова съм щастлива с него. ;<3; Любов!
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Оо, опита се да те захапИ ли? Колко сладко.

И аз имам много, не мисля да споделям.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си