- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Раздвоена съм ..
Така значи няма да обеснявам на дълго и широко,защото трябва до утре да разказвам ..
Ходих с едно момче в края на лятото,после скъсахме и преди месец пак се събрахме .. всичко окей!
В края на април бях на един купон на една аверка и знаете какво е там! Алкохол,цигари .. и много хубави момчета!
Така де там имаше едно момче,с което се познавахме от преди,но се бяхме виждали 1 път и така.Цяла вечер ме зарибяваше,закачаше се. Е,да не изключваме,че и двамата бяхме пияни ..! От купона някой моменти ми се губят все още .. с една дума незнам кво съм правила! На другият ден станах,обадих се на приятелката ми в която беше купона и я питах какво съм правила снощи и тя ми каза,че съм се целунала с това момче!Проблемът ми беше там,че момчето с което ходех ми беше станал безразличен.В акъла ми беше само сладура от купона! И все още е ......
Преди няколко дни гаджето ми разбра за зарибявката ми на купона и много се ядоса! Странното е че все още не чуствам нищо към момчето с което ходя! Нормално ли е за една нощ чуствата да се изпарят .. ?! Разделих се с него,но той наистина ме обича и още сега да му се обадя да се съберем ще се съгласи! Не че аз не го обичам .. простоо .. вече сякаш ми е скучно с него .. Имам нужда от нещо ново.. нова тръпка ..
Въпросът ми е там .. да се събера ли с гаджето си или да си пробвам късмета с момчето от купона! Наистина го харесвам,но и не искам да нараня момчето с което ходя ..
Мерси предварително![]()
Изчукай се със сладура от купона и още който намериш. Така ще имаш тръпка. А и не се заблуждавай че имаш чувства към предишния. Просто ти е било скучно, а винаги е полезно да имаш някой, който ти четка егото![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House