.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Question Раздвоена съм ..

Така значи няма да обеснявам на дълго и широко,защото трябва до утре да разказвам ..
    Ходих с едно момче в края на лятото,после скъсахме и преди месец пак се събрахме .. всичко окей!
    В края на април бях на един купон на една аверка и знаете какво е там! Алкохол,цигари .. и много хубави момчета!
    Така де там имаше едно момче,с което се познавахме от преди,но се бяхме виждали 1 път и така.Цяла вечер ме зарибяваше,закачаше се. Е,да не изключваме,че и двамата бяхме пияни ..! От купона някой моменти ми се губят все още .. с една дума незнам кво съм правила! На другият ден станах,обадих се на приятелката ми в която беше купона и я питах какво съм правила снощи и тя ми каза,че съм се целунала с това момче!Проблемът ми беше там,че момчето с което ходех ми беше станал безразличен.В акъла ми беше само сладура от купона! И все още е ......

Преди няколко дни гаджето ми разбра за зарибявката ми на купона и много се ядоса! Странното е че все още не чуствам нищо към момчето с което ходя! Нормално ли е за една нощ чуствата да се изпарят .. ?! Разделих се с него,но той наистина ме обича и още сега да му се обадя да се съберем ще се съгласи! Не че аз не го обичам .. простоо .. вече сякаш ми е скучно с него .. Имам нужда от нещо ново.. нова тръпка ..

Въпросът ми е там .. да се събера ли с гаджето си или да си пробвам късмета с момчето от купона! Наистина го харесвам,но и не искам да нараня момчето с което ходя ..

Мерси предварително

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Изчукай се със сладура от купона и още който намериш. Така ще имаш тръпка. А и не се заблуждавай че имаш чувства към предишния. Просто ти е било скучно, а винаги е полезно да имаш някой, който ти четка егото

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Изчукай се със сладура от купона и още който намериш. Така ще имаш тръпка. А и не се заблуждавай че имаш чувства към предишния. Просто ти е било скучно, а винаги е полезно да имаш някой, който ти четка егото
    Мда.

Остави гаджето си. Момчето не заслужава така да бъде третирано. След като го оставиш, се чувствай свободна да търсиш тръпки, чукайки други момчета по купони.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си