.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Hybrid View

Голям фен Аватара на reperw
    ако майкати има цици и ти ще имаш цици споко.Пък и има силикон в краен случей.. една от моя клас е на 18 и аз имам го големи цици от нейните... :Х ( не не съм дебел тренирам )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    ако майкати има цици и ти ще имаш цици споко.
    Глупости на търкалета. Майка ми е с големи цици, аз не съм. Я ми обясни това тогава?
    Тц.

Авторке, престани да се комплексираш. Нали имаш нещо, не си плоска като дъска. Пък и никой мъж няма да те върне заради гърдите ти. Тренирай, извай едни хубави дупе, крака и корем и няма да имаш проблеми. Пък циците ти ги остави да растат. Ако растат - супер, ако не растат повече - е к'во толкоз, да не би да трябва да си теглиш куршума тогава?

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от reperw Виж мнението
    ако майкати има цици и ти ще имаш цици споко.
    пълни глупости..И майка ми и баба ми имат големи гърди..а моите така и не пораснаха.Пробвала съм толкова много неща - бира, пиех с литри боза на ден, чай от хмел, който не стига, че не помага ами е ужасен, масажи и какво ли още не.
    Всичко си е до ген.Имам приятелка която също нямаше гърди, когато забременя и пораснаха.
    Всичко си е до структура и ген.Единствения начин да ги коригираш е със силикон..На 15 си, тялото ти е в процес на развитие, така, че има време да пораснат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си