.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Lightbulb HELP ! Как да й спечеля сърцето ?

Здравейте ! Пиша тук, защото знам, че има активни и коректни потребители ! Та преди 2-3 седмици се запознах с едно момиче... бяхме заедно на един фестивал...градът й е близо до моят (на около 10 км.) . Много я харесвам, тя знае, както и няколко мои приятели.Тя изпитва някакви симпатии към мене, но аз знам, че тя харесва друг, който явно не я харесва.Възприема ме само като много добър приятел. Споделете някоя тактика с която да й спечеля сърцето ? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !

Мега фен Аватара на Chacho
    Единствената сигурна тактика е да спреш да се мъчиш да я спечелиш. Горе има важна тема, не я ли видя?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Повече от фен Аватара на blaaablaaablaaa
    Просто бъде около нея. Така може да се сближите повече и ако чувствата и към другия утихнат, би могъл да имаш шанс.
    Да, хората казват, че любовта е скъпо удоволствие.
    Да, пристрастяването към нея често води до горчива болка.
    Да, аз имам вредния навик да обичам!
    Съдете ме, ако можете. )))

Супер фен
    Момче към фитнес инструктора:
    - Искам да впечатля едно хубаво момиче, коя машина да ползвам?
    - Банкомата - казал фитнес инструктора.

Ассд, гледам имаш близо 2000 мнения. Сред тях има ли някое, което не говори за парите?
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Приема те само като добър приятел, така че не се мъчи да я спечелиш. Трудно се излиза от приятелската графа, щом веднъж си попаднал там.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Не искам да те разочаровам, ама Смайлз ^^ е права. Да приемем варианта, в който ти продължиш да си й част от обкръжението, но ти гарантирам, че ще те отреже с онези `не искам да си разваляме приятелството` шитни и пак ще си последен вариант.

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Взимаш скалпел и режеш!
    Сега сериозно, насила хубост не става, ако си и приятен ще те хареса. Но ,колкото повече и се натискаш,толкова повече ще ти бяга по тъч линията. Не си потъпквай достойнството в никакъв случай. Ако стане -стане,ако не момичета бол!
    maDamn

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Ассд, гледам имаш близо 2000 мнения. Сред тях има ли някое, което не говори за парите?
    не, защото парите са радост и тъга, a аз съм или радостен или тъжен. нема шес - пет. а и са основна тема на живота също.

Дано не се засичате с npp в една тема

Супер фен
    къв е тоя, некой прошляк ли?

На дядо господ пратеника. Ще те пречисти със здравец и светена вода

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Или ще те анатемоса , зависи
    maDamn

Голям фен
    Наистина на сила хубост не става, но личното ми мнение е, че много добър приятел за 2-3- седмици не се става дори да сте заедно 24/7... по-скоро както и ти самия каза има симпатии към теб..не се мъчи, ами директно и го кажи..просто питай я дали имаш шанс, ако ти каже не, едва ли ще е грубо при симпатиите които изпитва, но пък и на теб ще ти е гадно за малко време, защото още ти е прясна, не си дълбоко хлътнал...ОЩЕ, поне така се смята успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си