.
Отговор в тема
Страница 4 от 4 ПървиПърви 1234
Резултати от 76 до 97 от общо 97
    Мега фен Аватара на draid
    Циклопе, гузната съвест, ще те преследва неминуемо дори и да споделиш, но ако споделиш поне ще имаш капчица достойнство и отговорност спрямо другия. Поне ще види що за човек си и сам ще прецени дали си заслужава да е с теб, а не да те обича със замазани очи.

Мега фен Аватара на Chacho
    Именно да премълчаваш и да се мъчиш да му угодиш "за негово добро" е чистене на гузна съвест.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от Lilqna Виж мнението
    Имам си сериозен приятел , които обичам ужасно много , заедно сме от 8 месеца , но се запознах с братовчед му с когото много се харесахме и започнахме да излизаме. В началото всичко беше чисто приятелски чувства , но след време започнахме да се харесваме и двамата искахме да спим един с друг и стана така ,че го направихме и ние незнаем как стана всичко , но се случи. Много съм объркана и незнам какво да правя с приятеля ми незнам как ще го погледна в очите не искам да го губя , защото го обичам искам просто да забравя какво направих. Вие какво бихте ме посъветвали?
    Курволяка си е курволяк. Поправия няма.
    You can't polish a turd.
    Temet Nosce

벨야카

Мега фен Аватара на draid
    OffT
    Цитирай Първоначално написано от umri Виж мнението
    Курволяка си е курволяк. Поправия няма.
    You can't polish a turd.
    Ааа в ловци на митове, доказаха обратното

Супер фен Аватара на cyclops
    Амии..колко приятели са ми казвали "Ох не мога да спя повече, не издържам. Сънувам кошмари. По-добре да му кажа" Е това не е ли чистене на гузна съвест? Всичко е мнооого относително. Както вече казах не веднъж - зависи от ситуацията, от отношенията между хората и пр. Не генерализирам в никакъв случай.

Супер фен Аватара на shmatarok
    cyclops, за мен лично е чисто лицемерие да се изпраскаш с някого, а после пред гаджето да се правиш, че нищо не е станало, да си повтаряте колко се обичате и бла бла бла. Плюс това в най-честия случай истината накрая излиза наяве - все някой някъде ще се похвали/изцепи и ще се стигне до ушите на този, на когото са изневерили.

Авторката иначе си мега тъпото парче, барабар с братовчеда, който също е мега зле. Скъсай с гаджето си и го остави да си намери някоя, която ще го цени, за разлика от теб.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    DisappointedDreamer сега няма смисъл да ми обясняваш колко сложно е всичко.От чичка ми Асен Блатечки не се уча..просто ти давам пример.А неговата реплика беше че тези жени са кучки.

cyclops, а докато се сваляше с другият приятелката ти можеше да спи нали.Ако са гаджета или е с него или изобщо не се занимава.Това че може би имаш такива приятелки не означава че трябва задължително да го толерираш
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    DisappointedDreamer сега няма смисъл да ми обясняваш колко сложно е всичко.От чичка ми Асен Блатечки не се уча..просто ти давам пример.А неговата реплика беше че тези жени са кучки.
    Ооо, аз не съм тръгнала да ти обяснявам нищо.
    С чичка ти Асен можеш да поучаваш друг, не мен.

Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    Ооо, аз не съм тръгнала да ти обяснявам нищо.
    С чичка ти Асен можеш да поучаваш друг, не мен.
    Евалата баце Само че на принципа ти че по-големите били знаели повече ще се учиш от батко си.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на umri
    Град
    Студентски град
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    Авторката е тотална *****, а за братовчед му на момчето просто нямам думи. Много го обичала пък видиш ли излизала с братовчед му и се наебали.

Само една жена може да тръгне да плете такива лайна наоколо. Как така скъсай без да му казваш, нима няма право да знае що човека които обича искат да се разделят ей така от нищото. И много зряла постъпка е да не му каже, точно като за 16-17 годишно лапе. Първо че е пълна липса на достойнство, второ че искаш да не разбере какъв боклук е братовчед му и да не може да се предпази от по нататъшни проблеми с него.
    Couldn't agree more.

Напълни ми джигеро с ензими. Много добре казано.

Много ми лъха на трол тая тема. Все вярвам, че толкова малоумни хора няма или поне рядко се срещат.
    Temet Nosce

벨야카

Супер фен Аватара на cyclops
    Цитирай Първоначално написано от shmatarok Виж мнението
    cyclops, за мен лично е чисто лицемерие да се изпраскаш с някого, а после пред гаджето да се правиш, че нищо не е станало, да си повтаряте колко се обичате и бла бла бла. Плюс това в най-честия случай истината накрая излиза наяве - все някой някъде ще се похвали/изцепи и ще се стигне до ушите на този, на когото са изневерили.

Авторката иначе си мега тъпото парче, барабар с братовчеда, който също е мега зле. Скъсай с гаджето си и го остави да си намери някоя, която ще го цени, за разлика от теб.

Пак ще се повторя, но това го казах специално за някои случаи. Когато например са се разделили. Даже дадох пример със себе си, когато един бивш ми беше изневерил.

Niakoitam : Не го толерирам в пълния смисъл на думата. Просто съм го приела, че съществува и не ми е по вкуса да нападам и да навлизам в крайности, когато не знам каква е точно ситуацията, отношенията им и т.н.

Banned Мега фен
    А още 15-16 човека може ли? Ако обичаш истински...обичаш само ЕДИН.
    +1.. останалото с курвенски номера

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тук става въпрос , че оная си е начесала катерицата. Угодила си е на животинския инстинкт. Курвенско е и не смятам,че приятеля и заслужава такова отношение. Бих я разкарала на момента, както каза Пантерта, роднините не си избираме, но половинките - да.
    maDamn

cyclops е то в тоя ред на мисли гаджето ти може да си измисля хиляда оправдания и да ти изневерява всеки ден с различна.И ти какво ще му прощаваш всеки път,защото било едикакво си ли? Както казаха по нагоре.Тези неща се изясняват предварително, а не когато вече всичко е свършен факт.Още повече пък да крие,да лъже и да се оправдава колко много се мислело за половинката.Не мога да кажа как аз бих реагирал в подобна ситуация,но може би би ме заболяло много.Но бих предпочел да го чуя от собственото си гадже, а не от някои съвсем страничен човек което би било още по гадно.Не стига че крие от мен и няма доблестта да ми го каже в очите пък и ще разбирам последен.Може би ако ми признае би загубила част от доверието ми,но ако съм достатъчно силен бих събрал сили и бих и казал: "Това ти е последната грешка от тоя род!" И ще и предложа да споделя повече с мен нещата,които я притесняват във връзката ни.При следваща такава постъпка изобщо не ме интересува дали ме обичала,но била се чувствала един как си,какви условия били се появили,как гравитацията влияела на Земята,пълнолунието,подреж дането на зодиакалните знаци и т.н. оправдания.

П.П. И аз обичам да се поставям на местата на хората и не обичам да съдя прибързано,но това е леко прекалено...особено и като отвреме навреме ми се случва да виждам подобни неща с очите си.
    Последно редактирано от Niakoitam : 05-05-2012 на 07:25

anonymous708973
    Guest

cyclops, а докато се сваляше с другият приятелката ти можеше да спи нали.Ако са гаджета или е с него или изобщо не се занимава.Това че може би имаш такива приятелки не означава че трябва задължително да го толерираш
    Айде, айде. Страшна фенка съм на Асен, ама нямаше да го снимат с няква манекенка на входа на пловдивски хотел, ако беше светец, нали?

Братовчедът бил боклук, я се стегнете. Мадамата е разгонена, набутала му се е, той - кво? Да си каже на надървения хуй "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай"? Може би казването наистина е по-добрия вариант, обаче не изпадайте в такива крайности с определения. Оскар Уайлд има един лаф, ще перифразирам, че не го помня едно към едно. "С годините се научих да не бъда толкова категоричен."

Както е казал батко Depp,ако харесваш двама човека едновременно,избери втория.Защо? Защото,ако наистина си обичал първия никога е нямало да се залюбиш с втория. : )

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Айде, айде. Страшна фенка съм на Асен, ама нямаше да го снимат с няква манекенка на входа на пловдивски хотел, ако беше светец, нали?

Братовчедът бил боклук, я се стегнете. Мадамата е разгонена, набутала му се е, той - кво? Да си каже на надървения хуй "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай"? Може би казването наистина е по-добрия вариант, обаче не изпадайте в такива крайности с определения. Оскар Уайлд има един лаф, ще перифразирам, че не го помня едно към едно. "С годините се научих да не бъда толкова категоричен."
    Не знам какъв точно е Асен Блатечки в живота.Аз давам пример с репликата му от сериала.В по-голямата част от филма е такъв типаж на човек,който в живота не би ми допаднал особено,пък реално не се познавам с него.
    А относно другото.За една такава издънка са нужни не един, а двама,даже и трима...така че да не правим братовчеда чисто ангелче.И да,естествено че трябва да си каже на "надървеният хуй" : " "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай",защото в против случай се вижда как винаги е способен да забие нож в гърба на абсолютно всеки,даже и на роднина.И освен че трябва да го направи трябва и тактично да предупреди братовчед си да внимава с приятелката си,защото ако не е той ще е някой друг все някога

Ти или не знаеш какво е да обичаш някого или не обичаш приятеля си толкова много колкото твърдиш . Според мен си адски объркана. Кажи истината на момчето и той сам ще прецени дали може да ти има доверие и да продължи връзката ви или ще се разделите . Не искам да те обиждам както някои са направили понякога човек прави грешки .

Нищо лично, ама правиш много шаврантийски номера..чак са гнусни... ама то всичко се връща

Повече от фен Аватара на BornToRaiseTheHell
    Вземи си признай. Пича, ако не ти направи естествен грим, го признавам.

Курвенията е на макссссссссссссс :Д

Hui4ecccccccccccccc

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си