DisappointedDreamer и Зайче..
като на човек не му е до шеги едва ли ще му е яко да го заключат по хавлия на терасата! има си хора които ще се смеят(естествено ако са приятели мн ясно че ще се смее)и такива които няма(са разбира се кой знае как злобарската са се отнесли с момичето и то затова се е разревало!)
мене също са ме тормозили ама не в такава степен (аз на тия нищо не им бях направила бяха няколко човека които постоянно искаха да преписват от мен домашните или преди тест ме "заобичват" а после забравят че съм им окзала помощ да изкарат хубава оценка и ми правят гадно -еми сори ама не е честно нали?) просто тогава имаше други деца които тормозеха далеч повече от мятаха им чантите разпиляваха им нещата и ги ритаха...вадиха им тетрадките/купените учебници и ги късаха/настъпваха ....побоища не ставаха макар че в новото ми училище нещата са по далеч друг начин- има няколко неземни богини които само очакват от нас останалите да им се кланяме колко са невероятни(каквито същност не са) и който надигне глава става голяма разправия....макар че от мен като че ли изпитват някакъв страх като се замисля...права ги на две стотинки(словесно) до толкова че се отказват дори да ми посегнат ,за мен боя не е опция....
а и съм забелязала че има три типа тормоз
единия е шега но за съжаление "жертвата" не го възприема като такава
второто си е избиване на комплекси и мачкане на другите за забавление без причина
и третото е тормоз само че в случая има причина която дразни другите и това ги кара да взимат такива мерки