- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Спах с първият му братовчед
DisappointedDreamer сега няма смисъл да ми обясняваш колко сложно е всичко.От чичка ми Асен Блатечки не се уча..просто ти давам пример.А неговата реплика беше че тези жени са кучки.
cyclops, а докато се сваляше с другият приятелката ти можеше да спи нали.Ако са гаджета или е с него или изобщо не се занимава.Това че може би имаш такива приятелки не означава че трябва задължително да го толерираш![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Айде, айде. Страшна фенка съм на Асен, ама нямаше да го снимат с няква манекенка на входа на пловдивски хотел, ако беше светец, нали?
Братовчедът бил боклук, я се стегнете. Мадамата е разгонена, набутала му се е, той - кво? Да си каже на надървения хуй "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай"? Може би казването наистина е по-добрия вариант, обаче не изпадайте в такива крайности с определения. Оскар Уайлд има един лаф, ще перифразирам, че не го помня едно към едно. "С годините се научих да не бъда толкова категоричен."
Не знам какъв точно е Асен Блатечки в живота.Аз давам пример с репликата му от сериала.В по-голямата част от филма е такъв типаж на човек,който в живота не би ми допаднал особено,пък реално не се познавам с него.
А относно другото.За една такава издънка са нужни не един, а двама,даже и трима...така че да не правим братовчеда чисто ангелче.И да,естествено че трябва да си каже на "надървеният хуй" : " "Неее, неее, тва е приятелката на братовчед ти, не я барай",защото в против случай се вижда как винаги е способен да забие нож в гърба на абсолютно всеки,даже и на роднина.И освен че трябва да го направи трябва и тактично да предупреди братовчед си да внимава с приятелката си,защото ако не е той ще е някой друг все някога![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!