- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да постъпя
Преди месец започнах да си пиша с едно момиче, всичко беше супер, много бързо се опознахме. Започнахме да излизаме, но бях малко "плах" понеже не исках да объркам нещо и не действах по-бързо. Казах й че я харесвам и искам нещо повече, тя остана изненадана, а аз си мислех, че ме е разбрала още преди да й го кажа.
Писахме си, и за това което и казах и си мислех, че може би е си е променила мнението ..
След 2 дни отново се видяхме и преди да се разделим я прегърнах, тръгнах да я целувам, но ми каза, че иска да оставим нещата до тук и да останем само приятели.
Объркано го обясних, но .. всеедно, заеби, постоянно мисля за това момиче и ми се иска да стане нещо сериозно. За толкова малко време стана всичко, а вече имам пълно доверие на това момиче.
Има ли смисъл да опитвам или не? ..
И това е възможно, но продължава да ме търси, или просто по някакъв начин иска да си играе с мен.
И като казвам, че се опознахме доста добре, това е така, и не мисля, че ще го прави нарочно.
Приятно и е твоето внимание, но просто иска да си играе с теб.
Ако леко започна да се отдръпвам от нея и да й показвам, че не ме вълнува чак толкова, има ли някакъв шанс да започне да се интересува от мен като нещо повече от приятел?
Не мисля, че такъв шанс съществува. Насочи си вниманието към друга девойка.
Ем.. срам путка не ебе. Другия път ти води парада не чакай позволение. Нали така, Дриймърче?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Остави я, един ден тя сама ще те потърси 100 %
Не се занимавай с нея.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Днес пак излязохме и по същия начин .. като се опитам нещо да направя ми казва до тук.
Постоянно мисля за нея, и трудно ще я забравя понеже сме в едно училище и всеки ден се виждаме.
Май съм се влюбил, постоянно мисля за нея.![]()
Еми, казваш й, че спирате контакта и т'ва е. Много гадно така - хем не иска никакво развитие, хем продължава да те държи на къса каишка около себе си. Имай малко самоуважение.
Не си се влюбил, просто си се вманиачил. А тя се киска, доволна от твоето внимание. Тц. Съветвам те да я зарежеш и да насочиш приоритетите си към друго девойче.
По-добре се ориентирай към друго момиче. Казала ти е от ясно , по - ясно, че не иска да сте нещо повече от приятели и е наистина права, че трябва да оставите нещата така.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Ние женските сме смахнати същества - бий ѝ игнора и няма да спре да мисли за теб, ако е имала или има някакви надежди и чувства към теб.( Това в случая ,че се е опитвала да те врътка) Ако и след това няма резултат можеш да се примириш с факта ,че мацораната не те ще.
maDamn
Аре стегни се малко и чуй кво ти приказва момичето. Като ти е казало, че спирате дотук, спирайте. Край, финито. Намираш друга и я чукаш. Представяш ли си някоя, 150 кила, гъбясала между краката, да й отказваш и отказваш, а тя да се бута и бута? Жалко е, спри да се унижаваш. Дали да я игнорирам, ма тя ми пише, ма ох, ма их. Дръж си я за приятелка, ако искаш, ако ли не - прекрати контакти с нея, стига си хранил безпочвена надежда. Нема да е с нея и това е.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Защо когато едно момиче ти каже директно че иска да приключи всичко и да те забрави ( в буквалният смисъл на думата) неиска да те истрие от профилите си и от телефона си... и.. да те забрави по този начин напълно, все едно вече несъществуваш за нея?
Защо трябва да те трие от профили, телефони и прочие. Това са детски игри.. Аз ако искам да забравя определен мъж, не означава че е трябва да го изтрия от живота си, а просто от го трия от сърцето си. Не мислиш ли, че именно това"триене" е най-трудно.
Остави я на мира. Покажи и хладнокръвие и безразличие. Някои момичета са мазохистки (както повечето сега) .. отбягват мъже, които показват уважение и топлота и бягат при bad boys .. Както и да е. Не се унижавай.. Нема смисъл ..Момичета има бол така че...![]()
Тва е най-добрият начин, по който може момиче да те отреже. Поне се радвай, че не ти е дала напразни надежди и не е продължила да те ебава. Вниманието, което си получил след отказа е чисто приятелско, отделно си храни егото като си около нея и хленчиш. Типична женска черта, но поне отказът е бил на място.
Дори би имал по-голям шанс, ако беше й казал, че не е твой тип, отколкото това, което си направил - плах + обяснения в любов. Изразявай си чувствата и намерения с езика на тялото, погледа, вниманието и евентуалната целувка. Не се обяснявай.
Temet Nosce
벨야카