- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- и моята диагноза е?
Обръщам внимание и на дупето!
Благодаря за съветите, заел съм се с търсенето аз, хвърлям поглед към сайтовете за запознанства. Из клубовете и баровете попадам само на "неподходящи"!
от утре ставам въздържател!
и не може да съм останал единствения перфектен на тас земя!
Има ли някой в сърцето ти?
п.п. Надявам се да имате чувство за хумор и ви благодаря за съветите!
Имаме и пием биричка.Резерва
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
"Неподходящи" са, защото ти си ги избираш такива. Промени начина си на общуване с тях.
Не се стреми първоначално към секс. Опознай момичето.
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Диагноза: нормален
Нищо странно не виждам в това, че не си попадал на точния човек. Някой хора след години брак все още го търсят. Въпроса е да дадеш някакъв шанс на нещата да се развият. А не здрасти, секс, чао. Дай малко време на себе си и на момичето да се опознаете, да видиш дали нещо в нея те привлича, дали имате еднакви гледни точки за някои неща, общи теми. Ако е така позтарай се малко. Илизайте на разходки, разговаряйте, позволи си да опознаеш характера. Понякога правилните хора не си личат от километри и имат нужда да се доверят и да разкрият себе си. Не пришпорвай нещата.
OK!
За поредна вечер се убедих, че ако искаш да спечелиш едно момиче... просто говори каквото иска да чуе... ако връзката продължи след "1 нощ" продължи с ша-ля-ля. Ако видиш, че евентуално може да се получи нещо с момичето почни лека полека да си разкриваш картите! Ако нищо не се получи, поне си я минал, ако се получи - Честито!
Никое момиче не дава пукната пара за теб самия! Всеки си гони интереса!
Това е реалността ако не ви харесва... ами това е реалността!
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Просто си непостоянен .. Аз самата също съм такава .. Трябва ми много малко време, за да ми писне и да се отегча.. Но все пак си мисля, че при правилния човек няма да се получи нещо такова. Моето мнение е, че не си намерил правилното момиче![]()
http://boxingroutines.com/wp-content...z168774300.jpg
Е, на това ще ви бия
![]()
Щом си вярваш... :Р
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Диагнозата ти е ОМН - остра мозъчна недостатъчност.
Просто си в пубертета, когато емоциите са страшно изострени. Всичко е преувеличено или умножено по + безкрайност.Едва ти е започнал живота и си мислиш, че вече всичко ти се е случило и не можеш да си намериш половинката. Не си обиколил цялата земя, нито си се запознал със всичките жени на света(все пак сме повече от вас), за да бъдеш тобкова краен в изказването си.
Всеки човек подложен на стрес или изпаднал в депресия минава през същото.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Той май е минал пубертета. 8 годин' в тоо сайт, предполагам че е около 20-ка поне.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Наздраве друже! (beer)
Кво е лечението, Док?
Отдавна не съм пубер, почти съм обиколил земята, но за жените си права!
Не съм депресиран да си режа вените или да се мятам от 12я етаж, не ми липсва и контакт с жени. Просто немога да попадна на "походящата"! Момиче, заради което не е нужно да се променям и да слагам маски! - толкова ли много искам?!