.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Значи ако не свършиш не е бил никъв секс, не ти е било хубаво да усещаш приятеля ти, да виждаш, че и той е доволен и т.н ? На всяка цена тря да свършиш ?

Аз не го разбирам тва, ама добре. Ти си знаеш. Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
    Много добре го каза

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Значи ако не свършиш не е бил никъв секс, не ти е било хубаво да усещаш приятеля ти, да виждаш, че и той е доволен и т.н ? На всяка цена тря да свършиш ?

Аз не го разбирам тва, ама добре. Ти си знаеш. Мойта единствена цел в секса е да ни е хубаво и на двамата, дали ще получа бонуса оргазъм не го мисля. Като стане, стане. Като не.. еднакво доволна съм.
    Такам. За протокола, да изясня, че до сега не съм имала сериозна връзка, в която да се отдаваме толкова много един на друг и като съм правила и правя секс, го правя заради секса, а не толкова заради човека. И освен това, не означава, че не се стремя да доставя удоволствие на другия-напротив, това също ми е цел. Просто според мен трябва да ни е хубаво и на двамата, той да свършва аз също.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си