- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Харесвам го, но тя ми е приятелка
"Момчетата идват и си отиват, приятелите са най-важни "
Това каза ти. Аз казвам за приятелите. Както могат несериозните момчета да си отиват, така могат и несериозните приятели. За мен проблемът в случая е, че приятелката на авторката трябва да прояви разбиране, но надали е способна на това.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Може и да е способна. Това да проявиш разбиране просто не е равно на това да ти е леко отвътре и да ти е кеф да си до човека. Явно някои хора могат, като Влади. Повечето хора според мен не са в състояние. Аз съм някъде на границата. Случвало ми се е веднъж нещо подобно, не баш, запазих си милото отношение към мацката, не съм я чернила наляво надясно, но така и не останахме толкова близки. Преди това все си бяхме на гости, с часове по телефона, гледане на тийн сериалите и прочие. След това просто не беше същото. С тоя се разделиха след месец, но така и не се сближихме качествено. И не е нарочно, не е от неразбиране или някаква женска грозна злобица. Просто изстудяване.
Макар, че реално и двете спечелихме, че не останахме с него.
Не всички хора забравят толкова лесно или възприемат нещата с отворено сърце. Сигурно вие сте от по-адаптивната порода.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
+1
Ако решите да развиете това харесване, ще е по-добре в началото да бъде вашата малка тайна.
Не е за предпочитане, да си слагате снимките в fb, разменяйки лиги и веднага да се обвързвате по начин, чрез който, всички ще разберат. И без това рано или късно, ще ви разкрият.
;>