.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Hybrid View

Мега фен Аватара на Chacho
    "Момчетата идват и си отиват, приятелите са най-важни "

Това каза ти. Аз казвам за приятелите. Както могат несериозните момчета да си отиват, така могат и несериозните приятели. За мен проблемът в случая е, че приятелката на авторката трябва да прояви разбиране, но надали е способна на това.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

Това каза ти. Аз казвам за приятелите. Както могат несериозните момчета да си отиват, така могат и несериозните приятели. За мен проблемът в случая е, че приятелката на авторката трябва да прояви разбиране, но надали е способна на това.
    Може и да е способна. Това да проявиш разбиране просто не е равно на това да ти е леко отвътре и да ти е кеф да си до човека. Явно някои хора могат, като Влади. Повечето хора според мен не са в състояние. Аз съм някъде на границата. Случвало ми се е веднъж нещо подобно, не баш, запазих си милото отношение към мацката, не съм я чернила наляво надясно, но така и не останахме толкова близки. Преди това все си бяхме на гости, с часове по телефона, гледане на тийн сериалите и прочие. След това просто не беше същото. С тоя се разделиха след месец, но така и не се сближихме качествено. И не е нарочно, не е от неразбиране или някаква женска грозна злобица. Просто изстудяване.

Макар, че реално и двете спечелихме, че не останахме с него.

Не всички хора забравят толкова лесно или възприемат нещата с отворено сърце. Сигурно вие сте от по-адаптивната порода.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението

+1

Ако решите да развиете това харесване, ще е по-добре в началото да бъде вашата малка тайна.

Не е за предпочитане, да си слагате снимките в fb, разменяйки лиги и веднага да се обвързвате по начин, чрез който, всички ще разберат. И без това рано или късно, ще ви разкрият.
    ;>

Етикети за тази тема

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си