.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Тема: Playboy

Hybrid View

Супер фен Аватара на djipsito
    Тря ти опит първо. И освен опит, трябва да познаваш жените. Кво харесват, кво не харесват, тря да знаеш кога, как да се държиш. Кога да правиш комплименти и т.н. Ако не си имал гаджета до сега, трудно ще станеш плейбой от първия път.

Всъщност, тва не се учи, трябва да ти идва отвътре. Играй си на любов там с момиченцата и като пораснеш може и да успееш да станеш плейбой. Аз 16 годишни плейбои не познавам ;р
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Еми ако трябва да бъда честен, аз си се държа по тоя начин. Някак си идва ми от вътре. На няколко пъти съм се усещал и от там ми дойде идеята да се усъвършенствам. Искам само да питам защо не ви се вярва че съм на 16?!? Няколко пъти съм се опитвал момичета, които са ми казвали, че ме харесват, но също се притесняват от факта, че мога да им изневеря. А не знам на какво се дължи тоя факт. Друг е въпроса, че желание от моя страна за гадже липсва. За това просто искам да ме харесват - някак си за мен това е много важно. За последната година момичетата ги поопознах като цяло.
    Държа да кажа, че на няколко пъти (а и в момента) по - големи от мене момичета са ми навити яко.
    Въпроса е до какъв стил на външен вид да го докарам и ако може да кажете самото държание как да го догодя още малко?

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от marin4itu Виж мнението
    Искал плейбой да бъде... Едно време децата мечтаеха да станат лекари, астронавти, а сега плейбои
    Цитирай Първоначално написано от Goddess Виж мнението
    Ще използвам темата ти да не правя нова, но....аз пък искам да стана Златка..??

Цитирай Първоначално написано от marilyn Виж мнението
    Е заради такива като тебе жените ще станем лесбийки...
    Няма лошо, де! Ама друго си е да имаш един Артур...

Сега сериозно. Мнението на джипси:

Цитирай Първоначално написано от djipsito Виж мнението
    Тря ти опит първо. И освен опит, трябва да познаваш жените. Кво харесват, кво не харесват, тря да знаеш кога, как да се държиш. Кога да правиш комплименти и т.н. Ако не си имал гаджета до сега, трудно ще станеш плейбой от първия път.

Всъщност, тва не се учи, трябва да ти идва отвътре. Играй си на любов там с момиченцата и като пораснеш може и да успееш да станеш плейбой. Аз 16 годишни плейбои не познавам ;р
    Е това, което трябва да си набиеш в главата. Тя го е казало перфектно.

Супер фен Аватара на kindergarden
    то за тая работа тряа майсторлък
    не става само с желание

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си