.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Hybrid View

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Не съм чела другата тема и нямам време, защото днес в работата е лудница, НО...причината да не си забелязвала околните неща, докато си била с него, е не само чувствата които сте споделяли, а и навикът, който ти е давал нужното спокойствие и рутина. И това минава. Трябва време, но минава. Що се отнася до бала му, може и да ти трепни, да ти стане кофти, да ти е трудно, но е хубав жест, който аз съм правила за бивше гадже и това по някакъв начин запази взаимоотношенията по между ни истински. След бала, той заминава за морето, после да учи..ще имаш достатъчно време да преодолееш раздялата ви. Пък и знаеш лятото стават чудеса. Току-виж си се влюбила в близките 2-3 месеца, а когато септември-октомври се срещнете отново да може да си се поздравите нормално, като големи хора. Това разбира се е един оптимистичен, но не невъзможен сценарии. А щом този човек е бил част от живота ти, сигурно е имало защо. Може би като спре да те боли ще осъзнаеш какви са били ползите от тази връзка и от познанството ви като цяло.

Цитирай Първоначално написано от In*The*Face Виж мнението
    Не съм чела другата тема и нямам време, защото днес в работата е лудница, НО...причината да не си забелязвала околните неща, докато си била с него, е не само чувствата които сте споделяли, а и навикът, който ти е давал нужното спокойствие и рутина. И това минава. Трябва време, но минава. Що се отнася до бала му, може и да ти трепни, да ти стане кофти, да ти е трудно, но е хубав жест, който аз съм правила за бивше гадже и това по някакъв начин запази взаимоотношенията по между ни истински. След бала, той заминава за морето, после да учи..ще имаш достатъчно време да преодолееш раздялата ви. Пък и знаеш лятото стават чудеса. Току-виж си се влюбила в близките 2-3 месеца, а когато септември-октомври се срещнете отново да може да си се поздравите нормално, като големи хора. Това разбира се е един оптимистичен, но не невъзможен сценарии. А щом този човек е бил част от живота ти, сигурно е имало защо. Може би като спре да те боли ще осъзнаеш какви са били ползите от тази връзка и от познанството ви като цяло.
    Съгласна съм със всяко едно от нещата, които каза.
    Моят проблем е, че съм доста чувствителна и трудно сдържам емоциите си.
    Не съм сигурна, че искам да останем приятели, просто за мен това е невъзможно или поне не на този етап..
    Аз също съм първата му любов, първото момиче, което запознава със цялото си семейство, като почнем от майка му до 4ти братовчед.. Привързах се не само към него, ами към всичките му близки, както и те към мен. Като цяло моето и неговото семейство са приятели и майките ни си общуват и ще е някак кофти от тук натам, не знам как ще се развиват нещата.
    "Никога не хващай ръката ми, ако възнамеряваш да разбиеш сърцето ми.. ! "

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си