.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17

Unhappy Защо на мен ???

На осми март изгубих едната си прабаба от Русе ,а тази нощ почина другата ми прабаба , която живееше при нас. Тя се задушаваше и не можеше да говори имаше и сърцебиене. Извикахме бърза помощ, но тя не дочака линейката. Дойде нейната дъщеря тоест баба ми и я питахме какво иска.Тя не можеше да говори, но сякаш се опитваше да каже нещо. изведнъж спря да кашля и ...... Толкова бях разстроена, че започнах да викам и да рева ;((( Не е честно !!! Помня как постоянно я карахме да ни разказва истории от детството си и толкова сме се смеели. тя имаше една кушетка на която обичахме да лежим и казваше така: Ей, тази кушетка много я харесвате, като умра ще ви я завещая. Когато я изнесоха от вкъщи аз погледнах небето и видях месечината. Тя беше толкова ярка, че в този момент си помислих: Сигурно при такова пълнолуние небето се отваря и ангелите ще дойдат да вземат баба ми и ще я отнесат при съпруга и при сина й.

П.С:Това е моята история. Никой не е длъжен да пише коментари просто трябваше да споделя с някого.
    Последно редактирано от Its so cold in my heart : 05-07-2012 на 04:58

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Много тъпо заглавие. Ние всички сме загубили някого, не се случва само на теб. Ще ти мине.

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Ъм.. хубу. Другия път си направи дневник.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на mMemories
    Град
    MaiNa TowN
    ауч...тва предното беше леко злобарско ;д
    иначе...съболезнования за баба ти (

Град
    София, България
    Не е злобарско. Честно е и валдес е прав. Всички сме губили близки, но не пишем по форуми, питайка, ама защо АДЖЕНА НА МЕН??

Град
    В мислите на хората
    Честно казано много слабо ме вълнува кой е загубил възрастния си роднина. Случва се, нормално е, ако всеки почне да се оплаква как еди кой си е починал.. нали се сещаш че ще има поне 10 страници САМО с това.

А и темата е безсмислена, защото нищо не можем да направим а да изказваме съболезнования за човек когото не познаваме, на човек когото не познаваме е меееега фалшиво.

Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Става въпрос за прабаба - възрастна жена, тя и да искаше нямаше как да живее повече, няма начин , за да е безсмъртна. И не се случва това само на теб - на всеки ни се е случвало да загубим роднини, особено на млади години, а не вече баби и прабаби. Осъзнай се просто. Вярно е, че е гадно и няма какво да правиш, но... Съжалявам, че стана и малко грубо.

Моите съболезнования.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Съболезнования, болка е да загубиш близък човек.
    maDamn

Супер фен Аватара на Djenka
    Град
    The little Wien :)
    Вярно е, че боли, но трябваше да кажеш тези неща на някой, който е познавал баба ти. Знам, че ти е тежко, всички (може би) знаем какво е да загубиш близък човек, но не сме тръгнали да пишем по форуми. Смъртта е част от живота, все някога идва и ние няма какво да направим.

Мега фен Аватара на Зайче..
    Имам приятелка на моите години (13г.), която загуби майка си, когато беше втори клас. Има толкова по-тъжни случаи от твоя. Просто вдигни глава и продължи напред. Все пак живота не спира дотук. (:

Мега фен Аватара на Goddess
    Град
    София
    Жената е доживяла да види не само внуците, а и правнуците си. Не всички имат това щастие, изживяла си е живота.
    Съболезнования.

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    съболезнования
    и спрете да бъдете гадни, в крайна сметка има и по-лабилни и крехки хора, не може всички да са 'твърди' като вас...
    явно просто е имала нужда да сподели и то не с приятелите й..
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    София, България
    Ааааа, сорка. Не виждам как авторката ще се почувства по-добре след като сподели такова нещо във ФОРУМ с НЕПОЗНАТИ. Ама май получи каквото искаше - цяла камара хора се изредиха да и изказват своите съболезнования, което както каза Валдес, е мега фалшиво.

Както и да е.

Вие сте отвратителни. Все едно тинеджърските вълнения на 13-годишни загорели пикльовци са много по-смислени и по-важни.
    Моята прабаба също почина преди няколко години. Въпреки че беше стара, въпреки че има и много "по-гадни" случаи на мен пак ми беше гадно.

Един човек никога не си отива напълно докато има хора, които го помнят!!
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Колко злобни душички има тука, направо лошо да ти стане!
    Какъв ви е проблема навас какво заглавие е избрала и какво е написала? Някой да ви е карал да четете или пишете в темата? Всички сте велики, умни, силни и преживели какво ли не, ама когато не сте на мястото на автора. Нормално е когато човек загуби близък да си зададе въпроса защо на мен. Не че е единствен, не че неговата болка е несравнима, но в този уязвим момент е точно така. Добре, че обаче ви има вас в тийн форума, за да придадете свръх светлина върху ситуацията и да обясните колко нормално е да умират хората. Ми нормално е, да. Ама на 1-ви, 2-ри ден от загубата не се замисляш за това, защото ти е болно. Сигурно знаете какво е да ви боли, а? Или сте забравили понеже сте големи, всезнаещи, силни и можещи всичко. А да изказваш съболезнование не е фалшиво, а човешко. Човещина е думичката която ви бяга. На мен ми олеква като пищя и троша, на друг като пише, на трети като се затвори в себе си. Кои сте вие да казвате кой как трябва да изразява и да се разтоварва от мъката си?! Просто, та чак гнусно!

Съболезнования за загубата ти. Много е трудно да загубиш близък човек, но и тази болка отминава.

Град
    В мислите на хората
    Ин дъ фейс - някои от нас пишем така точно защото сме преживяли това няколко пъти. Примерно.

Dr. Gregory House

Голям фен Аватара на In*The*Face
    Цитирай Първоначално написано от valdesbg Виж мнението
    Ин дъ фейс - някои от нас пишем така точно защото сме преживяли това няколко пъти. Примерно.
    И готино ли беше?! Щом пък ще сме толкова директни та чак вулгарни...всеки човек рано или късно претърпява подобна загуба в живота си. Някои го приемат по-мъжката, на други им е по-тежко и не виждам нито смисъл, камо ли пък човещина да нападаме хора, които са оязвими. Ясно е, че болката ще отмине, но момичето е загубило близък човек и последното от което има нужда е подобни изказвания. Понякога е по-добре за човека на отсрещния компютър да не се изказваш, да подминеш темата му, от колкото да го заливаш със сърказъм и обиди. И в други теми ми е правило впечатление, но те са били за гаджета, проблеми в училище и съм ги подминавала, но в тема пусната по този повод си е изродия.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си