- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ако трябва да избирате кое ще изберете БФФ или Гаджето?
Аз честно казано немога да избера ,а мисля вече 2 дена :Д
Най-добрата си приятелка разбира се.. Гаджето много, истински приятели малко!
~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥
Защо трябва да избираш?Няма ли някакво компромисно решение?
Наистина, защо трябва да се избира ? ... а по въпроса бях на мнение, че е по добре да избереш гаджето , но сега си го промених ... най-добрият ми приятел е над всички момичета взети заедно !
Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!
Приятелят/ката, приятелите са завинаги, гаджето до време.![]()
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
Най-добрата ми приятелка не би ме карала да избирам. Момчето, с което съм, също. Подбирайте си хората и няма да ви с налага да правите подобни избори.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Как пък решавате, че гаджетата са до време, нима знаете до къде може да стигне връзката ви и колко сериозна може да стане тя? И що за човек би те накарал да избираш, това егоизма (разбира се не само той се корени в това) понякога е страшно нещо.
Да.
Ако съм поставена пред някаква хипотетична ситуация: гаджето. Той не ми е "до време". Имам желание един ден да се оженим, да му родя деца и да сме си заедно. Та в този ред на мисли той е най-близкият ми човек.
Но нито той, нито приятелите ми някога са имали конфликти та да се налага да избирам.
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
^ аз ако чуя това нещо от приятелката си ше имигрирам в Албания на момента.
то густо, то пусто
Ще дойде момент, в който не само няма да искаш да избягаш, а ще я гледаш и ще си мислиш, че искаш да е майка на децата ти и да я виждаш всяка сутрин, когато се събудиш.
Нямам БФФ, ако имах - пак нямаше да ми се налага да избирам. И все пак... при всички положения - приятелят ми е най-първият човек, на когото държа.
хубаво, че не е дошъл момента
то густо, то пусто
Такива избори са супер тъпи. И винаги много ме е дразнело това мислене: "Приятелите са завинаги, гаджетата - до време". Аз не си избирам гаджета "до време". Когато ги избирам, нещата са сериозни, с тенденция да продължат завинаги (разбира се, това не се случва никога и е нормално в тийн годините)
Когато си избирам човек, той е такъв, който искам да ми е приятел, да сме близки, да му се разкрия изцяло и той на мен и да сме неразривно цяло на душевна основа. Това обяснява всъщност защо нямам често гаджета и т.н. Трудно се намира човек, с който да можеш да изживееш пълен романс и да сте максимално близки на всякакви нива. Да го чувстваш по-близък от най-близкият ти човек. И защо трябва да избирам? На мен, при зададен такъв въпрос, не ми идва естествено да избера приятелите, въпреки че така се предполага според максимата по-горе. Но не знам... не ми е естествен този избор. Колкото и да са ми добри приятели (в случая - най-добрата приятелка, ама най-най-добрата), за мен любовта е нещо в пъти по-велико. Нещо магично свързва двама влюбени, слели душите си в едно. Любовта (истинската или поне тази, която мислим че е пълноценна) е по-велика от приятелството. Така че какъв ти избор. Освен това не би трябвало някой да те кара да избираш...
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Такива "важни дискусии" и "избори" правихме, когато бяхме на 12![]()
Попадала съм в такава ситуация и съм избрала гаджето си, тъй като го чувствам като най-най близкия си човек, а имам намерение (както и той) връзката ни е да е сериозно, та след време да се оженим и да създадем едно прекрасно семейство.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Истинските ми приятели никога не биха ме поставили в такава ситуация. А ако приятелят ми ме накара да избирам ще е бивш приятел.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Абсолютно.
А в хипотетичната ситуация:
Всичките си предишни връзки съм ги приемала "до време", следователно бих избрала приятелката.
Сега обаче бих останала с гаджето, защото наистина той е най-близкият ми човек, имаме планове за съвместно бъдеще и семейство.
Това би бил правилният избор за мен.
аз не съм попаднал в такава ситуация но ми беше интересно какво ще отговорите аз бих избрал най добрият си приятел или ако врузката ми е сериозна ще се чудя доста
Хубаво е,че аз съм избиращата страна,та да не се налага мен да ме избират.Много зависи от ситуацията и от чувствата ми,но така и иначе ще има губеща страна,когото и да избера.Приятелството и любовта са сходни взаимоотношения с основна разлика,че с приятелките си не правя секс,така че всякакви варианти са възможни.Така,че според моите чувства и желания ще преценявам спряму моментната ситуация.
Бих избрала не този, който ме принуждава да правя избор, а другия. Защото човек, с който си струва да бъда, не би ме карал да правя подобно нещо.
Но ако има ситуация, в която например двамата са в смъртна опасност и аз имам възможност да спася само единия... Тогава наистина не знам. Ще се оставя на чувствата в момента. Но в интерес на истината бих предпочела да умра и аз, да не ми се налага да правя този избор и да живея с последиците от него.
Не случайно съм написал,че са сходни чувства,защото в любовта е хубаво да има приятелското отношение и доверие към човек от другият пол.Отношението и възприятието ми са преплетени.Това кеото написах за секса,става дума за чисто физиологическото привличане към срещуположният пол и това,че човека до мен трябва да ме привлича и сексуално,тоест да има излъчване каквото аз търся в нея.
аз ще избера Бфф-то щот с нея ще сме си приятелки независимо от всичко докато гаджето днеска ходим - утре късаме така че при всички случаи ще избера приятелката си,но ако ме е обидила с нещо или ме е ядосала пак няма да избера гаджето освен ако наистина се е оказал свестен и заслужава това