.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 50
    Повече от фен Аватара на pepochko

Ако трябва да избирате кое ще изберете БФФ или Гаджето?

Аз честно казано немога да избера ,а мисля вече 2 дена :Д

Най-добрата си приятелка разбира се.. Гаджето много, истински приятели малко!
    ~ Daydream, I fell asleep amid the flowers, for a couple of hours, on a beautiful day.. ♥

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Защо трябва да избираш?Няма ли някакво компромисно решение?

Супер фен Аватара на leadyflame
    А защо въобще трябва да се избира?

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    Наистина, защо трябва да се избира ? ... а по въпроса бях на мнение, че е по добре да избереш гаджето , но сега си го промених ... най-добрият ми приятел е над всички момичета взети заедно !
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Приятелят/ката, приятелите са завинаги, гаджето до време.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на TheBeliever
    Най-добрата ми приятелка не би ме карала да избирам. Момчето, с което съм, също. Подбирайте си хората и няма да ви с налага да правите подобни избори.
    I'll forget the love letters you never fuckin' wrote

Супер фен Аватара на leadyflame
    Как пък решавате, че гаджетата са до време, нима знаете до къде може да стигне връзката ви и колко сериозна може да стане тя? И що за човек би те накарал да избираш, това егоизма (разбира се не само той се корени в това) понякога е страшно нещо.

Голям фен Аватара на iwwo_
    Brothers over Bitches!!!

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Най-добрата ми приятелка не би ме карала да избирам. Момчето, с което съм, също. Подбирайте си хората и няма да ви с налага да правите подобни избори.
    Да.

Ако съм поставена пред някаква хипотетична ситуация: гаджето. Той не ми е "до време". Имам желание един ден да се оженим, да му родя деца и да сме си заедно. Та в този ред на мисли той е най-близкият ми човек.

Но нито той, нито приятелите ми някога са имали конфликти та да се налага да избирам.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    ^ аз ако чуя това нещо от приятелката си ше имигрирам в Албания на момента.
    то густо, то пусто

anonymous708973
    Guest
    Ще дойде момент, в който не само няма да искаш да избягаш, а ще я гледаш и ще си мислиш, че искаш да е майка на децата ти и да я виждаш всяка сутрин, когато се събудиш.

Нямам БФФ, ако имах - пак нямаше да ми се налага да избирам. И все пак... при всички положения - приятелят ми е най-първият човек, на когото държа.

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    хубаво, че не е дошъл момента
    то густо, то пусто

Такива избори са супер тъпи. И винаги много ме е дразнело това мислене: "Приятелите са завинаги, гаджетата - до време". Аз не си избирам гаджета "до време". Когато ги избирам, нещата са сериозни, с тенденция да продължат завинаги (разбира се, това не се случва никога и е нормално в тийн годините)
    Когато си избирам човек, той е такъв, който искам да ми е приятел, да сме близки, да му се разкрия изцяло и той на мен и да сме неразривно цяло на душевна основа. Това обяснява всъщност защо нямам често гаджета и т.н. Трудно се намира човек, с който да можеш да изживееш пълен романс и да сте максимално близки на всякакви нива. Да го чувстваш по-близък от най-близкият ти човек. И защо трябва да избирам? На мен, при зададен такъв въпрос, не ми идва естествено да избера приятелите, въпреки че така се предполага според максимата по-горе. Но не знам... не ми е естествен този избор. Колкото и да са ми добри приятели (в случая - най-добрата приятелка, ама най-най-добрата), за мен любовта е нещо в пъти по-велико. Нещо магично свързва двама влюбени, слели душите си в едно. Любовта (истинската или поне тази, която мислим че е пълноценна) е по-велика от приятелството. Така че какъв ти избор. Освен това не би трябвало някой да те кара да избираш...
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Такива "важни дискусии" и "избори" правихме, когато бяхме на 12

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Попадала съм в такава ситуация и съм избрала гаджето си, тъй като го чувствам като най-най близкия си човек, а имам намерение (както и той) връзката ни е да е сериозно, та след време да се оженим и да създадем едно прекрасно семейство.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Истинските ми приятели никога не биха ме поставили в такава ситуация. А ако приятелят ми ме накара да избирам ще е бивш приятел.
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Супер фен Аватара на IseeDEADbodies
    Град
    Бургадидас !
    Заради путка, путка не ставай ! Мотото на живота ! Но като цяло съм съгласен с горния пост.

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz Виж мнението
    Попадала съм в такава ситуация и съм избрала гаджето си, тъй като го чувствам като най-най близкия си човек, а имам намерение (както и той) връзката ни е да е сериозно, та след време да се оженим и да създадем едно прекрасно семейство.

И като се събуди к'во стана ?

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Цитирай Първоначално написано от TheBeliever Виж мнението
    Абсолютно.

А в хипотетичната ситуация:
    Всичките си предишни връзки съм ги приемала "до време", следователно бих избрала приятелката.
    Сега обаче бих останала с гаджето, защото наистина той е най-близкият ми човек, имаме планове за съвместно бъдеще и семейство.
    Това би бил правилният избор за мен.

аз не съм попаднал в такава ситуация но ми беше интересно какво ще отговорите аз бих избрал най добрият си приятел или ако врузката ми е сериозна ще се чудя доста

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Хубаво е,че аз съм избиращата страна,та да не се налага мен да ме избират.Много зависи от ситуацията и от чувствата ми,но така и иначе ще има губеща страна,когото и да избера.Приятелството и любовта са сходни взаимоотношения с основна разлика,че с приятелките си не правя секс,така че всякакви варианти са възможни.Така,че според моите чувства и желания ще преценявам спряму моментната ситуация.

Цитирай Първоначално написано от strave Виж мнението
    Хубаво е,че аз съм избиращата страна,та да не се налага мен да ме избират.Много зависи от ситуацията и от чувствата ми,но така и иначе ще има губеща страна,когото и да избера.Приятелството и любовта са сходни взаимоотношения с основна разлика,че с приятелките си не правя секс,така че всякакви варианти са възможни.Така,че според моите чувства и желания ще преценявам спряму моментната ситуация.
    ако избираш по това с кой можеш да правиш секс и с кой не -много жалко

Бих избрала не този, който ме принуждава да правя избор, а другия. Защото човек, с който си струва да бъда, не би ме карал да правя подобно нещо.
    Но ако има ситуация, в която например двамата са в смъртна опасност и аз имам възможност да спася само единия... Тогава наистина не знам. Ще се оставя на чувствата в момента. Но в интерес на истината бих предпочела да умра и аз, да не ми се налага да правя този избор и да живея с последиците от него.

Повече от фен Аватара на strave
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от pepochko Виж мнението
    ако избираш по това с кой можеш да правиш секс и с кой не -много жалко
    Не случайно съм написал,че са сходни чувства,защото в любовта е хубаво да има приятелското отношение и доверие към човек от другият пол.Отношението и възприятието ми са преплетени.Това кеото написах за секса,става дума за чисто физиологическото привличане към срещуположният пол и това,че човека до мен трябва да ме привлича и сексуално,тоест да има излъчване каквото аз търся в нея.

Супер фен Аватара на пAteNцЕ
    аз ще избера Бфф-то щот с нея ще сме си приятелки независимо от всичко докато гаджето днеска ходим - утре късаме така че при всички случаи ще избера приятелката си,но ако ме е обидила с нещо или ме е ядосала пак няма да избера гаджето освен ако наистина се е оказал свестен и заслужава това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си