.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Тема: Friend zone

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria

Friend zone

Ако веднъж си вкаран в friend zone-a има ли изход от него ? С пояснение момичето те е харесало на външен вид , но поради непроявена тактичност от моя страна и нейни страхове в сближаването си бил отхвърлен ?
    ”The truth is written in blood”

Мега фен Аватара на Chacho
    Обикновено излизането се получава тогава, когато спре да те интересува отговорът на въпроса.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

anonymous708973
    Guest
    Много трудно. Трябва да излезеш от рамката, която си е съставила за теб. Звучи лесно - почваш да се държиш по друг начин. Но не е. Този друг начин трябва да е характерен за теб, да е част от твоята същност, защото иначе ще е маска, която не можеш да поддържаш безкрайно. Изненадвай я (нямам предвид с подаръци), карай я да се чувства несигурна, флиртувай...

По-добре да започне на чисто. Просто няма да може да се откъсне от това, което мисли, ако действа само с нея. Просто защото няма привличане от нейна страна, няма да може да усети и разпознае онова, което други девойки биха му предложили, заради късната фаза на взаимоотношенията им.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Обикновено излизането се получава тогава, когато спре да те интересува отговорът на въпроса.
    Мда. Съгласна съм и с поста на Пантерката. Ако поддържате контакт непрестанно, и си във фриендзоната, то почти никога няма да излезеш от нея. Ако обаче, поради някакви обстоятелства вие прекъснете контакт и след време се "преоткриете", то тогава според мен би било значително по-лесно.

Но, мда.

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    (chacho) Хмммм , немога да кажа че е спряла да ме интересува , но пък как би помогнало това ? Моментното състояние е такова , че сме спрели контактите напълно( а и трудно може да е друго , тъй като 1ствения начин е чат ..) , това не мисля , че би ме извело от ситуацията. Значи да рачтитам само на случайността ?
    Последно редактирано от ShUnZyk : 05-08-2012 на 20:19

Трудно се излиза от friendzone... често пъти си е невъзможно.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    От лично наблюдение - само след почти никакъв контакт известно време се излиза от нея...преди месец срещнах най-добрия си приятел от гимназията, който никога не е предизвиквал физически усещания в мене...еми 3 години по-късно като нормален, чудесен вече, попорастнал мъж не бих могла да му откажа нито секс, нито връзка дори при подходящо отношение...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

И за тази болест лек има.. Ако си заинтересован драсни ми на лс.

Голям фен
    Трудно , много трудно.Започни да флиртуваш с нея.Отначало ще и бъде странно , а след това съди по резултата

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Ами то това нещо трябва още в началото да се предотварти.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от w0sh Виж мнението
    Ами то това нещо трябва още в началото да се предотварти.
    В началото нещата отиваха на добре , но 1 грешка обръща всичко с главата надолу ...

Супер фен Аватара на fenasf
    Не? Просто няма. Както и да го изопачаваш в ума си, няма. Можеш да я изнасилиш или да й платиш много пари
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Нема да си търсиш друга, така ли да разбирам?

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от Chacho Виж мнението
    Най-старата костенурка е била 186 години.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Горкото животинче :/ толкоз старо.

Фен Аватара на ShUnZyk
    Град
    Sofia , Bulgaria
    О не глупости , аз си живеем живота за да си правим кефа , така че няма как да се огранича до 1 момиче .. Верно беше по-стойностно от всички срещани досега , но ще го преживеем без затруднение , тоест аз вече съм я преживял .

Голям фен Аватара на sapphirr
    Цитирай Първоначално написано от ShUnZyk Виж мнението
    Ако веднъж си вкаран в friend zone-a има ли изход от него ? С пояснение момичето те е харесало на външен вид , но поради непроявена тактичност от моя страна и нейни страхове в сближаването си бил отхвърлен ?
    Да,с настоящето ми гадже сме заедно от 2 години,преди тва....беше най-добрия ми приятел (но не и аз на него,за него никога не съм била просто fr).Не допуснах грешката да го изгубя,защото навреме оцених какъв човек имам до себе си

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си