- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Тема за всичко VOL.59
О, Ивчо как си? Не ми казвай, че си бил на плаж.![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Е, аз няма да влизам, но чао. Хубава вечер.)) О, усещам как ще ям от любимата ми плодова мелба със сметана ммммм
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
ибахти и извънземната клавиатура
Аз довечера ще си направя шейк ;д ще си взема банани и ягоди + мляко и ммммммммммммммммммммммммм![]()
Мерси :*
сладко въй ужас
Добре съм, бях на учлище върнах се и след малко отивам на тренировки.Вие как сте? Какво правите ?
Последно редактирано от iwwo_ : 05-09-2012 на 15:25
Здравейте !
Какво правите? Как сте ? ;*
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
тъпча се с хапчета мн е добре
6б3З10
ям филии с яйца и сирини и глеам клавиатурата кат полезно изкопаемо
На теб,какво ти има от няколко дни пиеш алкохол сега се тъпчеш с хапчета ? .. такъв ли си по принцип ?
Добре ти е Иване ;D
Нещата не стават като по филмите. Няма щастлив край, няма вечна любов, няма нищо на готово. Всичко трябва да си го направиш САМ !
аз пък не съм пил от неделя ;d
да не повярва човек ;d
не ме карай да зимам шишето... одее ги видях :X 7 бутилки домашна ракиица от село.... ойййййй <333333
хахах
ти,как си ? щом не пиеш би трябвало да си добре,но все пак ;d
ми добре съм... тоест не ама карай... всъщност съм добре но не много... абе добре съмти как си Буб ?
![]()
Какво ти има,бе ?
ох аз съм добре уж ;D
на тва е че нищо ми няя... и ми е странно
Меченцето вече често влиза в Skypeeeeeeeeee <3333![]()
На теб за туй ти няма нищо ;D
и ти пиши сигурно и си щастлив много нали ? ;d
ориз в кани4ка в микровалнова
6б3З10
не ми пише.... ама пак ми е ксеф
а ти предложили и да излезете,както ти казах ???
аз днес така се изнервих .. ама толкова много ;d цялата почнах да треперя,разревах се даже от толкова време не бях се ядосвала така ;x
Последно редактирано от bubkaa93 : 05-09-2012 на 16:51
опитай нищо няма да загубиш![]()