.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Правилно ли постъпвам

Здравейте
    От известно време приблизително месец ходя с едно момиче което много харесвам. Сега проблема тя се даржи странно един ден ми звъни да ме чуе как съм, след което може да не ми звъне и няколко дена ако не звъна аз, един ден не може да се откъсне от мен преградки целувки все хубави работи на другия ден все едно съм прозрачен, питах я какво става имали проблем тя ми каза не всичко е наред. Викам се ок след като последваха още няколко такива дни ми писна и сега ще се отдръпна да видим как ще реагира, аз да не съм марионетка без чувства. Въпроса ми е това ли е най доброто което мога да направя, само не ми казвайте че трябва да говорим опитах се тя се направи на ударена

Голям фен Аватара на Elli *
    Според мен тя се отдръпва, защото иска ти да я търсиш, да се занимаваш с нея. Обаждай й се, прегръщай я, споделяй чувствата си и може би тогава тя ще разбере, че ти пука за нея :р

Голям фен Аватара на error92
    Град
    Варна
    Ти и в началото като описваше ситуацията каза един вид, че се дърпаш и чакаш нея, но понеже ти е писнало да чакаш мислиш да си решир проблема като се отдръпнеш и я чакаш ?! О.о Усещам, че си правиш експерименти...да видиш дали й "пука" за теб и те съветвам да спреш до тук...можеш да говориш директно за това, че ти става тъпо като не се сеща за теб, пък ако не си сигурен в себе си можеш да й го вметнеш като намек някой път като сте заедно, после ако нещо не се получи да го обърнеш на базик ^^

Ами мисля че може там да е проблема, че прекалено я търся смисъл не през час но два пъти дневно, ходя до тях, всичко правя аз и когато не и се обадя цял ден тогава се сеща тя да ми звънне и тези изблици един ден с мен и ден все едно ме няма ме побъркват. Търпя ги за сега понеже доста я харесвам но всичко си има граници, някак си май не приема на сериозно тази връзка

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Как да я приеме на сериозна тая връзка, като ходите от около месец? Прекалено рано е, за да съди колко сериозна може да е тая връзка, а още повече - може би й отнема време, докато свикне с това. Не знам. Ако искаш пробвай по тоя начин и виж дали ще се сети да те потърси, ако не - не знам.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен Аватара на fenasf
    Според мен е тъпа и трябва да я заебеш.
    I roll big like a superstar
    I smoke big like a superstar
    Bitch I'm a superstar

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Просто сядаш и говориш с нея за това дума по дума, както го каза на нас тук. Не ти харесва и jточка. Да спре!
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Повече от фен Аватара на Elinaaa
    Според мен ти почни да правиш като нея
    така ще разбереш какво иска

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Цитирай Първоначално написано от fenasf Виж мнението
    Според мен е тъпа и трябва да я заебеш.
    Мхм. Девойката иска да я гониш а тя да бяга. Не знам защо това се възприема за ползотворна връзка понякога.

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Може да е объркана и да не знае какво точно иска...

Здравейте прилагам стратегията вече пълен игнор докато ме почне да ме търся тя иначе няма да има връзка като се поосвести, ще престана

Моята така преди да тръгнем .. не пишеше на никой първа само , че като си инат става работата та даже се и зарибява мн по теб ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си