- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Предполагаеми фейкове.
Предлагам да си направим такава тема.
За момента има една пловдивчанка, на 14, пише по същия начин като останалите от фейк групата, обаче още няма по-брутални изказвания от стандартното.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
имате 2 варианта пред вас
1) ставате сериозни хора с живот и не се занимавате с глупости хаха
2) отваряте агенция за ловене на фейкове
на авторката препоръчвам второто , че май има мноооого свободно време
И аз забелязах едно момиче, което прави доста странни изказвания. И май е една и съща.
бтв: Първо като прочетох на 14 си помислих, че пак някой ме взима за фейк.![]()
Мразя да го казвам, но докато съм дала на студентите да правят упражнения, а те вдигат шум - не мога да правя нищо смислено, освен да ги чакам да приключат и да проверявам.
А вече ме приеха в университет, нямам задачи за изпити.
Та, ползвайте по предназначение.
Зайче, не си заподозряна :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://www.teenproblem.net/users/view/1128253.html
MarietaS
И Емануела, ама не ми се търси линк.
И двете са от Пловдив, и имат АБОСЛЮТНО същия стил на писане, като онези заминали 10 пловдивски фейка.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Брей, тука много взехте да ги разбирате, кой е с психични отклонения и кой не..
Кажат ти, че се съмняват в теб и полудяваш.![]()
xahxhah
И сега са си променили градовете, единия е на "неопределено"
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ахаха, не знам, ама този Пловдив стана доооооста известен.
И то известен само с момичетата, които обичат да разказват за сексуалния си живот пред сума ти хора.
Само дето тези момичета не са реални. хах![]()
мда по-красивите момиче са фейкове... логиката пръска
NomNomNom - праска се от 14 годишна,ебали са я насред дискотека доста по брутални изказвания от стандартното,дори по брутални от онези уж 10 фейка.
И ся ако някоя 14 годишна напише ,че е правила всичко това ще е фейк.
xXxAngerfisTxXx съгласен съм с тебе ве!А се замислете за тая NomNomNom....
Прасета,прасета..Всичките прасета на мезета...
Щото като някой им каже да пуснат снимки те се правят на интересни и/или се покриват.
Като искат да разказват за сексуалния си живот - да го правят, едва ли пречат кой знае колко на някой, но и снимки да качват, които явно не са техни е гадно. Или ако са техни поне да го докажат, обаче тъй като не го правят, това автоматично ги прави фейкове.
Схващате ли ми логиката?
то и аз не обичам да се качвам снимки тва не ме прави фейк...
Аз друго казах.
Те качват някакви си там снимки, които може би не се техни. Ти как би се почувствал, ако някой качи твоя снимка в някакъв форум, представя се за теб и те изкарва обратен, примерно?
няма да ми пука въобще, щото тия не ги познавамаз си качвам само мои снимки макар и да съм грозен. Тия дето качват други, не ги знам кои са, само няколко момичета от секса познават всички на света и знаят кои са фейк и кои не
Темата е в нарушение на точка 13 от правилата:
"13. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, подлежат на директен БАН. Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума. Наказанията по тази точка следва да бъдат изпълнявани директно, без предупреждение."
Моля модераторите да вземат отношение!
xXxAngerfisTxXx Когато някоя е фейк лесно се усеща. Аз до сега не съм била свидетел на момиче, което да обвиняват, че е фейк и тя да докаже, че не е. Всички започват да се обясняват и да се защитават, в което лошо няма, но не това се изисква от тях. Та, както и да е. Усещам, че с теб няма да се разберем.
MarietaS разбрахме, че знаеш отлично правилата на форума, не се притеснявай! И все пак това не променя факта, че доста хора те мислят за фейк.![]()
Зайче въобще не ми се спори с никой.Ако аз кажа,че си клонинг на NomNomNom как ще ми докажеш ,че не си?пишете едни и същи заядливи коментари ти си уж на 14 тя на нз колко си....
Пък и не съм се регнала тук за да доказвам каквото и д абило.Който ме обвинява да докаже обвиненията.Така че това е форум,репортнала съм темата да видим.
аз пък съм от 2 години тука и не ми е пукало коя е фейк и не е... ;d не съм секс фен който пуска снимки през 1 пост... пускам максимум 1-2 на месец... ;d а и с тия фейкове отскоро взе да се говори